Hergün görüşmekten bıktımmmm..

Helal olsun ne diyim delikanlılik iste ben kırılmasınlar tartışma çıkmasın sus sus diye diye bu hale geldik cinlerim tepemde

Anlatamıyorum işte şeytan diyo bırak git kalsın anası yla danasiyla sinir oluyorum onun aileden kastı birlik dirlikmis ama Afedersin b....nu çıkardılar

Arkadaşım kilolu olsun olmasın onlara ne ve kime ne çocuğunu senin kadar mı düşünüyorlar hepside yalandan aynısı bendede var hatta aynı evdeyiz topunun köküne kibrit suyu....
Katılıyorum kurtuluş yok ya başka şehre gitsem hatta yurtdışı da olur :s

Sabrin sonu Selamet mi bilmiyorum psikolojisini bozuyo lar insanın Allah akıl fikir versin bunlara

Kendin müdahale et ve söylenenleri dikkate alma boş konuşuyorlar dolu olsa neyse kafana tak dicemde boş yani. Duymamzlıktan gel.
İşte olmuyo takıyorum malesef bide çalışmayı düşünuyorum kaynana bakcak cocuga hiç bırakmak istemiyorum

Sıkı fiki olmak iyi değil mesafeni koruyan her zaman he demiycen herseylerine inşallah değiştiririm bundan sonra tavrimi nasıl olcak bakalim

İki ayda bi görüyomussun ne güzel ben hergün çekiyorum bunları sabır sabır doldum tasti artik

ESinizi karsiniza alip sakin sakin konusun gulumseyerek ... kendi aileleleri olunca efelikleri tutuyo cunki bi yerde anlamasi laizm
Bende çok fevriyim ya konuşmayı bilmiyorum sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum hakaret etmiyorum karşı tarafa ama bi kere dedi senin ailen biziz gibisinden ailesini Dr kastediyor benim ailem sen ve oğlum dedim senin ailen olduğu için onlara saygı duyuyorum dedim bişey demiyo ama dank etmiyo daha böyle düşündüğümu biliyo çok sorun yaşandı biliyo niye hala inat ediyo bosanayim mi yani ona da yanasmiyo

bende biktim daha carsamba gunu geldik kv de den dun kaynim bizdeydi onceki gun gorumcem bugun de yok babanin dogum gunu gelin 6 yildir kutlamayanlar bugun aklina geldi kardesim hastahaneye orayi giderizcderken yine kv deye biktim gercekten
Esin seninde mi anlamıyo nefret ettiriyo lar ya hersey dozunda olmalı saygı sevgi çerçevesi içinde bu nedir ya dusuncesiz bunlar

Eşinle tatlı dille konuşsan hem haftada bir torunlarını görseler yetmiyor mu ne yapışıklar ya

Zoruma gidiyo ya ben üstüne titriyorum oğlumun onların dediğine bak gonderesim gelmiyo hiç oraya çok bilmisler
Canım ya ben bebeğimin üstüne titriyorum eşim bebeğimizi Birgün kaynanaya götürdü ya kendilerini bi övüyormuş yok elma verdim patatez verdim işte halbuki kızım 7aylık çok iştahsız güya sanki biz bilmiyoruz onlar çok iyi bakıyor

Valla okudukca bana sinir basti. Nerdrn vuracaklarini sasirmislar artik. Allahtan beraber yasamiyorsunuz. Yoksa cocugunu cok simartirlardi.
Valla beraber yaşıyo gibiyiz hiç bi farkı yok akillanmqz bunlar bide nasihat veriyolar Boşanmayın biz mutluluğunuz için herşeyi yaparız diyorlar diyeceksin ki uzak durun bize yeter

Keşke bu şekilde olsam ama malesef demedikleri kalmadı ama ben iyi niyetimden sustum

Eşinle tatlı dille konuşsan hem haftada bir torunlarını görseler yetmiyor mu ne yapışıklar ya
Babası emekli boş anası evde yok anası gezmeye gidecek götüreyım diyo babası Parka götüreyim diyo götürüyor getirmiyolar bundan sonra söyluycem baba eve getir diye sinir bozucular ne yapisiklar hemde

Valla beraber yaşıyo gibiyiz hiç bi farkı yok akillanmqz bunlar bide nasihat veriyolar Boşanmayın biz mutluluğunuz için herşeyi yaparız diyorlar diyeceksin ki uzak durun bize yeter
Çocuktan önce de bu kadar sık görüşür müydün

Amin Allah razı olsun o nasıl babanne ya gavur mu müslüman mi bizimkilerde çocuğu banyoda banyo yaptırıyor çıplak edepsizlik ben bile beni çıplak görmesini istemem dikkat ederim

Babası emekli boş anası evde yok anası gezmeye gidecek götüreyım diyo babası Parka götüreyim diyo götürüyor getirmiyolar bundan sonra söyluycem baba eve getir diye sinir bozucular ne yapisiklar hemde
Bi bahane bul işte çocuk dışarda sıkılıyor ya nasıl katlanıyorsun sinir oluyorum böylelerine ben de ipler tamamen koptu ben görüşmüyorum

Bi çözüm bul çocuğu gormek onlarında hakkı ama bu kadar abartılı olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…