senin aramani istemiyorlarsa sorun degil. basta boyle oluyor, sonra onlar da sikilir.Kizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Allah allaah. Neden eskiyi at sakin arama gorusme demisim gibi yaziyorsunuz?Ben de her gun goruntulu ararim annemi. Esim de konusur. Ben de o annesiyle konusurken selam yollarim. Haftada 2 gun mutlaka ararim.
Kisaca bir erkegin ailesiyle olan iliskisini bile garip bulmanizi ben garip buldum. Ilerde kaynana oldugunuzda gelininiz iliskinizi garip bulursa uzulup gozyasi dokmeyin. Hayirli evlatmis esiniz. Insallah benim de evlatlarim damatlarim gelinlerim duzenli olarak ararlar beni, yalniz birakmazlar. Yeni aile kurunca eskiyi atmak ne alaka?
herseye takarsan lafinin kiymeti kalmaz. onemli olan seylere mudahele edersin, digerlerin karisma. pick your battle.2 saat aliyor. Hayatimi yonetmiyorlar ama her seyin bilinmesi canimi sikiyor
Neyi anlatıp neyi anlatmayacağını bilmiyorsa eşiniz haklısınız. Evliliğinize dair her özelinizi, kavganızı, tartışmanızı bunları anlatıyorsa sıkıntı fakat günlük rutin, işte olan bitenden bahsediyorsa bunda abartılacak bişey görmüyorum. Bu konuda düşünce yapılarınız farklı olabilir illa evliliği yanlış anlamak olarak yorumlamamalısınız.Acikcasi ben evliligi yanlis anlamisim demek ki. Ben yeni ve kendi ozeli olan bir aile kuruldugunu dusunuyodum. Sir gibi issiz adada yasamaktan bahsetmiyorum. Ama bizim gunluk yasantimizi nasil ki arkadaslarimiza hergun 2 saat anlatmiyosak anne babamiza da anlatmamiza gsrrk yok diye dusunuyodum
Günde 1-2 saatimizi ailemize ayırınca da kişisel alanımızı koruyabiliriz. Kişisel alan kavramını çok yanlış anlamışsınız.Onyargilariniz garipmis. Aile baglarimiz en az esiminki kadar kuvveti. Hatta kendisi soyler bunu bana, ailemizin birbirinr bagli olmasindsn bahseder. Kisisel alanimizin olmasi bag olmaidigi anlamina gelmez. Sevgi yaninda saygi da duydugumuz anlamina gelir birbirimize
Şaka yapmamıştım ama neyse. Eşiniz özel hayatınızdan bahsetmediği sürece ailesiyle ne konuştuğuna karışma hakkına ve haddine sahip değilsiniz.Johnny deep sakaniza hatriniz icin guleyim. Gunluk seylerden bahsetmesin de aska seylerden bahsetsin demuyorum. HERGUN BAHSETMESIN diyorum
Bugün günde 3 saat konuşur yarın plana ortakçı çıkmaya başlarlar.evlenmedim ama sevgilimde yaşadım. tatile.gitmiştim.orada şu akraba var burada bu akraba var derken iş bayram gezmesine dönmüştü.yaaa nasıl masum buluyorsunuz bu durumu anlamıyorum.böyle bir durum olmasa bile ne o öyle anaokulu çocuğu gibi.Nesi garip bunun? Ha ben konusmam ama konusani da yadirgamam. Evde her olani anlatmasi garip sadece yoksa arasin sorsun
Onun bi espri olmamasina sevindim.Günde 1-2 saatimizi ailemize ayırınca da kişisel alanımızı koruyabiliriz. Kişisel alan kavramını çok yanlış anlamışsınız.
Şaka yapmamıştım ama neyse. Eşiniz özel hayatınızdan bahsetmediği sürece ailesiyle ne konuştuğuna karışma hakkına ve haddine sahip değilsiniz.
Duymak istediklerinizi duyamayınca gerilmek yerine özeleştiri yapın, naçizane tavsiyem. İyi forumlar.
Yaşamayan bilemez bu durumu benim eşimde öyleydi sabah işe giderken sabahın köründe gece yatarken gündüz siksik ararlardi benim eşim çok anneciydi belki o yüzden bilmiyorum çok tartıştik ama vazgeçmedi hatta işi büyüttü o yüzden sizi anlıyorum ama öyle kabul edeceksiniz maalesefKizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Bir de size aile bağlarınız zayıf demişler.daha geçen konularda ailesine aşırı bağlı insanlar yerden yere vurulmuyor muydu burada.bu sefer ters köşe yapalım dedi heralde herkes.Cok sukur biraz anlasildigimi hissettim. Evlenmeden once ben de yaliz yasadim 2 yil. Ailemle ayni sehirde olmama ragmen. Ayni sekilde haftada bi iki kez konusurduk. Sinirimi bozdu bu durum. Etkinlik yapsak da arayacaklar. Acmasa bi daha ararlar.
Yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamıycam. Sevgilin yanında başka kadınlara ağzının suyu aka aka bakıp onları övüyor ve sen bunu en azından bana dürüst davrandı diye normal bir şey gibi anlatıyordun daha birkaç gün önce. O normal geldi de günde 2 kere aileyle konuşmak mı garip geldi?Bugün günde 3 saat konuşur yarın plana ortakçı çıkmaya başlarlar.evlenmedim ama sevgilimde yaşadım. tatile.gitmiştim.orada şu akraba var burada bu akraba var derken iş bayram gezmesine dönmüştü.yaaa nasıl masum buluyorsunuz bu durumu anlamıyorum.böyle bir durum olmasa bile ne o öyle anaokulu çocuğu gibi.
Tesekkur ederim. Simdi ailesi arayinca acmama durumu da olamaz, o da ayip. Aslinda onlarin biraz daha rahat birakmasi lazimYasamayanin anlaması çok zor bu durumu benim eşimde öyleydi sabah işe giderken gece uyumadan önce gündüz siksik ararlardi valla benim eşim biraz da anneciydi belki o yüzden bilmiyorum ama maalesef ben dayanamadım anne
Yaşamayan bilemez bu durumu benim eşimde öyleydi sabah işe giderken sabahın köründe gece yatarken gündüz siksik ararlardi benim eşim çok anneciydi belki o yüzden bilmiyorum çok tartıştik ama vazgeçmedi hatta işi büyüttü o yüzden sizi anlıyorum ama öyle kabul edeceksiniz maalesef
Evet ama bazı aileler maalesef dusunemiyor bunuTesekkur ederim. Simdi ailesi arayinca acmama durumu da olamaz, o da ayip. Aslinda onlarin biraz daha rahat birakmasi lazim
Ne konuşuyorlar sanki. Sabah onu yedik, akşam bunu yedik, işten biraz geç çıktık, aman da havalar çok kötü.... bunu konuşsan ne konuşmasan ne.seviye yerlerdedir zaten o konuşmalarda da. Ne gereksiz işler.açsın kitap okusun, yürüyüş yapsın. Benim saygımdan eksilten durumlar bunlar. Hiç de bananelik değil aynı evin içinde.anlamıyor musunuz ana kuzusu erkek, kadınların saygısını, sevgisini de azaltıyor kendisine karşı.cinsiyetçiliğe tümden karşı değilim ve erkeğin daha güçlü durması taraftarıyım.öyle olmasa bile.Johnny deep sakaniza hatriniz icin guleyim. Gunluk seylerden bahsetmesin de aska seylerden bahsetsin demuyorum. HERGUN BAHSETMESIN diyorum
E napcam o zaman, alismaya bakcam belli ki. Garip bi sey evlilik. Surpriz seyler cikiyor,sana uymasa da katlanmalisin maalesefEvet ama bazı aileler maalesef dusunemiyor bunu
Gunde iki kez ailesine naber nasilsin diyeni yadirgamam ama asagida da yazdim uzun konusuyormus, her seyi de anlatiyormus o olmaz dedim. Ustelik yazdigim mesajin kendi fikrimin hesabini neden size veriyorum hic anlamadim, bu benim fikrim neticedeBugün günde 3 saat konuşur yarın plana ortakçı çıkmaya başlarlar.evlenmedim ama sevgilimde yaşadım. tatile.gitmiştim.orada şu akraba var burada bu akraba var derken iş bayram gezmesine dönmüştü.yaaa nasıl masum buluyorsunuz bu durumu anlamıyorum.böyle bir durum olmasa bile ne o öyle anaokulu çocuğu gibi.
Yaaa bir kişiden bağımsız yorum yapın bee. Her söylediğim şeyi kendi hayatımı düşünerek mi söyleyeceğim ne alakası var. Kimliğimden bağımsız yorum yapamayacak mıyım? Velev ki yaşantım buna ters. Böyle bir konuda düşüncemi yazamayacak mıyım ? Yetti artık be. Her konuyu, her yorumu kendi içinde değerlendirin.dedektif gibisiniz maşallah.Yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamıycam. Sevgilin yanında başka kadınlara ağzının suyu aka aka bakıp onları övüyor ve sen bunu en azından bana dürüst davrandı diye normal bir şey gibi anlatıyordun daha birkaç gün önce. O normal geldi de günde 2 kere aileyle konuşmak mı garip geldi?
Aşırı bir tepki koymadım ki ortaya tartışıyoruz şurada.hakaret yok birşey yok.Gunde iki kez ailesine naber nasilsin diyeni yadirgamam ama asagida da yazdim uzun konusuyormus, her seyi de anlatiyormus o olmaz dedim. Ustelik yazdigim mesajin kendi fikrimin hesabini neden size veriyorum hic anlamadim, bu benim fikrim neticede
Benim dedigim su. Hergun 2 saat gun icinde olanlari anlatirsa bizim ayri yasamamizin ne anlami var. Ben konustugunda gunluk seylerden konusmasin demiyorum ama hergun her sey de anlatilmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?