Her zamann aynı sey

Çocuk uyutmak çok zor, uyusunda bende yemeğimi yiyip isimi göreyim diye dört gözle beklediğinizden eminim. Ayrıca orda uyuyakalip bebeğin üzerine yatabilir olmayacak şeyler değil. Buraya kadar haklısınız. Ama burdan sonra söyledikleriniz abartı olmuş

Kızlar kayınvalidelere geldik . Bekar görümcemde bizle geldi. Bebeğim var onu uyuttum görümcemde yanına yattı.
Dedim ki rahat uyusun kalk istersen, üç kere uyardım. Kayınvalidem ne olacak bişey olmaz dedi. Eşimde aynen ne olacak sende dedi.
çıt sesine uyanan bebek çünkü
Neyse görümcem geldi beş karış surat. Yatmaya geçti hemen hiç bişey demeden. Eşiminde surat düştü tabi bana karşı. Ne oldu dedim ne var , O gitti odasına suçlu ben oldum çünkü el kızıyım dedim.kayınvalidem dedi sana kim el kızı olarak davrandı dedi. Bebeğimde baba baba demeye çalışıyor deme dedim baban senin suratına bakmıyor.
Görümce çıktı . Benden mi bahsediyorsunuz . Ben orda durdum sonra yatmaya geçtim benim erken yatttığımu biliyorsunuz . Ne biçim insanmışımfalan dedi. Bende dedim ki iyi geceler demeden suratın düştü gittin dedim.
Eşimde kardeşine biz senin nasıl gittiğine gördük abicim hadi geç sen odaya falan filan dedi.

Ortam gerildi şuan.

*** eşim Bayadır hevesliydi gelmek için bağ evindeyiz. Suratı düştü şuan morali acayip bozuk

Ben ağlıyorum

***Her defasında görümcem yüzünden sinirlerime hakim olamıyorum eşimle aram açılıyor. *** bu arada görümcemin yaşı23

Eşimde kindar bir insan surat beş karış bana karşı

Kayınvalidem desen bu burda kalmaz keşke gelmeseydiniz, bilmem ne bişeyler diyor.
Kızı bir linç etmediğiniz kalmış ya.Bebekle kim ilgileniyor? annesi.Uyutmak için o kadar uğraşsın sonra gitsin düşüncesiz görümce küçücük çocuğun yanına yatsın artık ezer mi napar belli değil.Sen en doğrusunu yapmışsın.Eşin de gayet haksız uyansa o mu ilgilenecek sanki hiç taviz verme ya boşver.

Kızlar kayınvalidelere geldik . Bekar görümcemde bizle geldi. Bebeğim var onu uyuttum görümcemde yanına yattı.
Dedim ki rahat uyusun kalk istersen, üç kere uyardım. Kayınvalidem ne olacak bişey olmaz dedi. Eşimde aynen ne olacak sende dedi.
çıt sesine uyanan bebek çünkü
Neyse görümcem geldi beş karış surat. Yatmaya geçti hemen hiç bişey demeden. Eşiminde surat düştü tabi bana karşı. Ne oldu dedim ne var , O gitti odasına suçlu ben oldum çünkü el kızıyım dedim.kayınvalidem dedi sana kim el kızı olarak davrandı dedi. Bebeğimde baba baba demeye çalışıyor deme dedim baban senin suratına bakmıyor.
Görümce çıktı . Benden mi bahsediyorsunuz . Ben orda durdum sonra yatmaya geçtim benim erken yatttığımu biliyorsunuz . Ne biçim insanmışımfalan dedi. Bende dedim ki iyi geceler demeden suratın düştü gittin dedim.
Eşimde kardeşine biz senin nasıl gittiğine gördük abicim hadi geç sen odaya falan filan dedi.

Ortam gerildi şuan.

*** eşim Bayadır hevesliydi gelmek için bağ evindeyiz. Suratı düştü şuan morali acayip bozuk

Ben ağlıyorum

***Her defasında görümcem yüzünden sinirlerime hakim olamıyorum eşimle aram açılıyor. *** bu arada görümcemin yaşı23

Eşimde kindar bir insan surat beş karış bana karşı

Kayınvalidem desen bu burda kalmaz keşke gelmeseydiniz, bilmem ne bişeyler diyor.
ama sizin görümceye tavrınız hiç hoș olmamıș (kalk istersen rahat uyusun) kim olsa bozulur biraz hatayı kendinizde arayın

Ben seni haklı buldum. Yatacak başka yer kalmamış sanki. Niye bebeğin dibine çörekleniyorsa

İnanılmaz kompleksli ve geçimsiz birisin belli görümcen abisine saygısından bişey dememiştir .arada o olmasa senin icabına bakardı

Bi bebekle uyumak kadar huzur veren birşey yok şu hayatta. Üstelik yeğeni o kişinin. İnsan yeğeniyle uyumak isteyebilir bu normal. Sizin uyuma demeniz anormal olan. Sizin yapmanız gereken tek şey "canım bizimki çıt sesine uyanıyor eğer olurda uyanırsa bi iki pışpışlarsın tekrar uyur " diyerek gülümsemek ve gitmek yani. Bu şekilde hoşgörülü olmak çok mu zor. Anlamayacağım sizin gibi insanları hiç bir zaman :/

Her şey dilinizin ucunda ya. Patavatsızlık bu. Langur lungur her şeyi söylemişsiniz, herkesinde huzurunu kaçırmışsınız. Bebeğe “baba deme baban ilgilenmiyor” demenizde çok çok itici.

kv gittiğimde veriyorum çocuğu halasına ve babannesine karışmıyorum. ister yanında yatsın ister sarılsın her dk yanında olamıyorlar. buraya geldim bebek sizde ben sadece emzirmeye alırım diyorum doyasıya seviyorlar. bi kaç saat ya da bi kaç gün idare edilebilir diye düşünüyorum.

görümce konularının çoğu psikopatça. ya yüzüne söyleyemediğiniz basit diyalogları gelip burada sorun diye yazıyorsunuz ya da bu kadar küçük bi şeyden sorun çıkartıp çoğaltıyorsunuz.o_O
Allahtan görümce olmıycam çok şükür Allahım. sana nasıl şükretsem bilmiyorum:olamaz:

Halası biraz yatıverseymisti ne varki.seviyor demek . Siz abartmışsınız.bence alttan alıp aranızı düzeltebilirsiniz.

Burada herkes konu sahibini gömmüş ama ben korkuyorum bebekle beraber yayilmasindan
Allah korusun yanlışlıkla boğan oluyor
Ama çocuk baba diyecek kadar büyümüş o kadar sorun olmaz bu konuda

Back
X