Hergun cat kapi gelen kv ve kp

bakın yeni anne duygusallığı ile yanlış yaklaştığınızı düşünüyorum olaya.

maalesef eskilerde yatak odasının özel bir alan olduğu fikri tam olmayabiliyor, belki güzelce uyarsanız, yatak odasına girilmesini istemiyorum diye, o zaman daha dikkatli davranırlar. aslında bazı kadınlar yataklarını süsleyip yatak odasının kapısını açık bırakıyorlar mesela, bence öyle bir yatak odası ise, özel bir alan olduğunu da iddia edemez kişi.

bir de çok abartmayın gelip sevsinler, sırası gelince ihtiyacınız olur, onlara bırakıp karı-koca gezersiniz.
:)

Okurken çıldırdım.ama eşin tasinma fikrine sıcak bakiyosa cooook şanslisin.taşınır kurtulursun.

Ayyy bide şu ,olsun anne babadir nolcek sevgi saygi hörmet abartma diyenler yok mu.ya kizin özel hayati kalmamış.kiz rahatsizz kiz bu duruma kıl.neyin tesellisini veriyosunuz bilmiyorum kii.cozum nedir diye soruyo.buyuklerine saygi duymayi yerine gore heralde kendide biliyodur.yatak odasina kadar dalmalariyla ozel hayati zedeleniyo.durum baska.

Ya allah aşkina,afedersin ama esimle yatip kalktigim,ic camasirlarimi,dogum kontrol yöntemlerimi muhafaza ettigim,cekmecesinde orkidimi barindirdigim yatak odamda kayin pederimin ne işi var arkadaşim? kapisi ardina kadar acik olsa suslense puslense bile o alana girilmemeli.bence hic abartmamis.ne o öyle cat kapi.yeni bebek sahibi genc evlileri rahat birakmak lazim kv ve kp cok gorgusuz ve anlayissiz bence

Çocuğun beşiğini taşınana kadar başka odaya koysan. Veya ikinci bir karyola alsan kv gelene kadar orada uyusa çocuk. Sonra taşınırsın. Bence eşin söylemiyorsa sen de söyleme, sonra bir ömür unutmazlar. İş yeri karşıdaymış. Günde bir kaç kez de gelebilirdi.

Ayy hic dusunemiyorum o zaman timarhaneyi boylardim heralde

K
Kayın peder oraya torunu var diye giriyor ama siz oraya kayın peder var diye KASITLI don koyarsanız ,sutyen koyarsanız evet ucuz ...
Düşüncesi bile ucuz ..
Katılıyorum arkadaşım sana böyle hareketleri yapmak ucuz insanlara yakışır ben kayın pederin yerinde olsam bu gelin benim gireceğimi bile bile niye koydu sapıkmı bu gelin diye düşünürüm.haaa buarada konu sahibi arkadaşım kayın pederinin yatak odasına girmesini normal gördüğümden demiyorum bunları,sadece ne olursa olsun iç çamaşırı koyma fikri iğrenç her insan düşünceli davranamıyor ayıp olduğunu düşünemiyor demekki kayın pederin odaya girmesinden rahatsız olduğunu kayınvalidene güzel bir dille söyleyebilirsin babama söylede odaya girmesin utanıyorum diye

Son düzenleme:

Orası bir oda ..
Yalnızca bir oda ..
Doğum kontrol yöntemlerinize perdelere mi asıyorsunuz ?
Orkidleri birleştirip yastık olarak mı kullanıyorsunuz ?
İç çamaşırlarını bayrak mı yapıyorsunuz ?
Adam koşarak girip çekmecelere mi saldırıyor ?
İçlerini açıp bakıyor mu ?
Sapık mı bu adam ..
Bence bu düşünce daha fena ..
O zaman banyomuzu da kullanmasınlar anadan üryan giriyoruz çünkü duşa ..
Ya da tuvalete de girmesinler .ıçımızı açıyoruz malum ..
Şaka gibi ..

