Helal olsun ne diyim delikanlılik iste ben kırılmasınlar tartışma çıkmasın sus sus diye diye bu hale geldik cinlerim tepemdeBenim kp de ilk yıllar hergün gelirdi
Cocugumu cok ilginc sözlerle severdi
Ama en son pez.. Bilmem ne satıcısı falan dedigini duydum aldım cocugu kucagından kalk kalk kalk terbiyesiz sen haddini astın dedim kapının önüne koydum kapıyıda carptım ogün bugün dür görüsmüyoruz,esime sende gidebilirsin dedim arkasından yürüü!!
Onu da koyuyordum ki kapıya,tamam sen haklısın vs dedi zor kurtardı kendini!
Gelemem böyle seylere..!
Anlatamıyorum işte şeytan diyo bırak git kalsın anası yla danasiyla sinir oluyorum onun aileden kastı birlik dirlikmis ama Afedersin b....nu çıkardılarEşine kV dene çok sık gittiğinde çocuğun düzenin uyku yeme vs bozulduğunu kendinin de psikolojinin bozulduğunu anlat haftada 1 gün gitmek yeterli bence bu ne ya herkesin evinin kendine göre bi düzeni olur. Farklı bi şehirde yasasaydiniz ise giderken nereye birakcakti seni .
Ben aynısını yapsam eşim beni kötü yapardı valla bende helal olsun diyorumInanilmayacak kadar inanilmazsin:))))) saygilar:)
Katılıyorum kurtuluş yok ya başka şehre gitsem hatta yurtdışı da olur :sArkadaşım kilolu olsun olmasın onlara ne ve kime ne çocuğunu senin kadar mı düşünüyorlar hepside yalandan aynısı bendede var hatta aynı evdeyiz topunun köküne kibrit suyu....
Sabrin sonu Selamet mi bilmiyorum psikolojisini bozuyo lar insanın Allah akıl fikir versin bunlaranedense bıcok kısıden var bu aıle sorunu. erkegn aılesyle yasanıyor ewler ayrıolsada. gtmeynce ewde huzurszluk oluyo dıslanıyorsun gıdıncede sen mutsz ouyorsun esınıde yalnz gondermek ıstemıyorsun. fff off... bnde o kadr yorgnmkı ılacm olsa kendı basıma surecem. allaha sıgnmaktan bska bısey yapmıyorum bıraktım kendı halıne..bakalm nolck boyle
İşte olmuyo takıyorum malesef bide çalışmayı düşünuyorum kaynana bakcak cocuga hiç bırakmak istemiyorumKendin müdahale et ve söylenenleri dikkate alma boş konuşuyorlar dolu olsa neyse kafana tak dicemde boş yani. Duymamzlıktan gel.
Sıkı fiki olmak iyi değil mesafeni koruyan her zaman he demiycen herseylerine inşallah değiştiririm bundan sonra tavrimi nasıl olcak bakalimAslında normal her şey.ama biz gelinler fazla görmeyi gidip gelmeyi seviyoruz.bize dokunmasinlar diyoruz.insan yabancı insanların içine giriyor birden fazla tahammül olmuyo dolayısıyla...çok sıkı olma, düzelir inş...her şeye de alinma
İki ayda bi görüyomussun ne güzel ben hergün çekiyorum bunları sabır sabır doldum tasti artikBenimde kayinpederim 2 ayda bir görür oğlumu her görmede zayıflamış der baba 2.5 yasında 14 kilo normal diyorum yok 16 17 olması lazimmis neye göre anlamadım her görüşmede canımı sikiyo çok dışarı çıkıyorsun uykusunu alamıyor yemiyor zayıflıyor diyo aslında yemesi iyi dışarda uyumada uyur ama ben Anlatamadım en son kp dedimki ben annesi bakamiyorun al dedesi bak ağladım sinirden ondan beri daha dikkatli. Galiba geneli böyle allah yardımcımız olsun
Bende çok fevriyim ya konuşmayı bilmiyorum sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum hakaret etmiyorum karşı tarafa ama bi kere dedi senin ailen biziz gibisinden ailesini Dr kastediyor benim ailem sen ve oğlum dedim senin ailen olduğu için onlara saygı duyuyorum dedim bişey demiyo ama dank etmiyo daha böyle düşündüğümu biliyo çok sorun yaşandı biliyo niye hala inat ediyo bosanayim mi yani ona da yanasmiyoESinizi karsiniza alip sakin sakin konusun gulumseyerek ... kendi aileleleri olunca efelikleri tutuyo cunki bi yerde anlamasi laizm
Esin seninde mi anlamıyo nefret ettiriyo lar ya hersey dozunda olmalı saygı sevgi çerçevesi içinde bu nedir ya dusuncesiz bunlarbende biktim daha carsamba gunu geldik kv de den dun kaynim bizdeydi onceki gun gorumcem bugun de yok babanin dogum gunu gelin 6 yildir kutlamayanlar bugun aklina geldi kardesim hastahaneye orayi giderizcderken yine kv deye biktim gercekten
Eşinle tatlı dille konuşsan hem haftada bir torunlarını görseler yetmiyor mu ne yapışıklar yaYa bu ne dusuncesizlikir. Benim bi evim var düzenim var eşimin ailesini hergün görmek istemiyorum. Anlatamıyorum ben derdimi şeytan diyo bırak git yaşasın ailesiyle daha sık görüşür işte bu kez oğlumu aliyolar zırt pırt gezdircez yok eve goturmeler. . Bende mecbur gitmek zorunda kalırım getirmiyolar çünkü çocuğu onlar doğurmus sanki. Kiramiyorum da büyüklerim diye ama yetti artık ya. Dün kv lerdeyiz oğlum büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor ama yapıyo dün orda yaptı babası diyo ki çocuk yemek yiyince bak nasıl yapıyo buraya gelince kimyası değişti baba bu ne demek dedim ben yemek vermiyo muyum dedim abur cubur yediriyomu suz abur cubur la çocuk doymaz ben herseyi yediriyorum ona dedim abuk subuk konuşuyo sinirlerimi bozdu yine gitmek istemiyorum oraya bu sefer eşimle kötü oluyorum ya sabır gerçekten psikolojimi bozdulr artık herseye Ağlıyorum ..
