Kızlar kayınvalidelere geldik . Bekar görümcemde bizle geldi. Bebeğim var onu uyuttum görümcemde yanına yattı.
Dedim ki rahat uyusun kalk istersen, üç kere uyardım. Kayınvalidem ne olacak bişey olmaz dedi. Eşimde aynen ne olacak sende dedi.
çıt sesine uyanan bebek çünkü
Neyse görümcem geldi beş karış surat. Yatmaya geçti hemen hiç bişey demeden. Eşiminde surat düştü tabi bana karşı. Ne oldu dedim ne var , O gitti odasına suçlu ben oldum çünkü el kızıyım dedim.kayınvalidem dedi sana kim el kızı olarak davrandı dedi. Bebeğimde baba baba demeye çalışıyor deme dedim baban senin suratına bakmıyor.
Görümce çıktı . Benden mi bahsediyorsunuz . Ben orda durdum sonra yatmaya geçtim benim erken yatttığımu biliyorsunuz . Ne biçim insanmışımfalan dedi. Bende dedim ki iyi geceler demeden suratın düştü gittin dedim.
Eşimde kardeşine biz senin nasıl gittiğine gördük abicim hadi geç sen odaya falan filan dedi.
Ortam gerildi şuan.
*** eşim Bayadır hevesliydi gelmek için bağ evindeyiz. Suratı düştü şuan morali acayip bozuk
Ben ağlıyorum
***Her defasında görümcem yüzünden sinirlerime hakim olamıyorum eşimle aram açılıyor. *** bu arada görümcemin yaşı23
Eşimde kindar bir insan surat beş karış bana karşı
Kayınvalidem desen bu burda kalmaz keşke gelmeseydiniz, bilmem ne bişeyler diyor.