• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun en az 2 kere ailesi arayan koca

Konu sahibi annesiyle haftada bir iki kez telefonda görüşüyormuş, eşinden de aynısını bekliyor :)
Siz de benden anne babami daha cok aramami bekliyosunuz sanirim. Sizin beklentileriniz de var benden

Ben annemi de babamı da ablalarımı da en yakın arkadaşımı da ayrı ayrı günde iki kere bazen üç dört kere ararım.
Buna eşim de karışamaz ne münasebet
Cok tatliymis

Evlendiğimde bana eşimin annesiyle olan iletişimini yönetme yetkisi verilmedi yalnız. Adam gerizekalı değilse vasilik yapamazsınız. Sizin dediğinizin evlilik değil vesayet altına almak oluyor. Eşiniz engelli sanırım vesayet yetkisi verilmiş
:) amator eglendirecek komiklikler

Konuşmaları 2 saat sürüyor olayı insanlar sana hak versin diye yaptığın mübalağa tamamen. Başta günde iki kere dedin herkes ben de iki kere konuşurum vs deyince bir anda ama onlar iki saat konuşuyoları ekledin. İnsanların ailesiyle konuşmasından rahatsız olmak normal değil.

Sen haftada 2 kere ailenle konuşuyormuşsun ve bunun normal olduğunu söylüyorsun. Burdaki çoğu kişiye göre de bu normal değil. Senin normalin sana, eşinin normali eşine. Buna karışamazsın. Nitekim karışmaya çalışırsan zaten ağzının payını verir sana

Konuşmaları 2 saat sürüyor olayı insanlar sana hak versin diye yaptığın mübalağa tamamen. Başta günde iki kere dedin herkes ben de iki kere konuşurum vs deyince bir anda ama onlar iki saat konuşuyoları ekledin. İnsanların ailesiyle konuşmasından rahatsız olmak normal değil.

Sen haftada 2 kere ailenle konuşuyormuşsun ve bunun normal olduğunu söylüyorsun. Burdaki çoğu kişiye göre de bu normal değil. Senin normalin sana, eşinin normali eşine. Buna karışamazsın. Nitekim karışmaya çalışırsan zaten ağzının payını verir sana
Oyle mi. Ben her ayrintisini bastan yazmak zorundaydim yani. Gunde iki kre su saatlerde toplam su kadar vs... Siz komik misiniz ya.

Valla kızım doğduğundan beri ailemle ve eşim ailesiyle sürekli görüntülü konuşuyoruz. Eşim çoğunlukla işte olduğu için günde 3-4 kez görüntülü konuşuyoruz ailemle 😅

:) amator eglendirecek komiklikler
Çok ciddim halbuki. Yetişkin ve akli melekeleri yerinde bir insanın ailesiyle olan iletişimime karışma hakkını vermiyor size nikah. Açın bakın bakalım haklarınıza. Sizin maddi manevi haklarınızda ailesiyle olan görüşmesine karışmak yok

Çok şaşıracaksınız ama bizler memelileriz. Haliyle sürümüz var. Güvendiğimiz sevdiğimiz ailemiz oluyor onlar da. Sosyal canlılarız yani. Gelişimimizi de buna borçluyuz.
Tamam

Back
X