Masallah, icten duygularimla soyluyorum sizin gibi umursamamayi isterdim. Ama yapi farkliligi demek ki
Niye illa birileriyle konuşulmak zorundaPeki ; siz söyleyin , ne anlatsın ? Gününüz nasıl geçti diye karşılıklı 7 kat elle de konuşulsa ; konuşulan konular yine aynıları olmayacak mıydı ?
Onun bi espri olmamasina sevindim.
Ozelestiri yapcak bi durum gormedim. "Aile baglariniz zayif sizin" dediginizde aa zayif mi acaba diye dusunmem gereken bi durum olmadi. Haddibi bilme konusunda bu kadar dikkatli iseniz yuzde 0,00001'ini bildiginiz bir aile konusunda "baglariniz zayif" demezsiniz
Dedigim şu:Peki ; siz söyleyin , ne anlatsın ? Gününüz nasıl geçti diye karşılıklı 7 kat elle de konuşulsa ; konuşulan konular yine aynıları olmayacak mıydı ?
Yeniyken hep böyle olur, bizde de görüntülü aramalar , sürekli telefon etmeler falan vardı, size tavsiyem siz hiç karışmayın dahil olmayın, sizi ısrarla ararlarsa bazen acmaýin, görüntülü konuşmalara katılmayın emin olun zamanla sönecekler, şuan yenisiniz onlar da alışamıyor evliliğinize, normale dönmeniz için en az 2 yıl gerekiyor, kendinizden taviz vermeyin ve hoşlanmadığınız şeyleri eşinize belirtin ama bu konularda büyük kavgaya gerek yok, siz sınır çizip uzak durun bırakın onlar birbirine doysun, eğer diretir sürekli eleştirirseniz durduk yere daha çok yapışacaklar ve kıymete binecekler, siz görmezden gelip işinize bakın, ben görüntülü konuşmalara katılmayarak ve telefonlara hemen cevap vermeyerek kurtuldum , etrafa da ben sevmiyorum tel görüşmelerini deyip geçiştirdim ..Kizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Şaka misiniz? Ozelestiri icin actim konuyu ve gayet de uzerine dusunecegim, umursadigim karsi gorusler geldi.Konunuzu okuyan üyeler kendi görüşlerini paylaşıyorlar.
Özeleştiri yapmayı düşünmüyorsanız foruma açtığınız konudan beklentiniz tam olarak nedir ?
Konu açarken ki beklentiniz ; kocanız ve ailesine hakaret içerikli mesajlar yazılması mı ?
Siz annenizle haftada 1-2 kez mi konusuyorsunuzbence siz de normal degilsiniz.
Ne diyorsun sen dostumEvde olan biten her deyin anlatilmasindan rahatsiz oluyorum. Bugun suraya gittik bunu yaptik her seyi herkesin bilmesinden rahatsizim. Eriskin iki kisi oldugumuzu hissedemiyorum
Evet haftada bi iki kez. Cogunluktan farkliyim sanirim, ama normal oldugunu dusunuyorumSiz annenizle haftada 1-2 kez mi konusuyorsunuzbence siz de normal degilsiniz.
Niye illa birileriyle konuşulmak zorunda
Cok tesekkur ederim desteginiz ve onerileriniz icin. Dogru soyluyosunuz o dengeyi kurmaya calismam gerekYeniyken hep böyle olur, bizde de görüntülü aramalar , sürekli telefon etmeler falan vardı, size tavsiyem siz hiç karışmayın dahil olmayın, sizi ısrarla ararlarsa bazen acmaýin, görüntülü konuşmalara katılmayın emin olun zamanla sönecekler, şuan yenisiniz onlar da alışamıyor evliliğinize, normale dönmeniz için en az 2 yıl gerekiyor, kendinizden taviz vermeyin ve hoşlanmadığınız şeyleri eşinize belirtin ama bu konularda büyük kavgaya gerek yok, siz sınır çizip uzak durun bırakın onlar birbirine doysun, eğer diretir sürekli eleştirirseniz durduk yere daha çok yapışacaklar ve kıymete binecekler, siz görmezden gelip işinize bakın, ben görüntülü konuşmalara katılmayarak ve telefonlara hemen cevap vermeyerek kurtuldum , etrafa da ben sevmiyorum tel görüşmelerini deyip geçiştirdim ..
