Ya çok alakasız olacak, konu sahibi de kusıra bakmasın, ama gerçekten merak ettim, bebişiniz rota virüs olmuştu, nasıl oldu, inşallah iyileşmiştir kuzu.Vallahi ben olsam hiçbir şeyi ifşa etmem. Kendi adıma postayı koyarım, gider birde faketen ağzının payını veririm. Oh mis.
kesinlikle iyi yapmışsınız içinizde hep bir şüpheyle o ilişkide mutlu olamazdınız ki bence söyleyin bendim diye karşı taraf ne derse desin eminim bi tomar şey söyler bahaneler kendini kurtarmaya çalışmalar yalanlar.. hiçbirine inanmayın kafanızda bitirmişseniz bitmiştir o kadar kalbiniz hafif kırılacak ama sizi daha büyük dertten kurtaran hislerinize teşekkür edeceksiniz.. Umarım önünüze size gerçekten güven verecek sevginizi hakedecek biri çıkar:)hissetmişim demek ki:)
valla çocukluk mocukluk, sonuçta ak koyun kara koyun meydana çıkıyor mu çıkıyor. bence bu yöntemi salakça bulanlar aslında kendileri uygulasalar hüsranla karşılaşacaklarından dolayı dalga geçiyor:)Ben olsam ifşa ederdim lakin içimde patlamasından iyidir. Ama tabi sen olduğunu anladım klişesini duyacağın kesin. Şanslısın ki daha işin başındaymışsın ve yoğun hisler beslemiyormuşsun. İçinden nasıl geliyorsa o şekilde postayı koy gitsin. Bir de şu fake hesaptan yazmayı çocukça bulanları anlamıyorum. Sevgililik dönemlerinde yapılabilecek şeyler gerçeklerinde ortaya çıkmasına ne güzel vesile oluyor
kesinlikle. yalnız ölücem sanırım :)Güvenilir erkek bulmak imkansız. Hepsi böyle.
Cocukca ve gereksiz birsey olmus bence bu cocugun guvenilmez oldugunu gostermez aranizda ciddi birsey yokmus ki.Birkac gun oldu diyorsun belki o da sana karsi oyle dusunuyordur.
kesinlikle. yalnız ölücem sanırım :)
Ayy kuzum, çok teşekkürler ilgin için. İyileşti vallahi, eskisinden daha mutlu daha enerjik devam ediyor hayatına. Benim için iyi bi tecrübe oldu, hergün şükrediyorum.Ya çok alakasız olacak, konu sahibi de kusıra bakmasın, ama gerçekten merak ettim, bebişiniz rota virüs olmuştu, nasıl oldu, inşallah iyileşmiştir kuzu.
Ccelik
Kesinlikle o kız olduğunu söyleme bence değerini düşürür. Onun canını yakmak için ya biz başladık ama ben anladımki aradığım standartlara sahip değilsin. Üzgünüm yapamadım de geç. Kesinlikle canı sıkılır kendini eksik hisseder. Sen de güçlüyken ayrılmış olursun.
valla görüşelim falan dedikten sonra fake hesaptan cevap yazmadım pek, hıı oldu o zaman falan gibi konuştum.Ahlaka aykırı bir hareket yapmış. Bence olaydan bahsetme ve egosuna ters bir şeyler söyleyip bitir, sevemedim, hoşlanamadım falan. Hatta fake hesabından da eğlen biraz onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?