öyle yapayım :) mesaj atıyorum şu an.Kesinlikle o kız olduğunu söyleme bence değerini düşürür. Onun canını yakmak için ya biz başladık ama ben anladımki aradığım standartlara sahip değilsin. Üzgünüm yapamadım de geç. Kesinlikle canı sıkılır kendini eksik hisseder. Sen de güçlüyken ayrılmış olursun.
nihahahahahahahha yaşasın kötülükFake hesabı söylemeden Ezikleyip ayrıl bence. Özgüvenini yık :)
öyle yapayım :) mesaj atıyorum şu an.
" ya kusura bakma, ben belki sevebilirim güzel bir ilişki olur umuduyla başladım, ama böyle zorlama şekilde yürütebileceğimi sanmıyorum. sorun sende değil bende demek komik olacak klişe olacak ama hakikaten öyle yani. sende bir kusur olduğundan değil, sadece ben o "sevme" hissini seninle yaşayamayacağımı bildiğim için bir daha görüşmesek iyi olur demek istiyorum, kendine iyi bak".
bunu kopyalayıp yolluycam:)
tabii ki derdim. yani zaten kadınlar sevgililerine daha sadık oluyorlar erkeklere göre, bu konuyu tartışmaya bile gerek yok. öyle biri yok, ama eğer sevdiğim biri olsaydı ve bana ilgisini hissetseydim sevgilimden ayrılırdım ve ayrıldığımı da ilan ederdim:)Ben olsam ifşa etmem, oluruna bırakırım zaten böyle adamlar peşinden koşabildikleri kadınlara sararlar ilgiyi buluncaya dek, ilgiye yakalanınca da sıkılırlar. Aşkım maşkım demeyle sevgili olunmuyor bu devirde herkes herkesin aşkısı maşallah. Aşk sevgi zamanla oturuyor yani, öyle baştan aşkısı olunca insan ısınamaz haklısınız...
yalnız şunu merak ediyorum, çok beğendiğiniz biri bu süreçte size yürüseydi baya baya yürüseydi, Sevgilim var der miydiniz? Sonuçta güvenmediğiniz bi ilişkiymiş zaten içinize sinmemiş, yan Cepte tutulabilirdi. Erkek de böyle yapmış. 3 senedir tanışılan kişinin 3 günde ölüp bitecek kıvama gelmeyeceğini (hele ki flörtöz bi playboycuğun) biliyormuşsunuz ki incinmemişsiniz çok şükür:)
Hahah katılıyorum :)valla çocukluk mocukluk, sonuçta ak koyun kara koyun meydana çıkıyor mu çıkıyor. bence bu yöntemi salakça bulanlar aslında kendileri uygulasalar hüsranla karşılaşacaklarından dolayı dalga geçiyor:)
iyi tamam o zaman şunu diyeyim.Yok burda onun gönlünü almaya çalışmışsın. İlk cümle güzel sonrasını üzgünüm aradığım kişi olduğunu düşünmüyorum tarrzı bişey yaz. Burdaki kızlar kalemi iyidir iyi bi cümle bulsunlar.
Neden hiç güvenmediğin biriyle sevgili oldun? Yakışıklı ve arabası var diye mi ?uzun zamandır tanıştığım (3 sene) ancak aramızda bir şey geçmeyen, çok yoğun duygular beslemesem de beğendiğim bir çocuk var. ilk tanıştığımız zamanlarda sık sık benle görüşmeye çalışırdı, yani kahve içmeye gidelim, yemeğe gidelim vs gibi tekliflerini geri çevirmiştim. çünkü o dönemler hem yoğun ders çalışıyordum hem de kimseyle görüşmek vakit ayırmak istemiyordum.
geçenlerde ben kızılayda yürürken o da bir mağazadan çıktı. arabayla gideceğim yere bıraktı beni. sonra mesajlaşmaya başladık. çocuk çok hoş, efendi, nazik. işi gücü de var. kısaca her kızın isteyeceği bir tip işte. ama o çocuğu ilk gördüğüm günden beri içimden bir ses onun güvenilmez biri olduğunu söyledi. hani olur ya, bazı insanlar vardır hiçbir şey yapmasa da var bunda bir iş dersiniz o hesap işte.
