Hergun cat kapi gelen kv ve kp

Ogullari soylesede pek kaaleye almazlar o kadar rahat insanlar. Yani kovsan yine gelir cinsten

Çok haklısın kim olursa olsun çat kapı gelse insan rahatsızlık duyar birde her gün her gün

çekilmez

ama hergün geliyorlar.
artık çat kapısı kalmamış yani, konu sahibi biraz alışmaya çalışsa daha iyi etmez mi.

taşının vs diyenleri çok abartı buldum.
akrabalardan kimse yaşadığım şehirde yaşamıyor, avantajları var bu durumun.

ama özellikle çocuktan sonra yakında birileri olsa diye çok düşünmeye başladım.
avantajlarını da es geçmemek gerekir.
yatak odasına giriyorlar vs, uyarılırsa girmezler yani, ben düzgün ve net bir şekilde uyarıldıklarını düşünmüyorum.

Tmm alisayimda dus saatimi yemek saatimi esimle yasayacagim saatleri onlara gore ayarlayamam hani istima saati gbi

Tmm alisayimda dus saatimi yemek saatimi esimle yasayacagim saatleri onlara gore ayarlayamam hani istima saati gbi

gece 11 gelmesi konusunu rica etseniz, olmaz mı,
yani o saatte hiç misafir kabul etmeyelim diyerek eşinizle anlaşsanız ve ailesi ile o konuşsa.
akşam 5 gelmesine de gelip görsünler, siz de o saat için kişisel alan yapsanız çocuğu onlara bırakıp, kuaföre gitmek gibi, markete gitmek gibi vs.
hem böylece bu durumun size de bir faydası olmuş olur.

Deneyecegim tesekkur ederim

canım benim kv kp den bahsediyorsun sandım ama neyseki 5 aylık bebeği olan eltim yok

benimkilerde aynıydı birde yanlarında misafir getirirlerdi rezil olurdum herkese emin olun haftasonu pis pis kahvaltı hazırlayıp yediğimi biliyorum o kadar erken gelirlerdi , eşime annengile ya sen söyleyeceksin yada ben s.. si... öğretecem başka türlü yok anlamayacaklar deidm oda ben birsey söyleyemem sen ne yapacaksan yap dedi , bende yapabildiğim bütün suratsızlığı yaptım ve artık 3 gün önce arıyorlar evdeysen cumartesi sana gelecez diye ,

Benimde kayınvalideler bi akşam bize oturmaya geldiler zil çalınca ben yatak odasına gittim kapıyı kapattım üstümü değişiyorum kapıyı eşim açtı kayınvalidem beni sordu geldi yatak odamıza açtı kapıyı ne yapıyorsun diyor ay çok garip karşıladım yani kapalı kapıyı niye açıyorsun

Benim kv kp de ilk evlendiğimizde böylelerdi çocuk falan da yok içice bi aileyiz yabancı değiliz diye düşünüp zırt sırt çıkıp gelirlerdi eşim varken bişi demezdim eşim suratımdan anlardı rahatsız olduğumu ama bişeyler diyemezdi...
Sonra eşim yokken gündüzleri de gelmeye başladılar bi kaç kere dedim aradınız mı tlfnu duymamışım nerdeyse falan dedim ve artık gelirken aramaya başladılar yada kapıdayız diye aradıklarında banyodayım falan diyin müsait değilim diyin kayınvalidenize sessizce söyleyin epilasyon yapıyorum yapıcaktım gibi özel bahaneleri söyleyin sanırım anlarlar bi yerden sonra anlayış gösterilemiyor rahatsız edici oluyor

Aynı benim kv kp canim sizinkiler bebeğim daha 2 aylık hergün bendeler azonce eşimle tartıştık gündüz gelip gece bire kadar kalıyorlar cat kapı geliyorlar evlerimiz yakın olmadığı halde yeni evi tasiman çözüm değil gibi bıktım bu durumdan bende özel hayat Birsey kalmadi eşimin işi de düzenli değil gece nöbeti filan oluyor uykusuz sınırlı oluyor oğullarını bile düşünmeyenler bizi mi dusunecek

EN iyi çözüm kalp kırmadan TAŞINMAK

Ogullarini taksalar boyle davranmazlar zaten

güler yüz göstermeyin...
ve sizde açıkça söyleyin, maalesef ağlamayana mama yok
sürekli müsait olmuyorum deyin. öncelikle kv.nize söyleyin... evde ev hali olduğunuzu her zaman müsait olmadığınızı küçük çocukla bir emzirme hali bir temizlik yemek yapma hali uygun olmadığınızı ve zorda kaldığınızı söyleyin...
kırılacağınıza uyarın onlarda insan düşünsünler azıcık hödüklük yapmasınlar

cahilce konular bunlar 15 yıl sonra bu yazdığını okuduğunda pişman olacaksın.varsın girsin giripte napıyor yatak odanımı kurcalıyor bebeği sevmek için daliıyo acaba kadının gözü senin odandaki örtüyü hatırlıyomu çokta umurundaydı.oda bir anne ve yavrusunun yavrusu var artık gözü dünya görmez.hhaa uyandırması konusunda bi kaç defa konuşabilrisin

Ogullarini taksalar boyle davranmazlar zaten

Aynen canim onların yüzünden sutumde kesildi mama veriyorum malesef çocuğumu kucagimdan alıp alıp kendi veriyor yavrumun gazi geliyor ağlıyor daha mamayi ağzına tepiyor altını yeni degistim anne diyorum ben mutfağa bir yere gitsem hemen altını açıyor 2 aylık bebek altının açılmasına bayiliyormus saka gibi yavrum zaten hasta iyice usutuyor 5 yıldır gurbetteydim keşke memlekete gelmeseymisim artık bu lafida soylettiler bana

Ayy gercekten ayni konular ve birgun vope cikmistim o zman kizim 14 gunluktu cocuk kakasini yapmiyo diye poposuna sabun sokmus ( ki daha kucuk boyle birsey yapmam diye defalarca soyledigim halde)cocuk agliyo diye bide su tikamis agzina cocuk boguluyomus morarmis acile zor yetistirdik 5 dk icinde mahmediyordu cocugu.

Bigün geç aç kapıyı ve deki üzerim müsait değildş yada banyodaydm ev hali biri gelcek die hazırda bekleyemiyrmki haliyle de çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…