İnternet sitesinden bakınızfiyattttttttt
neler yaptın hangi ürünleri kullandın bana yazar mısın cnm bende başlıcam da çok iyi vermişsin 14 kiloMerhaba, ürünü 63 gün oldu kullanıyorum, 82 ile başlamıştım 68 kılıyım, beslenme alışkanlığınızı değiştirmeniz gerekiyor, porsiyonlar küçülecek, hareket ve su alımı artacak , sonuç harika oluyor. 68 kiloyum ama herkes 60 gibi durduğumu söylüyor :)
Herbalife kullanıyorum.. ama tek başına hiçbir ürün işe yaramaz, alışkanlıkları değiştiriyorum. Örneğin spor gibi su içmek gibi. Bu ürün ana öğün hazırlamış, sadece 217 kalori ama inanılmaz tok tutuyor ve içindeki besin değerleri muazzam o kaloriye o besin değerleri zor başka türlü. Haliyle bu durumu su içerek ve hareket ederek desteklersen kilo veriyorsun. Ürünleri alıp kullanman da bir yere kadar. Çünkü pahalı ürünler ve doğru şekilde kullanılmadığı takdirde hem kilo verilmez hatta aldırır...neler yaptın hangi ürünleri kullandın bana yazar mısın cnm bende başlıcam da çok iyi vermişsin 14 kilo
cnm günde 7 km yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ve bu süreci hızlandırmak için ürünleri sipariş ettim.Herbalife kullanıyorum.. ama tek başına hiçbir ürün işe yaramaz, alışkanlıkları değiştiriyorum. Örneğin spor gibi su içmek gibi. Bu ürün ana öğün hazırlamış, sadece 217 kalori ama inanılmaz tok tutuyor ve içindeki besin değerleri muazzam o kaloriye o besin değerleri zor başka türlü. Haliyle bu durumu su içerek ve hareket ederek desteklersen kilo veriyorsun. Ürünleri alıp kullanman da bir yere kadar. Çünkü pahalı ürünler ve doğru şekilde kullanılmadığı takdirde hem kilo verilmez hatta aldırır...
Shake 250 ml yarım yağlı süt 100 ml su ile hazırlanıyor. Ilık bi karışm olmalı besin değeri kayboluyor yoksa 40 derece üstü olmamalı. Sabah ve akşam öğünü shake ile. Sabah en geç 9 akşam en geç 7 de bitmiş olacak. Sabah ilk önce aloevera iki kapak yarım lt su ile içiliyor büyük kupa dolusu çay içiliyor 15 dk sonra shake içiliyor. Shake üstüne hemen su içiliyor 2 büyük bardak. Çayı günde 1.5 lt içine 1.5 çay kaşığı hazırlanıp bitiriyorsun. Çayı önce kaynar suda çözdürüp öyle çoğaltabilirsin ben ılık içiyorum. Termo ise 3 ay kullandım şuan ara verdim günde 2 sefer özellikle egzersiz öncesi bol su ile almanı öneririm...cnm günde 7 km yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ve bu süreci hızlandırmak için ürünleri sipariş ettim.
shaki neyle yapıyodun su mu süt mü?
kaç bardak çay su içiyodun;?
aleovera ve thermo kullandın mı?
ben buzlu filan yapmayı düşüyodum ya sıcak içecek pek sevmiyorum çayıda soğuk içmeyi planlıyordum.Shake 250 ml yarım yağlı süt 100 ml su ile hazırlanıyor. Ilık bi karışm olmalı besin değeri kayboluyor yoksa 40 derece üstü olmamalı. Sabah ve akşam öğünü shake ile. Sabah en geç 9 akşam en geç 7 de bitmiş olacak. Sabah ilk önce aloevera iki kapak yarım lt su ile içiliyor büyük kupa dolusu çay içiliyor 15 dk sonra shake içiliyor. Shake üstüne hemen su içiliyor 2 büyük bardak. Çayı günde 1.5 lt içine 1.5 çay kaşığı hazırlanıp bitiriyorsun. Çayı önce kaynar suda çözdürüp öyle çoğaltabilirsin ben ılık içiyorum. Termo ise 3 ay kullandım şuan ara verdim günde 2 sefer özellikle egzersiz öncesi bol su ile almanı öneririm...
Aleovera ilk olarak sabah aç karnına iki kapak alınacak sonrası için kabızlık şikayeti varsa 1.5 lt çaya ekleyebilirsin 5 6 kapak daha... Bende kabızlık var ama çokta iyi gelmediği için sabahları alıyorum sadece... soğuk içebilirsin ama buz bilemedim şimdi çaya eklenebilir aslındaben buzlu filan yapmayı düşüyodum ya sıcak içecek pek sevmiyorum çayıda soğuk içmeyi planlıyordum.
aleoverayı çayındaki suya atabirsin daha etkili dediler bu konuda ne düşünüyorsun?
cnm ben sabah4- 5kapak suyuma atıyorum.daha sonra gün içinde birer kapak suyuma ekliyorum tadını çok sevdim ve başka türlü o kadar çok su içmem mümkün değil.Aleovera ilk olarak sabah aç karnına iki kapak alınacak sonrası için kabızlık şikayeti varsa 1.5 lt çaya ekleyebilirsin 5 6 kapak daha... Bende kabızlık var ama çokta iyi gelmediği için sabahları alıyorum sadece... soğuk içebilirsin ama buz bilemedim şimdi çaya eklenebilir aslında
dün gece bende acıktım cnm ama ben geç yatıp erken kalktığım için acıktım.bide sanırım öğle yemeğini yani serbest öğünü sağlam tutmak gerekli et filan ben salata çorba tarzı geçirdim dün o yüzden acıktım.Merhaba ben kullandım..ama beni tok tutmadı..o an içtiğinde aclığın gıdıyo zaten ne yesen açlık bastırılır sonrasında acıkıyorumm..anlamadım valla
evet cnm inan çok haklısın ama açık pazar olduğu için kafasına göre fiyat veren çok ben uyguna aldımÇok pahalilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?