Hergün görüşmekten bıktımmmm..

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Ya bu ne dusuncesizlikir. Benim bi evim var düzenim var eşimin ailesini hergün görmek istemiyorum. Anlatamıyorum ben derdimi şeytan diyo bırak git yaşasın ailesiyle daha sık görüşür işte bu kez oğlumu aliyolar zırt pırt gezdircez yok eve goturmeler. . Bende mecbur gitmek zorunda kalırım getirmiyolar çünkü çocuğu onlar doğurmus sanki. Kiramiyorum da büyüklerim diye ama yetti artık ya. Dün kv lerdeyiz oğlum büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor ama yapıyo dün orda yaptı babası diyo ki çocuk yemek yiyince bak nasıl yapıyo buraya gelince kimyası değişti baba bu ne demek dedim ben yemek vermiyo muyum dedim abur cubur yediriyomu suz abur cubur la çocuk doymaz ben herseyi yediriyorum ona dedim abuk subuk konuşuyo sinirlerimi bozdu yine gitmek istemiyorum oraya bu sefer eşimle kötü oluyorum ya sabır gerçekten psikolojimi bozdulr artık herseye Ağlıyorum ..

Canım uzme kendini ben de abur cubur şeker o tür şeyleri vermiyorum kv gittiğimde veriyorlar engel olmaya çalışıyorum ama nafile busefer bu çocuk bunlar yemicek mi diye soyleniyorlar bosveeerrr sen kendini biliyosunya gerisi onemsiz

Ay arkadaşım hiç üzme kendini. Boş boş konuşur işte. Takmamak lazım diyorlar, zor biliyorum. Ama bir çocukmuş, deliymiş konuşuyormuş gibi yapsan? Duymamış gibi yapsan? Çünkü cevap verince yetiştiremiyorsun baksana.

Bir bahaneler bulsan, iş falan yaratsan kendine. Eşin ne diyor? Zorluyor mu git diye? Zorluyorsa cevabını da versin.

Oğluma şeker vermiyorum kasiniyo diye bi hazır puding yiyo hazır süt iciyo o kadar oraya gidince kendisi lokum şeker veriyo bende sinir oluyorum bişey demiyorum verme baba diyorum gecengun soda şişesi vrmis eline atmış oğlum yere kiziyo baba dedim verme ya kırılsa yüzüne sıçrasa o dedim ne bilir güven olmaz ona atar bi kere bizdeyken attı soda şişesini yöne vermiş eline parçalandı Allahtan oğluma bişey olmadı bu ne dusuncesizlikir ya ben bilkiyorum

! Nasıl dayanıyorsunuz, ben yapamadım. Bastım yaygarayı, 4 yıl yuttum, şiştim şiştim. Şimdi her şey koptu. Yeminle evlilikten, erkek ırkından, kv, kp kavramından nefret ettim...
Bende dayanamıyorum az kaldı isyan etmeme kocama da sinir oluyorum ailesine Hayır diyemiyo sürekli gitmek istiyo kendin git kardeşim beni niye sürükluyosun hep bide gececi olduğunda kalma meselesi var zorluyo evde yalnız kalkiycakmisim

Zoruma gidiyo ya ben üstüne titriyorum oğlumun onların dediğine bak gonderesim gelmiyo hiç oraya çok bilmisler

bu tarz konu açmıştın hatırlıyorum. çok bunaltmışlar seni çok belli. bişeyler yap ailene anlat küs onlara çıngar çıkar bilmiyorum yap bişeyler. saygıyı haketmeyeli onlar çok olmuş
Yapamıyorum işte kötü olamıyorum eşimle de kötü olcaz diye ama sabrim tükenmek uzere

Bu konularda biraz cirkef olucaksin.
Kocana hic bi laf etmiyceksin. Sikayet yok.
Kp nin yaptigi her hatayi vurucaksin yuzune. " baba onu yiyemez" diyip alip cocugunu goturuceksin baska odaya.
Inatlasicaksin.

Neden ayrı ev tutmuş ki esin her gün her gün kV ye gidecekseniz? Bence kötü olmayayim diye sustukça bu düzen devam eder. Evlenmissiniz çocuğunuz olmuş, bu evde eşi yalnız birakmama sendromu nedir? Ben hiç anlam veremiyorum. Esinin peşinden sürüklenme tepkini usulünce koy bence.

Benim kp de ilk yıllar hergün gelirdi
Cocugumu cok ilginc sözlerle severdi
Ama en son pez.. Bilmem ne satıcısı falan dedigini duydum aldım cocugu kucagından kalk kalk kalk terbiyesiz sen haddini astın dedim kapının önüne koydum kapıyıda carptım ogün bugün dür görüsmüyoruz,esime sende gidebilirsin dedim arkasından yürüü!!
Onu da koyuyordum ki kapıya,tamam sen haklısın vs dedi zor kurtardı kendini!
Gelemem böyle seylere..!

El kadar çocugu sevme şekline bak hele nasıl bir kafa bu çok iyi yapmışsın

Eşine kV dene çok sık gittiğinde çocuğun düzenin uyku yeme vs bozulduğunu kendinin de psikolojinin bozulduğunu anlat haftada 1 gün gitmek yeterli bence bu ne ya herkesin evinin kendine göre bi düzeni olur. Farklı bi şehirde yasasaydiniz ise giderken nereye birakcakti seni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…