Canım ya ben bebeğimin üstüne titriyorum eşim bebeğimizi Birgün kaynanaya götürdü ya kendilerini bi övüyormuş yok elma verdim patatez verdim işte halbuki kızım 7aylık çok iştahsız güya sanki biz bilmiyoruz onlar çok iyi bakıyorZoruma gidiyo ya ben üstüne titriyorum oğlumun onların dediğine bak gonderesim gelmiyo hiç oraya çok bilmisler
Valla beraber yaşıyo gibiyiz hiç bi farkı yok akillanmqz bunlar bide nasihat veriyolar Boşanmayın biz mutluluğunuz için herşeyi yaparız diyorlar diyeceksin ki uzak durun bize yeterValla okudukca bana sinir basti. Nerdrn vuracaklarini sasirmislar artik. Allahtan beraber yasamiyorsunuz. Yoksa cocugunu cok simartirlardi.
Keşke bu şekilde olsam ama malesef demedikleri kalmadı ama ben iyi niyetimden sustumSen nazik olur, alttan alırsan hep isterler tabi hergün görüşmek. Laf söyleyip kimin alınıp alınmadığına kimin incindigine bakmadiklari için keyifler yerinde takiliyorlar. Valla bazen kötü olmak iyidir işte. Sen kötü olursan zaten istemezler.
Yani vir vir vir edeceksin. Hiç bir lafinin altında kalmayacaksın. Yaptiklari hic birseyi begenmeyeceksin. Ne soyleseler yanlis diyeceksin. Sen uzulecegine onları uzeceksin. Torunu sen gelmeden akşam eve getiriverirler.
Babası emekli boş anası evde yok anası gezmeye gidecek götüreyım diyo babası Parka götüreyim diyo götürüyor getirmiyolar bundan sonra söyluycem baba eve getir diye sinir bozucular ne yapisiklar hemdeEşinle tatlı dille konuşsan hem haftada bir torunlarını görseler yetmiyor mu ne yapışıklar ya
Çocuktan önce de bu kadar sık görüşür müydünValla beraber yaşıyo gibiyiz hiç bi farkı yok akillanmqz bunlar bide nasihat veriyolar Boşanmayın biz mutluluğunuz için herşeyi yaparız diyorlar diyeceksin ki uzak durun bize yeter
Amin Allah razı olsun o nasıl babanne ya gavur mu müslüman mi bizimkilerde çocuğu banyoda banyo yaptırıyor çıplak edepsizlik ben bile beni çıplak görmesini istemem dikkat ederimBenim eşimde annesine çok düşkündü ama ben kibar kibar söylene söylene şimdi ayda bir gidiyoruz oda 2 saat:) kadın küçücük bebeği sen büyüyünce dilinimi deldirecen dövmeler mi yaptıracan, babaannene annenimi şikayet edip kaçacan oyyy yakışıklı kuzum diye sevip duruyor heleki 3 sefer kafasına bi oyuncak koyup yahudilere benzedin sen diye sevmesi benide eşimide çıldırtıyor ben sabırda son demlerimi yaşıyorum eğer bir daha böyle bir konu geçerse ilişkiler kopucak çünkü ben müslüman biri olarak bu kelimelerle çocuğumun beyninin yıkanmasını istemiyorum.
Sen yine çok sabırlıymışsın her gün insan kendi annesini bile görmek istemez
Allah yardımcın olsun
Bi bahane bul işte çocuk dışarda sıkılıyor ya nasıl katlanıyorsun sinir oluyorum böylelerine ben de ipler tamamen koptu ben görüşmüyorumBabası emekli boş anası evde yok anası gezmeye gidecek götüreyım diyo babası Parka götüreyim diyo götürüyor getirmiyolar bundan sonra söyluycem baba eve getir diye sinir bozucular ne yapisiklar hemde
Bi çözüm bul çocuğu gormek onlarında hakkı ama bu kadar abartılı olmaz kiBabası emekli boş anası evde yok anası gezmeye gidecek götüreyım diyo babası Parka götüreyim diyo götürüyor getirmiyolar bundan sonra söyluycem baba eve getir diye sinir bozucular ne yapisiklar hemde
esimde caresiz kaldi artikEsin seninde mi anlamıyo nefret ettiriyo lar ya hersey dozunda olmalı saygı sevgi çerçevesi içinde bu nedir ya dusuncesiz bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?