belliki torununu çok seviyor eşinin dediği gibi sen abartıyosun

kaynana kayınbaba böyledir...oğullarını sana verdilerya hadlerini aşacaklar...insan çocuğunu evlendirdimi araya mesafe koymalı sizli bizli olmalı ama anlamıyorlar

Çekmece aralık kalmış olabilir.sütyenimi yatağımın üzerinde unutmuş olabilirim.kilodum kurumamistir da kaloriferimin petegine atmis olabilirim.yatak odam bana özel bunlari ortaliga atmasam,, asmasam bile isstedigim gibi rahat davranabilirim.orasi benim özelim eşimle özel anlarimi paylastigim yer.banyo genel bir alan ve dolayisiyla gerek cocuklarima gerek misafirlerime karsi temkinli olmak zorundayim.ha oraya bile izinsiz girilmez izinsiz dalinmaz o başka...benim kv ve kayinpederim banyomu kullancaklari zaman hep,''musaitmi'' diye sorarlar...ve allah var 2 baba ve 2 ayri kültur olmasina ragmen kayinpederim de babam da yatak odamin yolunu bilmezler.bilmiyorum ama bana bu rahat genis fikirleriniz cok garip geldi.

Rahat değilim ,o sırada kocayla özel bir muhabbet olmuyorsa yatak odasınında diğer odalar gibi sadece bir ODA dan ibaret olduğunu savunuyorum ..
Zaten konu sahibinin ortaya sunduğu bir çözüm yok ,biz burda ancak kendi fikrimizi savunuyoruz ...

Arkadaşım,cok özür dileyerek sana bu örnegi verecegim ama...farzetki kocayla 10 dakka once iliskiye girdin.kalktin kendini topluyosun.ustunu basini duzeltmisin o an kapi caliyo ve yatak odanin kapisini cekip gonul rahatligiyla kapiyi aciyosun.karsinda kayin valide kayinpeder.bebegi ozledik deyip yatak odana daliyolar.içerdeki havayi teneffus etseler,ortaliktaki peceteleri prezervatifini belkide carsafindaki lekeyi gorseler ne olur ne hissedersin.dogru mu yatak odasina pervasizca dalmak?olmaz olmaz olmaz cook ayip ve suursuzca.

Ve bu durumda orasi sadece bir ODA degil ne yazikki

Son düzenleme:
Evinizi taşımaktan başka çare yok bu durumuda fazla eşinize yansıtmamanızı tavsiye ederim sonuç kötü yerlere gidebilir allah sabır versin

Her gün gelmeleri doğru değil.
Büyüktür saygı hürmet gösterin ama gece 11 de çat kapı gelmelerine yatak odanıza dalmalarında müsade etmeyin
Ergen oğullarının odasına girmiyorlar. Sizinde bir düzeniniz var. Müsait olursunuz olmazsınız çocuk uyuyor olur
Torun sevgisi iyi güzel ama bu sizin hayatınıza tecavüze dönmesin
Bence eşinize güzelce bıkmadan anlatın rahatsızlığınızı
Kv kp e de çekinmeyin söyleyin
Ama kimi kv kp gelin ne derse desin oğulları tepki göstermeyince gelini kayle almıyor
Sizinkiler nasıl en iyi siz bilirsiniz
Bunda söylenmeyecek birşey yok

Diken üstünde duruyorsunuz resmen. Ama ben hafta iki gün falan karşımda çalışan kv kpin gelmesini ziyaret etmesini isterdim. Ama sizinki biraz destursuz oluyor muş hemde her gün. Özellikle uyuyan çocuğu uyandırmak cahilce bi hareket. Kendi sevmeleri için çocuğun düzenini bozmaya hakları yok, güya çok sevip düşünüyorlar dimi pehhh derim ben buna.

Ararsa açma telefonu. Kapıyı açma.. gece 11 olumadan da uyu bebeğini de uyut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…