• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün aynı olmuyo benmi abartıyorum

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Yaklaşık 15 aydır ilişkim var son bir ayıda nişanlıyız..Banamı garip geliyo bilmiyorum ama nişanlımla bazı günler iletişimimiz çok fazla bazı günler çok az haftada iki defa yüzyüze görüşüyoruz ama telefona gelince bu azalıyo gün içinde iki üç defa konuşuruz tek tükte mesaj ama akşamları beni özlemiyo galiba konuşmak yerine dinlenmeyi tercih ediyo,yoruluyorum diyo seni özlememe izin vermiyosun diyo üstüne çok düşüyorum kendime engel olamıyorum..Bugün taktik değiştirip telefonlarını hiç açmadım akşama doğruda görüntülü aramasını kabul ettim hiç onu umursamıyomuş gibi cool davrandım acayip hoşuma gitti bu umursamaz halin dedi sonra hadi ben kapatıyorum dedim onun üstüne mesaj atıp durdu:) akşam oldu yine sessizleşti tvde bi film varmış izle sende aşkım diye mesaj atmış ama sürekli bi konuşma hali yok benmi abartıyorum? aklıma gelmişken şunuda söyliyim nerede oturacağımız belli değil ev almaya çalışıyo kafasında evlilikle ilgili dertleri var bu durum ilgisini azaltıcak bi sebep olabilirmi

Nisanlisiniz ama kafasinda evlilik dusuncesi de ne zaten evlenmicekmisnz

Fazla ustune dusmeyin.. klasik laf kacan kovalanir (sizin ona yaptiginiZ) birakin sıkmayin birbirinizi zaten evlenince amaaann biraz memleketine gitti kafa dinliyim dersin:)) simdiden bilinmezlikleriniz olsun ki evlenince bir cazibesi olur:)

Haftada iki gün yüz yüze ,gün içinde de 2, 3 defa tlf da gorusuyorsunuz arti birde mesaj daha ne olsun normal daha fazlası bir erkeği yorar.sıkmayin adamı bu kadar

Tamam işte çözmüşsünüz olayı böyle devam edin.
Tüm hayatınızı ona odaklamayın, yani merkeze koymayın.
Hatta o konuşacağı zaman aşkım şu film var hadi sende izle deyin veya aşkım şu an kitap okuyorum çok heyecanlı bir bölüm ben sana dönücem deyin.
Yani her mesaj attığında hazır bekler konumda olmayın bir süre sonra rolleri değişirsiniz zaten.

Bana tuhaf geldi. Siz nisanlisiniz, kaçan kovalanir sözü sizin için gecerli degil su saatten sonra..
Insan konustukca daha cok ozler, gunler gectikce daha bagimli olur sevdigine.
Ben oyleyim mesela..

3 senedir ayni evde yasiyoruz nerdeyse hic sikilmadik birbirimizden. Acaba muhabbetleriniz rutine baglamis olabilir mi? Baya yadirgadim ben bu durumu

Yaklaşık 15 aydır ilişkim var son bir ayıda nişanlıyız..Banamı garip geliyo bilmiyorum ama nişanlımla bazı günler iletişimimiz çok fazla bazı günler çok az haftada iki defa yüzyüze görüşüyoruz ama telefona gelince bu azalıyo gün içinde iki üç defa konuşuruz tek tükte mesaj ama akşamları beni özlemiyo galiba konuşmak yerine dinlenmeyi tercih ediyo,yoruluyorum diyo seni özlememe izin vermiyosun diyo üstüne çok düşüyorum kendime engel olamıyorum..Bugün taktik değiştirip telefonlarını hiç açmadım akşama doğruda görüntülü aramasını kabul ettim hiç onu umursamıyomuş gibi cool davrandım acayip hoşuma gitti bu umursamaz halin dedi sonra hadi ben kapatıyorum dedim onun üstüne mesaj atıp durdu:) akşam oldu yine sessizleşti tvde bi film varmış izle sende aşkım diye mesaj atmış ama sürekli bi konuşma hali yok benmi abartıyorum? aklıma gelmişken şunuda söyliyim nerede oturacağımız belli değil ev almaya çalışıyo kafasında evlilikle ilgili dertleri var bu durum ilgisini azaltıcak bi sebep olabilirmi

Kişiden kişiye değişir.Karakterle alakalı.Ben mesela aşırı konuşmayı ve sıkboğaz edilmeyi sevmem.Çocuğu çok sıkmış olabilirsin.Ev almak insanı çok yoran ve stres eden bir durum .İçine kapanıp düşünmek isteyebilir.

Back
X