- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Haftada 1 olunca çok şükür diyorum.. çoğu zaman evcilik oyunu oynuyoruz.. ıyykkk diyorum 2 surat 1 tafra azcık ayaklarını çekiyolarSizde mi çık görüşüyosunuz? Haftada 1, 10 günde 1 ideal sıklık bence.
Aahh bende.. baş yakıcak yer arıyolar.. hem karnım doysun hem pastam böreğim dursun... oohhh ne ala memleket..ailesine bu kadar bağlı kişiler neden evlenir hiç anlamam
Bi gün görüşmesek mutlaka ertesi gün görüşüyoruz biraz uzak olsalar iyi olurdu haftada bi gorusurduk belki ona bile sukur ama dedesi oğlumu gezdiriyo seviyorlar çok onun için iyi oluyo bide ise girersen mecbur kv bakcak çok sesimi de cikaramiyorumHaftada 1 olunca çok şükür diyorum.. çoğu zaman evcilik oyunu oynuyoruz.. ıyykkk diyorum 2 surat 1 tafra azcık ayaklarını çekiyolar
Dominant biri olsaydım keşke bu adamla evli kalmazdım o zaman ne sabır varmış bende kimse çekmez benim.çektiğini amin canım sagolGitmeyin
Alıştırmayın
Herkesi kendiniz gibi görüp,inanmayın
Ne kadar mesafe okadar iyi
Ağız tadıyla gitmek varken, her gun giderek/gelerek , kabak tadı verilmiş
Allah yardim etsin vallahi
Gidersem tamamen giderim gittim kaldım bi kaç kere kendi izin verdi calisiyodu geceleri ama temelli gitsem ah vah ederKendi annenlere gitsen biraz kalsan belki akli basina gelir canim
O zaman idare ediceksiniz mecbur.. benimkiler dengesiz edepsiz kısacası sevmediğim çoğu şey bunlarda.. az eziyet de etmediler.. insan olsalardı rahatsız olmazdım ama çok canımı yaktılar nefret ettirdiler..Bi gün görüşmesek mutlaka ertesi gün görüşüyoruz biraz uzak olsalar iyi olurdu haftada bi gorusurduk belki ona bile sukur ama dedesi oğlumu gezdiriyo seviyorlar çok onun için iyi oluyo bide ise girersen mecbur kv bakcak çok sesimi de cikaramiyorum
O tavır herkese işlemiyo ne yazık ki.. başınızdaki koca adamsa oluyo da yoksa birleşip katmerli eziyet ediyolarBen ayni durumdaydim hergun bi yerde hergun beraber sonuc olarak patladim sonunda hepsinin zoruna gitti esimi de eve birakmadilar eger yeni evliyssn benim gibi koy tavrini fazla yipranmadan yok yillar da gecmisse gecmis olsun
Bana da az yapmadılar çok uzun mesele ama pişman oldu lar yardimci oluyolar öyle seyleri yok görümcemi don kilot ailesinin yaninda rahat davranmasinin haricinde onlar yüzünden abimle görüsemiyorum bide ama onlarla hergün görüşüyoruz hazmedemiyorum işteO zaman idare ediceksiniz mecbur.. benimkiler dengesiz edepsiz kısacası sevmediğim çoğu şey bunlarda.. az eziyet de etmediler.. insan olsalardı rahatsız olmazdım ama çok canımı yaktılar nefret ettirdiler..
Siz de öyle bi sıkıntı yoksa idare edin..
Benim kv memesini çıkarıp sokardı ilk torununun ağzına.. afedersiniz kendini elletirdi bi de çocuğun pipisi kalkmış mı diye bakar gülerdi.. tiksiniyorum o kadından.. benim oğluma da 1 2 yeltendi çok pis bozdum eşimin ve kpmin yanında bidaha cesaret edemedi..
Düzgün insanlarsa çok da takılmayın..
