Hayir arkadaslariyla her gun iki saat konussa, hafta iki uc kez de goruntulu konussalar ek olarak, evinizdeki her seyi anlatsa yine rahatsiz olurum. Sunu yaptik bunu yaptik demek cocukca geliyorSiz ailenizle hiç konuşmuyor musunuz? Gün içinde yaptığınızı anlatmakla erişkin olmanın da alakasını kuramadım. Elbette ki konuştuğumuz insana günüm şöyle geçti bugün bunu yaptım diye anlatırız. Net bir örnek verebilir misiniz neyi anlatıyor? Adı eş ailesi olduğu için sizi rahatsız ediyor sanırım.
Bence böyle hissetmeniz tuhaf. Hep evimizdeler 7 24 tepemdeler deseniz hak vereceğim de, telefonla görüşmesiyle bunları hissetmeniz garip.Ic guveysi gibi hissediyorum. Evin icinde olan bitenin herkesce bilinmesi kotu hissettiriyor
Kavgalari anlatmiyor hayir. Gunumuzun akisini anlatmasi sinirimi bozuyor. Hic anlatmasin sir gibi yasayalim deniyorum ama gunluk yazmasina da gerek yok diyorumBende evde olup biteni anlatıyo yazınca yaşadığınız problemleri, kavgalarınızı falan anlatıyor sandım. Gittiğiniz yerleri vs siz de anlatmıyor musunuz annenize, arkadaşlarınıza? Bugün sahilde yürüdüm, alışveriş yaptım gibi şeyleri yakınlarınızla paylaşmıyo musunuz hiç? He diyosanız ki özel şeylerimizi anlatıyor o başka. Ama gezme, tozma, alışveriş gibi şeyleri herkes birbirine anlatır
Masallah, icten duygularimla soyluyorum sizin gibi umursamamayi isterdim. Ama yapi farkliligi demek kiEşim ailesiyle günde kaç defa konuşuyor bilmiyorum, çünkü ilgilenmiyorum. İsterse 10 defa konuşsun.
Her gün biz yemek yerken, bir şeyler izlerken vs her ne yapıyorsak yaptığımız işi bölüp bölüp ailesini aramıyorsa ilgimi çeken bir konu olamaz bu.
Gayet de aile gibi hissediyorum çünkü ikisinin bir alakası yok.
Ailesiyle konuşurken gün içinde yaptığı şeylerden bahsetmesi çok normal. Ne bekliyorsunuz Johnny Deep & Amber Heard davasını mı konuşsun?Evde olan biten her deyin anlatilmasindan rahatsiz oluyorum. Bugun suraya gittik bunu yaptik her seyi herkesin bilmesinden rahatsizim. Eriskin iki kisi oldugumuzu hissedemiyorum
Demek ki aile bağlarınız zayıf. Eşinizden de aynısını bekleyemezsiniz. Size yeteri kadar vakit ayırıyorsa ailesiyle sık sık konuşması sorun olmamalı.Ailemle ayni sehirde olmama ragmen. Ayni sekilde haftada bi iki kez konusurduk.
O zaman onlar konuşurken kalkın gidin iş yapın, başka şeylerle meşgul olun bence.Masallah, icten duygularimla soyluyorum sizin gibi umursamamayi isterdim. Ama yapi farkliligi demek ki
Onyargilariniz garipmis. Aile baglarimiz en az esiminki kadar kuvveti. Hatta kendisi soyler bunu bana, ailemizin birbirinr bagli olmasindsn bahseder. Kisisel alanimizin olmasi bag olmaidigi anlamina gelmez. Sevgi yaninda saygi da duydugumuz anlamina gelir birbirimizeAilesiyle konuşurken gün içinde yaptığı şeylerden bahsetmesi çok normal. Ne bekliyorsunuz Johnny Deep & Amber Heard davasını mı konuşsun?
