Ogullari soylesede pek kaaleye almazlar o kadar rahat insanlar. Yani kovsan yine gelir cinstenHer gün gelmeleri doğru değil.
Büyüktür saygı hürmet gösterin ama gece 11 de çat kapı gelmelerine yatak odanıza dalmalarında müsade etmeyin
Ergen oğullarının odasına girmiyorlar. Sizinde bir düzeniniz var. Müsait olursunuz olmazsınız çocuk uyuyor olur
Torun sevgisi iyi güzel ama bu sizin hayatınıza tecavüze dönmesin
Bence eşinize güzelce bıkmadan anlatın rahatsızlığınızı
Kv kp e de çekinmeyin söyleyin
Ama kimi kv kp gelin ne derse desin oğulları tepki göstermeyince gelini kayle almıyor
Sizinkiler nasıl en iyi siz bilirsiniz
Bunda söylenmeyecek birşey yok
Çok haklısın kim olursa olsun çat kapı gelse insan rahatsızlık duyar birde her gün her günMerhabalar
Direk konuya girecegim ama artik biktim. Kv'min is yeri hemen karsimda? evleride bize 10 dk uzaklikta hergun cat kapi gelmesinden sikildim.
Bazen 5 de cikiyor isten bazen aksam 11 de 5 de de ciksa 11 de de ciksa kizimi cokk ozledim der ( 7 aylik kizim var) ve buyur etmeden girer iceriye.
Kizim uyuyor olsa bile yine musaade istemeden yatak odama girer cocugu uyandirir. Esim isteyken geldiklerinde ise kapinin onune kadar gelir oyle arar evdemisin biz kapidayiz diye haliyle mecbur kaliyorum acmaya bazen acmayayim diyorum ama kendime yediremiyorum.
Bu durumdan rahatsiz oldugumu esime hergun anlatsamda esim cok abarttigimi soyluyor. Bu konu yuzunden esimle buyuk kavlarda ettik. Evimi tasisam 1 yillik kirayi pesin odedik daha 5 ay var bitmesine.Artik saat 5 veya 11 oldugunda icimi sikinti basiyor ben mi abartiyorum yoksa haklimiyim ne yapmaliyim bana yardimci olurmusunuz?
Tmm alisayimda dus saatimi yemek saatimi esimle yasayacagim saatleri onlara gore ayarlayamam hani istima saati gbiama hergün geliyorlar.
artık çat kapısı kalmamış yani, konu sahibi biraz alışmaya çalışsa daha iyi etmez mi.
taşının vs diyenleri çok abartı buldum.
akrabalardan kimse yaşadığım şehirde yaşamıyor, avantajları var bu durumun.
ama özellikle çocuktan sonra yakında birileri olsa diye çok düşünmeye başladım.
avantajlarını da es geçmemek gerekir.
yatak odasına giriyorlar vs, uyarılırsa girmezler yani, ben düzgün ve net bir şekilde uyarıldıklarını düşünmüyorum.
Tmm alisayimda dus saatimi yemek saatimi esimle yasayacagim saatleri onlara gore ayarlayamam hani istima saati gbi
Deneyecegim tesekkur ederimgece 11 gelmesi konusunu rica etseniz, olmaz mı,
yani o saatte hiç misafir kabul etmeyelim diyerek eşinizle anlaşsanız ve ailesi ile o konuşsa.
akşam 5 gelmesine de gelip görsünler, siz de o saat için kişisel alan yapsanız çocuğu onlara bırakıp, kuaföre gitmek gibi, markete gitmek gibi vs.
hem böylece bu durumun size de bir faydası olmuş olur.
Merhabalar
Direk konuya girecegim ama artik biktim. Kv'min is yeri hemen karsimda? evleride bize 10 dk uzaklikta hergun cat kapi gelmesinden sikildim.
Bazen 5 de cikiyor isten bazen aksam 11 de 5 de de ciksa 11 de de ciksa kizimi cokk ozledim der ( 7 aylik kizim var) ve buyur etmeden girer iceriye.
Kizim uyuyor olsa bile yine musaade istemeden yatak odama girer cocugu uyandirir. Esim isteyken geldiklerinde ise kapinin onune kadar gelir oyle arar evdemisin biz kapidayiz diye haliyle mecbur kaliyorum acmaya bazen acmayayim diyorum ama kendime yediremiyorum.
Bu durumdan rahatsiz oldugumu esime hergun anlatsamda esim cok abarttigimi soyluyor. Bu konu yuzunden esimle buyuk kavlarda ettik. Evimi tasisam 1 yillik kirayi pesin odedik daha 5 ay var bitmesine.Artik saat 5 veya 11 oldugunda icimi sikinti basiyor ben mi abartiyorum yoksa haklimiyim ne yapmaliyim bana yardimci olurmusunuz?
Ogullarini taksalar boyle davranmazlar zatenAynı benim kv kp canim sizinkiler bebeğim daha 2 aylık hergün bendeler azonce eşimle tartıştık gündüz gelip gece bire kadar kalıyorlar cat kapı geliyorlar evlerimiz yakın olmadığı halde yeni evi tasiman çözüm değil gibi bıktım bu durumdan bende özel hayat Birsey kalmadi eşimin işi de düzenli değil gece nöbeti filan oluyor uykusuz sınırlı oluyor oğullarını bile düşünmeyenler bizi mi dusunecek
Ogullarini taksalar boyle davranmazlar zaten
Ayy gercekten ayni konular ve birgun vope cikmistim o zman kizim 14 gunluktu cocuk kakasini yapmiyo diye poposuna sabun sokmus ( ki daha kucuk boyle birsey yapmam diye defalarca soyledigim halde)cocuk agliyo diye bide su tikamis agzina cocuk boguluyomus morarmis acile zor yetistirdik 5 dk icinde mahmediyordu cocugu.Aynen canim onların yüzünden sutumde kesildi mama veriyorum malesef çocuğumu kucagimdan alıp alıp kendi veriyor yavrumun gazi geliyor ağlıyor daha mamayi ağzına tepiyor altını yeni degistim anne diyorum ben mutfağa bir yere gitsem hemen altını açıyor 2 aylık bebek altının açılmasına bayiliyormus saka gibi yavrum zaten hasta iyice usutuyor 5 yıldır gurbetteydim keşke memlekete gelmeseymisim artık bu lafida soylettiler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?