her zaman işe yarayan bir yöntemden bahsetmek istiyorum

öyle yapayım :) mesaj atıyorum şu an.

" ya kusura bakma, ben belki sevebilirim güzel bir ilişki olur umuduyla başladım, ama böyle zorlama şekilde yürütebileceğimi sanmıyorum. sorun sende değil bende demek komik olacak klişe olacak ama hakikaten öyle yani. sende bir kusur olduğundan değil, sadece ben o "sevme" hissini seninle yaşayamayacağımı bildiğim için bir daha görüşmesek iyi olur demek istiyorum, kendine iyi bak".

bunu kopyalayıp yolluycam:)

Yok burda onun gönlünü almaya çalışmışsın. İlk cümle güzel sonrasını üzgünüm aradığım kişi olduğunu düşünmüyorum tarrzı bişey yaz. Burdaki kızlar kalemi iyidir iyi bi cümle bulsunlar.

tabii ki derdim. yani zaten kadınlar sevgililerine daha sadık oluyorlar erkeklere göre, bu konuyu tartışmaya bile gerek yok. öyle biri yok, ama eğer sevdiğim biri olsaydı ve bana ilgisini hissetseydim sevgilimden ayrılırdım ve ayrıldığımı da ilan ederdim:)

iyi tamam o zaman şunu diyeyim.

"ya kusura bakma, ben belki sevebilirim güzel bir ilişki olur umuduyla başladım, ama böyle zorlama şekilde yürütebileceğimi sanmıyorum. aradığım kişi olduğunu düşünmüyorum, aradığım kişi tam olarak nasıl biri ben de bilemiyorum ama seninle konuşurken yan yanayken hatta fotoğrafına bakarken bile "o kişi" olmadığından emin oluyorum. özür dilerim bir daha görüşmesek ikimiz için de iyi olur."

Neden hiç güvenmediğin biriyle sevgili oldun? Yakışıklı ve arabası var diye mi ?

Ayy kuzum, çok teşekkürler ilgin için. İyileşti vallahi, eskisinden daha mutlu daha enerjik devam ediyor hayatına. Benim için iyi bi tecrübe oldu, hergün şükrediyorum.
Oh Allah’ıma çok şükür olsun. Öyle bir anlatmıştınız ki çok üzülmüştüm..
Çok şükür, iyileşmiş.
Allah’ım nerde varsa acil şifalar versin.
Sizinde en büyük hastalığı bu olsun inşallah..

Gerçekten bütün erkekler böyleyse ne yapacağız? Bence biz de böyle olalım en iyisi
iş ona doğru gidiyor zaten. birine şans verince böyle oluyor, şans vermezsem herkes bana " sen kendini yalnızlaştırıyosun birileriyle görüş " falan diyorlar. her türlü ben sıkıntı çekiyorum :)

sevgiliyiz ve benle beraberken başka bir kıza "görüşelimi sevgilim yok" diyor ve bu normal size göre
Sen soylesennsana diyeceği ilk sey

- sen oldugunu biliyordum ki olacak:)

Bence tipini begenmedim çok da bossun bana göre de ver yolu
Kendini
Küçük duruma düşürme

kızlar yukarıda yazdığım mesajı aynen kopyalayıp attım. 2 kere aradı şimdi açmadım. mesaj atmış "şu telefonu açar mısın " diye engelledim. zaaaaaaa

Offf, nasil guzel oldu. :)

Gelismeleri bizimle paylasin lutfen. :)

insanlar birinin arkasından iş çevirip nasıl böyle hayatına rahat rahat devam ediyor anlamış değilim, bazen keşke erkek olsaydım diyorum, tabi böyle şeyler için değil rahat olmak anlamında...

Offf, nasil guzel oldu. :)

Gelismeleri bizimle paylasin lutfen. :)
3. defa aradı az önce, tanımadığım bir numara. muhtemelen odur. açmıycam. şimdi sosyal medya hesaplarından da engelledim ki yazamasın. gelirse iş yerine gelir, gelmezse de zaten konu kapanmış olur bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…