3 yıl oldu iki yaşında oğlum var onun için sabrediyorum yoksa bitmişti çoktanBen ayni durumdaydim hergun bi yerde hergun beraber sonuc olarak patladim sonunda hepsinin zoruna gitti esimi de eve birakmadilar eger yeni evliyssn benim gibi koy tavrini fazla yipranmadan yok yillar da gecmisse gecmis olsun
Haklısın canim ben çok yakayım dedim gemileri ama hep ben suçlu oldum hatalı oldum kafa gitti artik son carem çalışmak baktım daha beter oluyo bu sefer yapcak bişey yokO tavır herkese işlemiyo ne yazık ki.. başınızdaki koca adamsa oluyo da yoksa birleşip katmerli eziyet ediyolar
Evet ediyorlar dogru. Ama o eziyetlere boyun egmeyecek birini gorunce karsilarinda susuyorlar bana kayinvlide acikca ananin evine git dedi ben de gitmiyorum sen oglunu al yanina dedim sonuc olarak ben evimdeyim esim disarda ve duzenini ozlediginden eminim. Yani koca adam degilse bile adam olma ihtimali vardir umarim benim kinin olup olmadigini bilmiyorum zaman gosterecekO tavır herkese işlemiyo ne yazık ki.. başınızdaki koca adamsa oluyo da yoksa birleşip katmerli eziyet ediyolar
Çalışmasanız olmaz mı peki? Tek maaşla geçinemiz misiniz? Veya çocuğa anneniz bakar mı? Ya da kreş falan.. böyle insanlara çocuk emanet etmeyin benceBana da az yapmadılar çok uzun mesele ama pişman oldu lar yardimci oluyolar öyle seyleri yok görümcemi don kilot ailesinin yaninda rahat davranmasinin haricinde onlar yüzünden abimle görüsemiyorum bide ama onlarla hergün görüşüyoruz hazmedemiyorum işte
O zaman siz benim kadar acik olmayin bahaneler uydurun esinize caktirmadan tabi hadi bugun yuruyuse cikalim hadi biseyler yapalim gibisinden3 yıl oldu iki yaşında oğlum var onun için sabrediyorum yoksa bitmişti çoktan
İnşallah olur da kurduğu yuvanın ne anlama geldiğini anlar.. 5 yıllık evliliğimde hep bunun mücadelesini verdim.. bende pısık sinik bi kadın hiç olmadım.. haksızlık varsa susmam.. ama karşımdakiler edepsizdi.. oyunu onlara göre oynadım ve şimdi eşim arada cozutsa da çoğu zaman benim yanımda destekçimdir çok şükür.. ama çok şeyler gitti benden.. bi ara kayın tarafını görünce şeytan görmüşe dönüyodum.. her yanım kabarıp dökülüyoduEvet ediyorlar dogru. Ama o eziyetlere boyun egmeyecek birini gorunce karsilarinda susuyorlar bana kayinvlide acikca ananin evine git dedi ben de gitmiyorum sen oglunu al yanina dedim sonuc olarak ben evimdeyim esim disarda ve duzenini ozlediginden eminim. Yani koca adam degilse bile adam olma ihtimali vardir umarim benim kinin olup olmadigini bilmiyorum zaman gosterecek
Owww peygamber sabri varmis sende 5 yil dayanmak helal olsunİnşallah olur da kurduğu yuvanın ne anlama geldiğini anlar.. 5 yıllık evliliğimde hep bunun mücadelesini verdim.. bende pısık sinik bi kadın hiç olmadım.. haksızlık varsa susmam.. ama karşımdakiler edepsizdi.. oyunu onlara göre oynadım ve şimdi eşim arada cozutsa da çoğu zaman benim yanımda destekçimdir çok şükür.. ama çok şeyler gitti benden.. bi ara kayın tarafını görünce şeytan görmüşe dönüyodum.. her yanım kabarıp dökülüyodu
Teşekkür ederim ama babam ha gayret kızım demeseydi çoktan boşanırdım.kv her fırsatta eşime beni boşamasını söylerdi.. bigün eşim benim ailem falan da varken ben karımı çok seviyorum birdaha bana kimse boşan diye gelmesin kafanıza sokun bunu dedi :)) eşimin sevgisi olmasa zordu bu 5 yılı birlikte geçirmek.. çoktaannn boşamıştım adamıOwww peygamber sabri varmis sende 5 yil dayanmak helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?