yani tahmin ettiğim gibi.
Ama canım madem geçicisin kayınvalidenin komşusuyla ilişkisine müdahele etme.
Sonuçta kadın senden önce de belki bırakıyordu çocuğu kayınvalidene.
Sen kendi işlerinle meşgul ol,çocukla ilgili bir sorumluluk üstlenecek değilsin çünkü ev senin değil.
Dışarı çıkacaksan çık v.s. vs.
Sen ordan ayrıldıktan sonra kayınvaliden kalacak komşularıyla başbaşa.
Biraz kendini pasifize et , müdahil olma fazla.
Çok ta büyütme.
Burada bizler epey bir yorum yaptık ama sen takılma bunlara.
önemli ayrıntı senin orada geçici olarak ikamet etmen ve hane sahibi olarak kayınvalidenin muhatap olması.
Kayınvaliden evde yokken de ,eğer müsait değilsen çocuğu kabul edemeyeceğini söyler geçersin açıkca.
Benimde teyzemin üç kızı var. Küçük çocukla okula gitmek olmuyo üşüyüp hasta oluyorlar bişey oluyo yani. Ama onunda komşu teyzesi ara sıra bakıyormuş biz ne iyi kadın diye dua ediyorduk. Sizde dua alabirlirsiniz. Komşunuzun tavrı nasıl bilmem ama.
umarım bu durduğun ince çizgide iyi insanlarla karşılaşırsın da üzülmezsin..
Azaten burdaki asil sorunda tavri.
Ne samimiyet gorduyse bigun cocugunu birakirken sende yap bi tane daha boyle tek olmaz dedi.ben de hem maddi hem manevi anlamda ogluma ancak yetiyorum.dusunmuyorum dedim.
Cevap ne oldu biliyomusunuz.aman ne olucak buyur iste bi sekilde bak ben bi yasina getirdim bile iknciyi.
Buyur bi sekilde diyen kisi haftanin 5 gunu baskasina cocugunu birakan kisi.
Neyse zaten takmicam artik.kendi piskinligi diyip gecicem.
dilerim allahtan ,ayrı eve çıkarsınız ,3 yaşındaki oğlunuz büyür ve okul çağına gelir ,o arada bir bebeğiniz olur ve kucakta bebek elde çocuk sırtta çanta okula gidersiniz her gün ,zamanında bunları yaşadığınız için kimseyi aynı durumda bırakmamak adına bebeğinizi komşuya bırakmassınız..eziyeti çileyi kabul eder yollara düşersiniz.
komşularımdan allah bin kere razı olsun ,ne iyilere çatmışım ,ya sizin gibi bi komşum olaydı allah korusun ..
insanlık diye bişey var ,merhamet diye bir olgu var ,kayınvalidenizin elini öpmek istedim ne yalan söyliyim .
çocuğu siz büyütmüş gibi konuşuyorsunuz ,evet annesi büyütmüş ,muhtemelen size geldiğinde çocuğun yüzüne bile bakmıyosunuz ,kayınvalideniz ilgileniyor ,şimdiye dek ne yaptınız onun için ,altını mı değiştirdiniz ,sevgiyle mi sarıldınız ,oyunlar mı oynattınız ,hiçbiri değilmi ,e madem o zaman siz mi büyüttünüz ,altı üstü 1 saat ya yazıktır günahtır,zaten siz değil eli öpülesi kayınvalide ilgileniyor .. dilerim ki allah sizi mecbur bırakmaz ,işte o zaman anlarsınız muhtaç olmak ne demektir ,insanoğluyuz başımıza ne geleceği belli mi ? biraz merhamete davet ediyorum ..
arada bir bırakılabilir insan insana muhtaç olur ama sanki bebeğin bakıcısıymış gibi rutine bağlamak hoş değil,ya da hadi diyelim hergün bırakacaksın bebeği iki tatlı dil güler yüz gösterir insan size de çok yük oluyorum hakkınızı helal edin falan der.kurulmuş saat gibi hoop alın çocuğu diye bırakılmız.zaten konu sahibi 10 defa kadının tavrından rahatsız olduğunu söylemiş ve haklı bence.yeri geliyor annemize k.validemize bile bakmak için bırakırken çekinip sıkılabiliyoruz.
Konu sahibi bence konunu kapattır
Nerdeyse beddua edecekler senin de boy boy çocukların olsun da komşuya muhtaç ol gibi..
Geçici bi süre kayınvalidenlerde kalıyomuşsunuz neyse ki
Görmezden gel, kayınvalide istiyo madem kayınvalide baksın komşunun çocuğuna
Kendi evine çıkınca istediğin komşu ile samimi olur istemediğinle olmazsın
Yeni evinde mutluluklar diliyorum
Yuzune bakmadigimi sarilmadigmi oyun oynatmadigimi nerden cikarttiniz falmi actiniz.
Ne hakla boyle bi yorum yaparsiniz siz ya.
Laf olsun diye yorum yapacaginiza arada yazdiklarim okuyun.
Annesinin tavri yuzunden cocukla ilgilenmemezlik yapmadigimi boyle bisey yapamayacagimi yazmistim okuyun anlayin sonra elestirin.
Sizemi kalmis beni merhamete davet etmek.
Kimseyle tartisma ortamina girmedim ve girmek istemiyorum rica ederim yazmayin.
Saygi cercevesinde yorum yapan herkese uygun bi dilde cevap verdim.
Zorlamayin insani lutfen.
dilerim allahtan ,ayrı eve çıkarsınız ,3 yaşındaki oğlunuz büyür ve okul çağına gelir ,o arada bir bebeğiniz olur ve kucakta bebek elde çocuk sırtta çanta okula gidersiniz her gün ,zamanında bunları yaşadığınız için kimseyi aynı durumda bırakmamak adına bebeğinizi komşuya bırakmassınız..eziyeti çileyi kabul eder yollara düşersiniz.
komşularımdan allah bin kere razı olsun ,ne iyilere çatmışım ,ya sizin gibi bi komşum olaydı allah korusun ..
insanlık diye bişey var ,merhamet diye bir olgu var ,kayınvalidenizin elini öpmek istedim ne yalan söyliyim .
Ne demek istedigimi anlayan insanlarda var tesekkurler.
Ben kar kis cocugumla cikiyorum her ihtiyacimi hallediyorum kvye birakmiyorum milletin temennilerine bakin Allah askina.
Sayemde desarj oldu bazilari.
Yeter bu kadar haklisiniz.
Ablamın ikizleri okula başladı biliyosunuz
Annemle ablamda yakın oturuyor
Küçük olanı anneme bırakabileceği halde ablam yanında götürüyor, hem hava alsın hem arada anneminde işi vardır diye
Öz annesine bile böyle arada bırakıyo ablam yani, insanlar ne rahat dan dun diye girebiliyo hergün bakıversinler ne olacak moduna girebiliyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?