neyse birkaç gün içinde ben denemeye şans vermeye karar verdim. işte başladık. ama ben hiç güvenmiyorum. çünkü o kadar ilgili davranıyor ki, yakışıklı da çocuk, kesin başkalarına da yazıyordur modundayım. bilemiyorum güvenemedim işte. neyse dün gece şeytan dürttü beni. fake bir hesabım var, ama fake olduğuna inanmazsınız 2 senedir aktif tutuyorum ki böyle günler için kullanayım. şimdi bana çocuk diyecekler olabilir, yaptığım işin saçma olduğunu söyleyip linç edecekler de olabilir ama eğer beni söylediği kadar seviyorsa bu kızı kabul etmez diye düşünerek ekledim.
naptı dersiniz. ben arkadaşlık isteğini gönderdikten sonra resmen havada yakalayıp kabul etti, aradan 5-10 sn bile geçmeden:) işte beni neden eklediniz diye mesaj attı. ben de "bilmem... farklı birileriyle konuşmak istedim" yazdım. muhabbet uzadı da uzadı. sonra tahmin edersiniz ki olay "numaranı verir misin? buralardaysan görüşelim:) yoo sevgilim falan yok"a geldi. aynı anda da bana whatsapptan "aşkım seni şu kadar seviyorum bu kadar seviyorum" diye yağ yakıyor.
neyse ben bir şey belli etmedim. zaten öyle bir sevgim falan da olmadığı için üzülmedim de. şimdi ben diyeyim mi o hesaptaki kız benim diye, yoksa direkt seni sevmiyorum ayrılalıma mı getireyim olayı? akıl verin.
Oh Allah’ıma çok şükür olsun. Öyle bir anlatmıştınız ki çok üzülmüştüm..Ayy kuzum, çok teşekkürler ilgin için. İyileşti vallahi, eskisinden daha mutlu daha enerjik devam ediyor hayatına. Benim için iyi bi tecrübe oldu, hergün şükrediyorum.
evet.Neden hiç güvenmediğin biriyle sevgili oldun? Yakışıklı ve arabası var diye mi ?
iş ona doğru gidiyor zaten. birine şans verince böyle oluyor, şans vermezsem herkes bana " sen kendini yalnızlaştırıyosun birileriyle görüş " falan diyorlar. her türlü ben sıkıntı çekiyorum :)Gerçekten bütün erkekler böyleyse ne yapacağız? Bence biz de böyle olalım en iyisi
Sen soylesennsana diyeceği ilk seysevgiliyiz ve benle beraberken başka bir kıza "görüşelimi sevgilim yok" diyor ve bu normal size göre
ona benzer bir şeyler diyerek verdim yolu şimdi:)Sen soylesennsana diyeceği ilk sey
- sen oldugunu biliyordum ki olacak:)
Bence tipini begenmedim çok da bossun bana göre de ver yolu
Kendini
Küçük duruma düşürme
Senn oldugunu söylemedinn dimiona benzer bir şeyler diyerek verdim yolu şimdi:)
kızlar yukarıda yazdığım mesajı aynen kopyalayıp attım. 2 kere aradı şimdi açmadım. mesaj atmış "şu telefonu açar mısın " diye engelledim. zaaaaaaa
3. defa aradı az önce, tanımadığım bir numara. muhtemelen odur. açmıycam. şimdi sosyal medya hesaplarından da engelledim ki yazamasın. gelirse iş yerine gelir, gelmezse de zaten konu kapanmış olur bu şekilde.Offf, nasil guzel oldu. :)
Gelismeleri bizimle paylasin lutfen. :)
ya şimdi seni sevmiyorum falan diyerek ayrıldığım için pek ilgi çekici bir şeyler yazamaz. ne diyecek allah aşkına, zorla sev beni falan diyemez ya:)aslında engellemeseydin yaaa. ne saçmalayacak okurduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?