- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.160
- 698
Tek haklı olduğu nokta bu zatenDediğiniz gibi her gün iki saat biri bizi gözetliyor evi gibi her yaptığım anlatilsa çok rahatsız hissederdim bence bu noktada haklısınız .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek haklı olduğu nokta bu zatenDediğiniz gibi her gün iki saat biri bizi gözetliyor evi gibi her yaptığım anlatilsa çok rahatsız hissederdim bence bu noktada haklısınız .
Di mi. Siz cunku bilimsel calisma yapiyosunuz su an bu sayfadaAy anlat ne olacak saatlerdir sizin de elinizde TLF millete laf yetiştiriyorsunuz
Yukarida birisi "cocuk benin cocugun" yazmisti
Baska da bi sey dememistim zaten hayret. Konum ve sikayet ettigim sey tam olarak ve sadece buyduTek haklı olduğu nokta bu zaten
Yoo takılıyorum sitede seviyorum da. Ama mızlmızlanan biri yok etrafımda sizin gibiDi mi. Siz cunku bilimsel calisma yapiyosunuz su an bu sayfada
Evet "eşim". O yuzden cocuk gibi davranmamasi gerekKhomyuk dan bahsediyorsunuz sanırım. Evet çocuk onun ama sizin eşiniz çocuğunuz değil
Gidin sıcak bir duş alın. Fazla gerginsiniz.Baska da bi sey dememistim zaten hayret. Konum ve sikayet ettigim sey tam olarak ve sadece buydu
Siz de gereğini yapıp annesi mi oldunuz ?Evet "eşim". O yuzden cocuk gibi davranmamasi gerek
Tamam mizmiz dinlemek zorunda degilsiniz. Baska bi suru konu varYoo takılıyorum sitede seviyorum da. Ama mızlmızlanan biri yok etrafımda sizin gibi
Yok. O zaman benimle de telefonda 2 saat konusur. Telefonda konusmayi sevmiyorumSiz de gereğini yapıp annesi mi oldunuz ?
Yok ben bu konuyu sevdim takılacağım biraz dahaTamam mizmiz dinlemek zorunda degilsiniz. Baska bi suru konu var
Oo bilimsel calismalar ise yaramisGidin sıcak bir duş alın. Fazla gerginsiniz.
Atom parçalıyoruz evde biz.Oo bilimsel calismalar ise yaramis
Eminim her anne bunları yaşıyordur bu sizin çocuğunuzu arama hakkınızı elinizden almaz ama şu nokta sağlıksız geliyor bana ben onu besledim büyüttüm bu hayatta en sevdiğim insan o ve bu sebeple eşi de bizim ilişkimize her koşulda saygı duymalı . Teoride haklısınız kesinlikle her anne çocuğuna çok emek veriyor ama bu çocuklar bir gün evleniyor tabi ki sesini duymak istersiniz ama evin içinde olanı iki saat anlatmak normal değil bu artık evli olduğu insanın kişisel alanına saygisizlik oluyor.Evet çocuk benim çocuğum, eşiyle günde kaç kere öpüşeceğine karışmıyorsam eşi de benim kaç kere konuştuğuma karışamaz.
Çocuğum beş yaşına yaklaştı. Bu beş yılda ne emek verdim ben biliyorum. Hastalıklar, ateş nöbetleri, uykusuz geceler, emzirirken kanayan meme uçları, vicdan azapları.
Sadece bugün yaşadığı bir sinir krizinde halıya işedi bir saat halı sildim.
Daha bunun okul hayatı, arkadaşlık ilişkilerinde yaşadığı hayal kırıklıklarında benim de yaşadığım üzüntüler var.
Ergenlik yaşayacak.
Tüm bunlara göğüs gerip sonra evlendi diye ayak altından çekilecek değilim.
Hayatım boyunca en sevdiğim insan olacak ve ben onun iyi olduğunu duymak için her gün arayacağım. Buna da kimse engel olamaz.
Evet "eşim". O yuzden cocuk gibi davranmamasi gerek
Offf cok sikici. Ben bu forumdan isime yarayacak kaliteli yorumlari aldim. HoscakalinBu ilişkinin yetişkini "benim" diyorsunuz yani. Aileyi aramak ve sohbet etmekten konuyu bu noktaya taşımak ilginç.
Senin hoşuna giden yorumlar hiçbir işine yaramayacak. Eşin ailesiyle telefonda muhabbet ederken kös kös oturup sinirden kudurmaya devam edeceksinOfff cok sikici. Ben bu forumdan isime yarayacak kaliteli yorumlari aldim. Hoscakalin
Offf cok sikici. Ben bu forumdan isime yarayacak kaliteli yorumlari aldim. Hoscakalin
Allah razi olsunSenin hoşuna giden yorumlar hiçbir işine yaramayacak. Eşin ailesiyle telefonda muhabbet ederken kös kös oturup sinirden kudurmaya devam edeceksinOnun yerine eşinin kendi alanına saygı duyup umursamamayı seçsen ruh sağlığın için daha iyi olur