Hergun en az 2 kere ailesi arayan koca

Hayir arkadaslariyla her gun iki saat konussa, hafta iki uc kez de goruntulu konussalar ek olarak, evinizdeki her seyi anlatsa yine rahatsiz olurum. Sunu yaptik bunu yaptik demek cocukca geliyor

Ic guveysi gibi hissediyorum. Evin icinde olan bitenin herkesce bilinmesi kotu hissettiriyor
Bence böyle hissetmeniz tuhaf. Hep evimizdeler 7 24 tepemdeler deseniz hak vereceğim de, telefonla görüşmesiyle bunları hissetmeniz garip.

Biz sevgiliyken de evlendikten sonra da benim eşim yemekten sonra ailesiyle konuşuyor ben bulaşıkları hallederken, hatta bazen bana çeviriyor kamerayı havadan sudan konuşuyoruz ailesiyle, sonra onlar anne oğul, abi kardeş devam ediyorlar.

Zaten adam ömrünü benimle geçiriyor, geçirecek; kök ailesiyle de günlük telefonda görüşmesini sakınca olarak görmem, garez de olmam. Olan biten günlük konuşulur tabii ki, yatak odanızdan, cinselliğinizden, çok özelinizden bahsedilmiyorsa problem yok.

Kavgalari anlatmiyor hayir. Gunumuzun akisini anlatmasi sinirimi bozuyor. Hic anlatmasin sir gibi yasayalim deniyorum ama gunluk yazmasina da gerek yok diyorum

Masallah, icten duygularimla soyluyorum sizin gibi umursamamayi isterdim. Ama yapi farkliligi demek ki

Evde olan biten her deyin anlatilmasindan rahatsiz oluyorum. Bugun suraya gittik bunu yaptik her seyi herkesin bilmesinden rahatsizim. Eriskin iki kisi oldugumuzu hissedemiyorum
Ailesiyle konuşurken gün içinde yaptığı şeylerden bahsetmesi çok normal. Ne bekliyorsunuz Johnny Deep & Amber Heard davasını mı konuşsun?
Ailemle ayni sehirde olmama ragmen. Ayni sekilde haftada bi iki kez konusurduk.
Demek ki aile bağlarınız zayıf. Eşinizden de aynısını bekleyemezsiniz. Size yeteri kadar vakit ayırıyorsa ailesiyle sık sık konuşması sorun olmamalı.

Benim eş ailesi de birbirine çok düşkün, eşime de patolojik düzeyde duskunler. Dolayısıyla çok sık konuşurlar, ilk evlendigimizde garip geliyordu, özellikle de bir erkeğin 1 2 saat konuşması. Ama zamanla alıştım. 2 güne 1 görüntülü konuşurlar, bazen her gün, anormal bir durum değil yetişme tarzi ile alakalı. Bir de ailesi de kalabalık, sürekli birileriyle telefonda konuşuyor :)
2 saat konusuyor demişsiniz de, evde zamaninizi calmiyorsa görmezden gelin. Durum böyle değilse ve sizi ihmal ediyorsa o zaman bu durumu eşinizle konuşun.

Herseyi anlatmasi yanlis,fakat hergun konusmasi normal bence.

12senelik evliyiz. Galiba ilk 2-3 sene gun icinde birkac kez konusurlardi. Emin degilim.
Seneler gectikce 1e indi. Sorun gormuyorum ben. Asla da sorun edilecek bir durum degil bana gore

Onyargilariniz garipmis. Aile baglarimiz en az esiminki kadar kuvveti. Hatta kendisi soyler bunu bana, ailemizin birbirinr bagli olmasindsn bahseder. Kisisel alanimizin olmasi bag olmaidigi anlamina gelmez. Sevgi yaninda saygi da duydugumuz anlamina gelir birbirimize

