• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun en az 2 kere ailesi arayan koca

Eşim konuşmaz öyle arada bir arar

Ben konuşurken Kayınvalidemle ne buluyorsunuz böyle konuşacak der😁😁

Tamam mizmiz dinlemek zorunda degilsiniz. Baska bi suru konu var
Yok ben bu konuyu sevdim takılacağım biraz daha 🤷siz de eşinizi fazla boş bıraktınız 4 saattir konuşyor olabilir annesiyle. Hemen elinden TLF alın

[
Evet çocuk benim çocuğum, eşiyle günde kaç kere öpüşeceğine karışmıyorsam eşi de benim kaç kere konuştuğuma karışamaz.
Çocuğum beş yaşına yaklaştı. Bu beş yılda ne emek verdim ben biliyorum. Hastalıklar, ateş nöbetleri, uykusuz geceler, emzirirken kanayan meme uçları, vicdan azapları.
Sadece bugün yaşadığı bir sinir krizinde halıya işedi bir saat halı sildim.
Daha bunun okul hayatı, arkadaşlık ilişkilerinde yaşadığı hayal kırıklıklarında benim de yaşadığım üzüntüler var.
Ergenlik yaşayacak.
Tüm bunlara göğüs gerip sonra evlendi diye ayak altından çekilecek değilim.
Hayatım boyunca en sevdiğim insan olacak ve ben onun iyi olduğunu duymak için her gün arayacağım. Buna da kimse engel olamaz.
Eminim her anne bunları yaşıyordur bu sizin çocuğunuzu arama hakkınızı elinizden almaz ama şu nokta sağlıksız geliyor bana ben onu besledim büyüttüm bu hayatta en sevdiğim insan o ve bu sebeple eşi de bizim ilişkimize her koşulda saygı duymalı . Teoride haklısınız kesinlikle her anne çocuğuna çok emek veriyor ama bu çocuklar bir gün evleniyor tabi ki sesini duymak istersiniz ama evin içinde olanı iki saat anlatmak normal değil bu artık evli olduğu insanın kişisel alanına saygisizlik oluyor.

Anne baba çocuğu yapmayı seviyor büyütmeyi seçiyor ama onu her istediğim zaman ararım kimse engel olamaz her istediğim zaman görürüm hasta olduğunda başında ben kalacağım gibi gibi düşünce tarzı bana sağlıklı gelmiyor evlendigimiz anda artık bir başkasıyla yaşıyoruz çünkü bu hayatı[/QUOTE]

Offf cok sikici. Ben bu forumdan isime yarayacak kaliteli yorumlari aldim. Hoscakalin
Senin hoşuna giden yorumlar hiçbir işine yaramayacak. Eşin ailesiyle telefonda muhabbet ederken kös kös oturup sinirden kudurmaya devam edeceksin 🤷🏻‍♀️ Onun yerine eşinin kendi alanına saygı duyup umursamamayı seçsen ruh sağlığın için daha iyi olur

Offf cok sikici. Ben bu forumdan isime yarayacak kaliteli yorumlari aldim. Hoscakalin

Hangi yorumlar , bizimle de paylaşın. Tekrar konu açarsanız ; yorumlardan beklentilerinizi öğrenmiş oluruz.

Çoğu yorumda sorulmasına rağmen ; yetişkin bir kadın olarak "siz hangi konularda sohbet edersiniz ? " sorusunu dahi yanıtlamamış olmanız da düşündürücü.

Son düzenleme:
Senin hoşuna giden yorumlar hiçbir işine yaramayacak. Eşin ailesiyle telefonda muhabbet ederken kös kös oturup sinirden kudurmaya devam edeceksin 🤷🏻‍♀️ Onun yerine eşinin kendi alanına saygı duyup umursamamayı seçsen ruh sağlığın için daha iyi olur
Allah razi olsun

Back
X