Iste bunun bir kurali vs yok.Bana gore hic normal degil haftada 1 -2 kez konusmak.Insan her gun annesinin,babasinin sesini duymak ister bence.Iste isin icine "bence,bana gore" girince tek bir doğru olmuyor.Zaten farkettiyseniz siz de normal degilsiniz dedim yani esinizin gunde 2 saat konusmasi normal degil.Evet haftada bi iki kez. Cogunluktan farkliyim sanirim, ama normal oldugunu dusunuyorum
Cok sukur esimin ailesini seviyorum. Sadece esimle konustuklarinds konusulan konular mecburen esim ve benim hakkimda okuyor. Artik esim tek basina degil sonucta. Gercekten sevgili olsaydik ds esim telefonda ailesiyle hergun bu jadar konussaydi ama benimle ve ikimizle ilgili seyleri anlatmasaydi sadece kendini anlatsaydi bu kadar rahatsiz olmazdim. Ama artik mecburen isin icinde ve anlatilan konularda ben de varim. Yaptigim seylerin herkese acik olmasindan hoslanan biri degilim ve aliskin ds degilim buna.Siz neden umursuyorsunuz peki?
Ben de yeni evli sayılırım, 1 sene olmadı henüz. Bazen bocalayıp kararsız kaldığım durumlarda kendimi eşimin yerine koyup buna göre davranıyorum. Size de tavsiye ederim.
Ben günde 2 defa ailemle konuşsam ve bu durum eşimi etkilemediği halde müdahale etmeye çalışsa sana ne derim mesela. O yüzden eşimin telefon konuşmaları sürekli bizim vaktimizden çalıp beni etkilemiyorsa bana ne diyorum.
Bu her şey için geçerli. Birbirinizin her şeyine karışıp kontrol etmeye hakkınız yok.
Eşinizin ailesinden hoşlanmıyorsunuzdur belki bilmiyorum ama sizi olumsuz etkilemediği sürece ilişkilerine, iletişimlerine karışmayın. Her şeye karışırsanız gerçekten rahatsız olduğunuz ve haklı olduğunuz bir konu olduğunda ciddiye alınmazsınız.
Hakaret var demedim. Bana gore uzun olmadikca aile ile gunde 2 kez konusulurAşırı bir tepki koymadım ki ortaya tartışıyoruz şurada.hakaret yok birşey yok.
Cok sukur esimin ailesini seviyorum. Sadece esimle konustuklarinds konusulan konular mecburen esim ve benim hakkimda okuyor. Artik esim tek basina degil sonucta. Gercekten sevgili olsaydik ds esim telefonda ailesiyle hergun bu jadar konussaydi ama benimle ve ikimizle ilgili seyleri anlatmasaydi sadece kendini anlatsaydi bu kadar rahatsiz olmazdim. Ama artik mecburen isin icinde ve anlatilan konularda ben de varim. Yaptigim seylerin herkese acik olmasindan hoslanan biri degilim ve aliskin ds degilim buna.
Sakin olup bekleyin , hiç kendinizi kasmayın zamanla ilişkiler oturuyor baştaki merakları kalmıyor, siz yeterki kendi alanınıza müdahil ettirmeyin onları bırakın istedikleri kadar konuşsunlarCok tesekkur ederim desteginiz ve onerileriniz icin. Dogru soyluyosunuz o dengeyi kurmaya calismam gerek
Peki ; siz söyleyin , ne anlatsın ? Gününüz nasıl geçti diye karşılıklı 7 kat elle de konuşulsa ; konuşulan konular yine aynıları olmayacak mıydı ?
Dedigim şu:
Hergun 2 saat konusmasina gerek yok
Konustugunda da her seyi anlatmasina gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?