her zaman işe yarayan bir yöntemden bahsetmek istiyorum

Vallahi ben olsam hiçbir şeyi ifşa etmem. Kendi adıma postayı koyarım, gider birde faketen ağzının payını veririm. Oh mis.
Ya çok alakasız olacak, konu sahibi de kusıra bakmasın, ama gerçekten merak ettim, bebişiniz rota virüs olmuştu, nasıl oldu, inşallah iyileşmiştir kuzu.
Ccelik

hissetmişim demek ki:)
kesinlikle iyi yapmışsınız içinizde hep bir şüpheyle o ilişkide mutlu olamazdınız ki bence söyleyin bendim diye karşı taraf ne derse desin eminim bi tomar şey söyler bahaneler kendini kurtarmaya çalışmalar yalanlar.. hiçbirine inanmayın kafanızda bitirmişseniz bitmiştir o kadar kalbiniz hafif kırılacak ama sizi daha büyük dertten kurtaran hislerinize teşekkür edeceksiniz.. Umarım önünüze size gerçekten güven verecek sevginizi hakedecek biri çıkar:)

Sazan gibi atlar senin oldugunu biliyordum zaten der hic soyleme bile ne halt oldugunu ogrenmis oldun

Ben olsam ifşa ederdim lakin içimde patlamasından iyidir. Ama tabi sen olduğunu anladım klişesini duyacağın kesin. Şanslısın ki daha işin başındaymışsın ve yoğun hisler beslemiyormuşsun. İçinden nasıl geliyorsa o şekilde postayı koy gitsin. Bir de şu fake hesaptan yazmayı çocukça bulanları anlamıyorum. Sevgililik dönemlerinde yapılabilecek şeyler gerçeklerinde ortaya çıkmasına ne güzel vesile oluyor

Birsey soylemene gerek yok. Bitsin demene bile. Kendi icinde bitir gorusme yeter. Bazen sessizlik daha cok rahatsiz eder.

valla çocukluk mocukluk, sonuçta ak koyun kara koyun meydana çıkıyor mu çıkıyor. bence bu yöntemi salakça bulanlar aslında kendileri uygulasalar hüsranla karşılaşacaklarından dolayı dalga geçiyor:)

Cocukca ve gereksiz birsey olmus bence bu cocugun guvenilmez oldugunu gostermez aranizda ciddi birsey yokmus ki.Birkac gun oldu diyorsun belki o da sana karsi oyle dusunuyordur.

Yahu okurken gozlerinizi mi kullaniyorsunuz yoksa illa ki aykiri olacagim derdinde misiniz?

Adamin sevgilisi varken sosyal medyada tanimadigi birine sevgilisinin olmadigini soyleyip bu kisinin telefon numarasini istiyor. Size gore de bu durum adamin guvenilmez oldugunu gostermiyor.

Sonra da biz hangi ara yozlastik da bidi bidi...

Ahlaka aykırı bir hareket yapmış. Bence olaydan bahsetme ve egosuna ters bir şeyler söyleyip bitir, sevemedim, hoşlanamadım falan. Hatta fake hesabından da eğlen biraz onunla

Ya çok alakasız olacak, konu sahibi de kusıra bakmasın, ama gerçekten merak ettim, bebişiniz rota virüs olmuştu, nasıl oldu, inşallah iyileşmiştir kuzu.
Ccelik
Ayy kuzum, çok teşekkürler ilgin için. İyileşti vallahi, eskisinden daha mutlu daha enerjik devam ediyor hayatına. Benim için iyi bi tecrübe oldu, hergün şükrediyorum.

Kesinlikle o kız olduğunu söyleme bence değerini düşürür. Onun canını yakmak için ya biz başladık ama ben anladımki aradığım standartlara sahip değilsin. Üzgünüm yapamadım de geç. Kesinlikle canı sıkılır kendini eksik hisseder. Sen de güçlüyken ayrılmış olursun.

Super olur bu. :)

Ahlaka aykırı bir hareket yapmış. Bence olaydan bahsetme ve egosuna ters bir şeyler söyleyip bitir, sevemedim, hoşlanamadım falan. Hatta fake hesabından da eğlen biraz onunla
valla görüşelim falan dedikten sonra fake hesaptan cevap yazmadım pek, hıı oldu o zaman falan gibi konuştum.

Ben olsam ifşa etmem, oluruna bırakırım zaten böyle adamlar peşinden koşabildikleri kadınlara sararlar ilgiyi buluncaya dek, ilgiye yakalanınca da sıkılırlar. Aşkım maşkım demeyle sevgili olunmuyor bu devirde herkes herkesin aşkısı maşallah. Aşk sevgi zamanla oturuyor yani, öyle baştan aşkısı olunca insan ısınamaz haklısınız...
yalnız şunu merak ediyorum, çok beğendiğiniz biri bu süreçte size yürüseydi baya baya yürüseydi, Sevgilim var der miydiniz? Sonuçta güvenmediğiniz bi ilişkiymiş zaten içinize sinmemiş, yan Cepte tutulabilirdi. Erkek de böyle yapmış. 3 senedir tanışılan kişinin 3 günde ölüp bitecek kıvama gelmeyeceğini (hele ki flörtöz bi playboycuğun) biliyormuşsunuz ki incinmemişsiniz çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…