her zaman işe yarayan bir yöntemden bahsetmek istiyorum

"yeliz sen benle dalga mı geçiyosun derdn ne? baştan kabul edip şimdi yok sevmiyorum yok istemiyorum durumları nedir? hem telefonu neden meşgule alıyosun seni mi yiycem ben, hayret bi şeysin. aradığın kişi olmadığımı şimdi mi anladın yok baştan biliyosan neden evet dedin, ne tür bi problemlisin anlamadım seni, neyse sen bilirsin kendine iyi bak"

bunu yazmış tanımadığım bir numaradan :))) hihihihihihihi

Kendi numaranı ver uyanık beyefendiye anlasın orda sonrada hiçbişey yazma sessiz kal
Stalk konusuna gelince bence bu kadarı fazla paranoyaklık ama zaman bunu gerektiriyor bende yapıyorum :))

Koymuş

Ohhh, canima degsin. Iyi oldu.

Çok eglendim ya. Bence cevap yazacaksan : " Ya ilk başlarda olur sandım ama olmuyor işte. Tanıdıkça olmayacağını anladım. " Bunun gibi birşey yazabilirsin

Bu arada bence fake' den de bir süre konus. Oradan da hiç beklemediği bir anda bırak gitsin. Ya da buluşma ayarlayıp gitme

+1000

Bence de faketen de benzer bir söylemle şutla birkaç gün sonra, özgüveni magmanın derinliklerinde kaybolsun :)))

Kendilerini pek akıllı sanıyorlar ama cıks...

ya şimdi seni sevmiyorum falan diyerek ayrıldığım için pek ilgi çekici bir şeyler yazamaz. ne diyecek allah aşkına, zorla sev beni falan diyemez ya:)
Çok ergence olmuş 27 yaşındayım demişsiniz bir konuda madem onu denediniz diyip utandıracaktınız.

güvenilir bi erkek kaldıysa onu fanusa koyup donduralım gelecek yıllara kalsın numune olarak...

Resmini istediginde kendi resmini gònder :)

Ben olsam numarami veriyorum diyip kendi numarami verirdim

Oğlan çok karektersizmiş bu aşık olup evlensede başka kızlarla muhabete debam eder gibi çapkın bir tip

Hissettigin duyguyu notere onaylatmissin. Sakin ola ki fake hesabin sana ait oldugunu soyleme. Senden ayrilinca ona yonelecektir. Al sana en dogal terketme yontemi.

Ben olsam bi muddet konusurum sonra bulusma ayarlarim.. sende ayrilmiycan ama daha.. ikinizi idare etcek yani.. bulusunca baaammmm:)))

Eğer açıklarsan erkek arkadaşına göre öyle güzel başlamış! bir ilişkiyi onu deneyip bu hale getirdiğin için çocuk olursun, saçma sapan davranmış olursun ama o asla güvenilmez, birlikte yola çıkılamayacak biri olmaz!..

Bence açıklayacaksan da madem bu kadar uğraşmışsın fake adresler falan, buluşma için randevu ver oraya git tesadüfen gitmiş gibi, biraz paniklesin ve senin güvenilmez olduğunu en başından beri hissetmiştim hislerim yine yanıltmadı beni de ve terket! Bu sahneye tokat da yakışır, mutlu son :)

Konu sahibi ne yapti bilmiyorum ama ben zaten sen oldugunu bilerek oyle yazdim yalanina hazir olsun
Hep ayni palavra,biri de ozgun olsun ama yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…