Her zamann aynı sey

Ama sürekli alınmalarından psikolojim bozuldu
Kusura bakmayın, siz haksızsınız. Ne olmuş yanına uzandıysa? Sürekli alınıyor demişsiniz lakin bence asıl siz en normal davranışlarına bile kulp buluyorsunuz belli ki, gözünüze batıyor. Mesele onun çok alıngan olması değil

Mesele bence senin biraz morelinin bozuk olması sanırım içinde yaşadığın bi karmaşa var umarım sorunun nedir bulursun bana öyle geldi yani kendi yaşadıklarımı dayanarak bunu düşündüm

abartmışsınız.uyansın bırde ne olacak severler hem.cayınızı için hoş sohbet içinde gorumcenız ilgılenırdi uyansa bıle ne bılıyım.

Valla bence cok fazla ve gereksiz tepki vermissin. Kocanin sadece yuzunun dusmesi iyi yani. Gorumce de olgun davranmis. Ne o oyle ya el kiziyim ben demeler falan.
Ben yerinde olsam ozur dilerdim, hormonlarimdan boyleyim derdim vs, kocamdan da ayrica ozur dilerdim. Herkesin bosu bosuna tadini kacirmissin sanki her gun ordasiniz.

Böyle geline de böyle kaynana zaten. Kadin agzini acip birsey bile dememis hic haketmiyorsun.
Annesi olabilirsin o bebegin ama oda halasi farkindaysan
bebege baba deme o senin yüzüne bakmiyor nasil bir tepkidir Allah askina onu neden dahil ediyorsunuz. Cok sacma sapan tepkileriniz var. Görümce kaynana size iyi dayaniyor.
Babannem olacakti bak nasil agzinin payini veriyordu sana :KK53:

5 yaşında çocuk değil uyardığınız kocaman kız. Ben olsam bende bozulur odama çekilirdim. Daha bir de kayınvalidenize ve eşinize karşı sıvamışsınız olayı.

Halası onun, canı.
Benim bir evladım olsa görümcem onun yanında yatmak istese bir dahaki geldiğinde rahat yatsınlar diye çift kişilik yatak almazsam benim de adım miyaw değil.
Neden böyle yapıp hayatı önce kendinize sonra etrafınızdakilere zor hale getiriyorsunuz ki?

Kızlar kayınvalidelere geldik . Bekar görümcemde bizle geldi. Bebeğim var onu uyuttum görümcemde yanına yattı.
Dedim ki rahat uyusun kalk istersen, üç kere uyardım. Kayınvalidem ne olacak bişey olmaz dedi. Eşimde aynen ne olacak sende dedi.
çıt sesine uyanan bebek çünkü
Neyse görümcem geldi beş karış surat. Yatmaya geçti hemen hiç bişey demeden. Eşiminde surat düştü tabi bana karşı. Ne oldu dedim ne var , O gitti odasına suçlu ben oldum çünkü el kızıyım dedim.kayınvalidem dedi sana kim el kızı olarak davrandı dedi. Bebeğimde baba baba demeye çalışıyor deme dedim baban senin suratına bakmıyor.
Görümce çıktı . Benden mi bahsediyorsunuz . Ben orda durdum sonra yatmaya geçtim benim erken yatttığımu biliyorsunuz . Ne biçim insanmışımfalan dedi. Bende dedim ki iyi geceler demeden suratın düştü gittin dedim.
Eşimde kardeşine biz senin nasıl gittiğine gördük abicim hadi geç sen odaya falan filan dedi.

Ortam gerildi şuan.

*** eşim Bayadır hevesliydi gelmek için bağ evindeyiz. Suratı düştü şuan morali acayip bozuk

Ben ağlıyorum

***Her defasında görümcem yüzünden sinirlerime hakim olamıyorum eşimle aram açılıyor. *** bu arada görümcemin yaşı23

Eşimde kindar bir insan surat beş karış bana karşı

Kayınvalidem desen bu burda kalmaz keşke gelmeseydiniz, bilmem ne bişeyler diyor.

Sizin gibi çocuk sahibi olup , buldumcuk olanlara deliriyorum
Kız yatmış yanında ne var bunda , seviyor demek ki
Sonra yok ben el kızıyım demeler falan , fazla kaprislisin ve hatalısın

Tamam vurmayın konu sahibi öldü :D

Ben görümce değilim ama baldızım. Yeğenlerim evladım gibidir öyle çok severim. Birlikte de yattık uyuduk ben olduğumda hep kucağımda geçerdi zamanları. Eniştem öyle yatma yanına gibi bi uyarı yapacak. Ciddi şekilde bozulur mesafe koyardım. Sırf adı görümce diye şeytan görmüş gibi davranmayın insanlara.

Ayrıca madem çocuğunuzun rahat uyumasını önemsiyorsunuz psikolojisine daha çok önem vermelisiniz . Bi tükür çocuum babanın yüzüne demediğiniz kalmış .

Halaları ogluma çok duskun keza dayısı da öyle. Onlar oglumu sevdikçe mutlu oluyorum buyuk gorumcemle yıldızım barısık degıl ama söz konusu cocuksa aradaki savas etkılemez. Bende onun cocuklarını cok seviyorm ustelık yengesi olarak yerı geldı beraber bıle uyuduk.

Burada onlarca konu okuyorum. Hep " görümcem şunu yaptı,kaynanam bunu yaptı". Hiç gelininden dert yanan kaynanaya denk gelmedim. Anneniz kardeşiniz yapsa gözünüze zerrece görünmeyecek şeyler kaynananız görümceniz söz konusuysa göze batıyor niyeyse,bazı konuları hiç samimi bulmuyorum bunun gibi. Bende 5 tane görümce 3 tane elti var. Kayınvalidem rahmetli oldu. Hiç bir görümcemle de sorunum yok hepsini severim. Rahmetli kayınvalidemle de sorun yaşamadım. En baştan yüz göz olup her lafı söyleme hakkını kendinizde bulmuşsunuz. Araya biraz mesafe koymanızı tavsiye ederim. Hareketiniz çok çocukça geldi.

Çocuğunu sevdirmeyen gelin modeli.Bizimki de böyleydi , uzaktan severdik biz de mecbur huzur kaçmasın diye.Şimdi de yeğenim büyüdü halalarıyla bağ kursun istiyorum , geniş aile olalım diyormuş abime.Pişman oldu tabii baktı ki herkes mutlu , onu kimse sallamıyor , diğer yeğenlerimizle aramız daha yakın olunca da kıskandı.Sizin olayda siz de sizin görümce de fena yalnız.Al birini vur ötekine hesabı.

Benim dayımın eşi ikizlerinin yanında yatarken onları yanlışlıkla boğdu ve çocuklar can verdi. Üstünden 20 yıl geçmesine rağmen kadın hala kendinde değil. Allah kimsenin başına vermesin ama yorgunluk, uyku hali ne olacağı belli olmaz. Ben bebeklerin yanına kimsenin yatmasının doğru olmadığını düşünüyorum çünkü o olaydan sonra çok daha korkuyorum.
Onun dışında diğer laflarda siz abartmışsınız. Ha deseniz ki bak Allah korusun uyku hali bir şey olur ayrı yatın daha iyi diye tamam. Ama sert çıkmışsınız sanırım. Bir şey demeyin bundan sonra ama eşinizin de surat asması zaten çok saçma.

Back
X