Hayir arkadaslariyla her gun iki saat konussa, hafta iki uc kez de goruntulu konussalar ek olarak, evinizdeki her seyi anlatsa yine rahatsiz olurum. Sunu yaptik bunu yaptik demek cocukca geliyor

E siz kendi ailenizle şunu yaptık bunu yaptık diye konuşmuyor musunuz hiç? Ne konuşuyorsunuz ki o zaman? Gün içinle yapılanlar konuşulur zaten telefonda. Ben az önce annemle telefonu kapadım konuşmalarımızı düşünüyorum dün eşimle izlediğimiz filmi anlattım sen de izle güzel film dedim, bugün iş yerinde başıma gelen bir durumu anlattım, eşimle hafta sonu gitmeyi düşündüğümüz bir yer var onu anlattım mesela. Eşimin de ailesiyle konuşması benden farklı değil pek. Gün akışı anlatmıyorsanız gerçekten anlamıyorum siz ne konuşuyorsunuz ailenizle?

Johnny deep sakaniza hatriniz icin guleyim. Gunluk seylerden bahsetmesin de aska seylerden bahsetsin demuyorum. HERGUN BAHSETMESIN diyorum

Hanenizde olan her şeyi anlatmıyorsa veya her aradıklarında illa sizle de konuşmak istemiyorlarsa aramalarında ne sakınca görüyorsunuz ki? Evlatlarını arıyorlar netice de. Size müdahale etmiyorlarsa ne kadar araşırlarsa araşsınlar karışmaya pek hakkınız olmamalı

Tesekkur ederim. Beni ihmal etmiyor sagolsun. Ama gunde iki saat nerden baksan az degil bence. Belki zamanla alisacagim bilmiyorum, belki de zamanla sinirlerim daha bozulacak:/

Tesekkur ederim. Beni ihmal etmiyor sagolsun. Ama gunde iki saat nerden baksan az degil bence. Belki zamanla alisacagim bilmiyorum, belki de zamanla sinirlerim daha bozulacak:/
Onlar onun ailesi, sadece muhabbet ediyorlarsa, size karismiyorlarsa, huzurunuzu kacirmiyorlarsa alışmaya bakın.

Ben de her gun goruntulu ararim annemi. Esim de konusur. Ben de o annesiyle konusurken selam yollarim. Haftada 2 gun mutlaka ararim.

Kisaca bir erkegin ailesiyle olan iliskisini bile garip bulmanizi ben garip buldum. Ilerde kaynana oldugunuzda gelininiz iliskinizi garip bulursa uzulup gozyasi dokmeyin. Hayirli evlatmis esiniz. Insallah benim de evlatlarim damatlarim gelinlerim duzenli olarak ararlar beni, yalniz birakmazlar. Yeni aile kurunca eskiyi atmak ne alaka?

Benim dedigim su. Hergun 2 saat gun icinde olanlari anlatirsa bizim ayri yasamamizin ne anlami var. Ben konustugunda gunluk seylerden konusmasin demiyorum ama hergun her sey de anlatilmaz bence

8 aylik evli olunca baska dert olmamis haliyle..
Bu bir dert degil bana kalirsa..
İleride tek derdim bu olsaydi keske diyerek cok ararsin su zamanlarini..
Birak konussun adam..
Ne kadar konusuyor ki toplam sure olarak..
Garip degilsin,sikintidan saracak yer ariyorsun bence :)

Acikcasi ben evliligi yanlis anlamisim demek ki. Ben yeni ve kendi ozeli olan bir aile kuruldugunu dusunuyodum. Sir gibi issiz adada yasamaktan bahsetmiyorum. Ama bizim gunluk yasantimizi nasil ki arkadaslarimiza hergun 2 saat anlatmiyosak anne babamiza da anlatmamiza gsrrk yok diye dusunuyodum

Sizi ve evin içinde olanları anlatmadıği sürece sıkıntı yok bence benimki de her gün konuşur ve 5 ablası annesi görüntülü konuşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…