Hergun cat kapi gelen kv ve kp

EmotionM

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
159
100
13
30
Merhabalar
Direk konuya girecegim ama artik biktim. Kv'min is yeri hemen karsimda? evleride bize 10 dk uzaklikta hergun cat kapi gelmesinden sikildim.
Bazen 5 de cikiyor isten bazen aksam 11 de 5 de de ciksa 11 de de ciksa kizimi cokk ozledim der ( 7 aylik kizim var) ve buyur etmeden girer iceriye.
Kizim uyuyor olsa bile yine musaade istemeden yatak odama girer cocugu uyandirir. Esim isteyken geldiklerinde ise kapinin onune kadar gelir oyle arar evdemisin biz kapidayiz diye haliyle mecbur kaliyorum acmaya bazen acmayayim diyorum ama kendime yediremiyorum.
Bu durumdan rahatsiz oldugumu esime hergun anlatsamda esim cok abarttigimi soyluyor. Bu konu yuzunden esimle buyuk kavlarda ettik. Evimi tasisam 1 yillik kirayi pesin odedik daha 5 ay var bitmesine.Artik saat 5 veya 11 oldugunda icimi sikinti basiyor ben mi abartiyorum yoksa haklimiyim ne yapmaliyim bana yardimci olurmusunuz?

Eşin bu konuyu anlayacak yada kayınbabana bır sekılde yatak odasına boyle gırılmemesı gerektıgını ogreteceksın ortaya bır camasır bırak mesela dekı esıne babam gordu vs . Kaynana de cok utandım vs bır daha olmaısn oda soylesın . Açmayacaksın oda oğrenecek her zaman gelemeyecegını evde değilim vs de. Musaıt değilim de .

Eşinle değil direk kvne söyle.Yoksa eşin annesine cat diye gelme diyemeyebilir.Bende bazı rahatsız olduğum konuları eşime söyluyordum ufak tefek ama eşim ağzını açamıyordu.Bende kendim kayinvalideye söyledim.Esin ses cıkartmıyorsa senin dilin yok mu söyle gitsin.Tabi ki bazi durumlarda eşin söylemesi daha uygun oluyor ama çözemiyorsa sen çözeceksin yoksa çok beklersin.

Camasir olsada fayda etmedi ama ic camasirini denemedim onuda denemeyi dusunuyorum.

Baska torunu var mi??cocugunuz olduktan sonra geldiyse hakkaten özledigi icin geliyordur..art niyetli degil de düsüncesiz geldiler bana..
bence 5 ay sabredin..sonra cok büyük kavgalara dönüsüyor bu meseleler..ömür boyu unutulmayacak kirginliklara sebep oluyor..

Eşiniz destek değilse çok zor. O saatler de dışarı çıksanız mesela yada başka biyere söz verseniz bir iki gün böyle gitse belki yavaştan faydası olur
Onuda denedim gezgic oldum ( yani gezmeyi seven evde durmayan) ve artik kis oldugu icin cok da cikamiyorum.

Camasir olsada fayda etmedi ama ic camasirini denemedim onuda denemeyi dusunuyorum.

Dene tasınabılırsen tasın ama dahada cok var bu sure ıcınde eşine dekı sen soylemezsen ben soyleyecegım daha kotu olacak yap secımınıde bır sure ver o konusmuyorsa sen
konuş .

Hayir ilk torun ama sanki annesi oymusta isten cikip almaya gelir gibi hergun gelmesi gerekmez yani

ne kadar kalıyorlar geldiklerinde ,yarım saat sevip gidiyorlarsa bence sorun yok ..
Art niyetli değil bana torun sevgisi gibi geldi ..
Çamaşır da bırakmayın ayrıca ne kadar ayıp,kp in oraya gireceğini bile bile bunlar ucuz numaralar !!

Dene tasınabılırsen tasın ama dahada cok var bu sure ıcınde eşine dekı sen soylemezsen ben soyleyecegım daha kotu olacak yap secımınıde bır sure ver o konusmuyorsa sen konuş .

Yangına körükle gitmeyin lütfen konu sahibi sinirli ,kaldı ki insanların sadece torun sevmeye geldiklerini okuduk farkındaysanız ,sanki her akşam sürü sepet gelip evde yenmedik yemek ,dağıtılmadık eşya bırakmıyorlarmış gibi konuşmuşsunuz ..
Hele yatak odasına çamaşır fikri beynimi sulandırdı ...

:) cogu zaman bir saat cogu zaman yemege zaten 5 de aksam olmus oluyo ve sofrada oluyoruz ayrica torun sevgisi diyorsunuzda gecenin 11inde torun sevgisi ? Uyudugunu bile bile.

:) cogu zaman bir saat cogu zaman yemege zaten 5 de aksam olmus oluyo ve sofrada oluyoruz ayrica torun sevgisi diyorsunuzda gecenin 11inde torun sevgisi ? Uyudugunu bile bile.

Sizce niye geliyorlar peki aranızda yatmaya mı
Günahınızı almayım ama bana pek geçimli biri gibi gelmediniz ..
Amacım kavga değil ama belki başka yerden bakmaya ihtiyacınız vardır ..
Naçizane ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…