Demek ki aile bağlarınız zayıf. Eşinizden de aynısını bekleyemezsiniz. Size yeteri kadar vakit ayırıyorsa ailesiyle sık sık konuşması sorun olmamalı.
Hayir arkadaslariyla her gun iki saat konussa, hafta iki uc kez de goruntulu konussalar ek olarak, evinizdeki her seyi anlatsa yine rahatsiz olurum. Sunu yaptik bunu yaptik demek cocukca geliyor
Johnny deep sakaniza hatriniz icin guleyim. Gunluk seylerden bahsetmesin de aska seylerden bahsetsin demuyorum. HERGUN BAHSETMESIN diyorumAilesiyle konuşurken gün içinde yaptığı şeylerden bahsetmesi çok normal. Ne bekliyorsunuz Johnny Deep & Amber Heard davasını mı konuşsun?
Demek ki aile bağlarınız zayıf. Eşinizden de aynısını bekleyemezsiniz. Size yeteri kadar vakit ayırıyorsa ailesiyle sık sık konuşması sorun olmamalı.
Tesekkur ederim. Beni ihmal etmiyor sagolsun. Ama gunde iki saat nerden baksan az degil bence. Belki zamanla alisacagim bilmiyorum, belki de zamanla sinirlerim daha bozulacak:/Benim eş ailesi de birbirine çok düşkün, eşime de patolojik düzeyde duskunler. Dolayısıyla çok sık konuşurlar, ilk evlendigimizde garip geliyordu, özellikle de bir erkeğin 1 2 saat konuşması. Ama zamanla alıştım. 2 güne 1 görüntülü konuşurlar, bazen her gün, anormal bir durum değil yetişme tarzi ile alakalı. Bir de ailesi de kalabalık, sürekli birileriyle telefonda konuşuyor :)
2 saat konusuyor demişsiniz de, evde zamaninizi calmiyorsa görmezden gelin. Durum böyle değilse ve sizi ihmal ediyorsa o zaman bu durumu eşinizle konuşun.
2 saat aliyor. Hayatimi yonetmiyorlar ama her seyin bilinmesi canimi sikiyor
Bence abartıyorsunuz.Kavgalari anlatmiyor hayir. Gunumuzun akisini anlatmasi sinirimi bozuyor. Hic anlatmasin sir gibi yasayalim deniyorum ama gunluk yazmasina da gerek yok diyorum
Onlar onun ailesi, sadece muhabbet ediyorlarsa, size karismiyorlarsa, huzurunuzu kacirmiyorlarsa alışmaya bakın.Tesekkur ederim. Beni ihmal etmiyor sagolsun. Ama gunde iki saat nerden baksan az degil bence. Belki zamanla alisacagim bilmiyorum, belki de zamanla sinirlerim daha bozulacak:/
Ben de her gun goruntulu ararim annemi. Esim de konusur. Ben de o annesiyle konusurken selam yollarim. Haftada 2 gun mutlaka ararim.Kizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Acikcasi ben evliligi yanlis anlamisim demek ki. Ben yeni ve kendi ozeli olan bir aile kuruldugunu dusunuyodum. Sir gibi issiz adada yasamaktan bahsetmiyorum. Ama bizim gunluk yasantimizi nasil ki arkadaslarimiza hergun 2 saat anlatmiyosak anne babamiza da anlatmamiza gsrrk yok diye dusunuyodumHanenizde olan her şeyi anlatmıyorsa veya her aradıklarında illa sizle de konuşmak istemiyorlarsa aramalarında ne sakınca görüyorsunuz ki? Evlatlarını arıyorlar netice de. Size müdahale etmiyorlarsa ne kadar araşırlarsa araşsınlar karışmaya pek hakkınız olmamalı
Sizi ve evin içinde olanları anlatmadıği sürece sıkıntı yok bence benimki de her gün konuşur ve 5 ablası annesi görüntülü konuşurlarKizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?