BEKLİYORUM TATLIM :)sen orda dur ben geliyorum hemen yanına
fittingo.com beni ekle arkadaş olarak :)Canım senin kb değerlerine baktığın bi sitesi vardı neydi ismi benim listemde her şey yok da ordanda bakıyım diyorum
Fittingo da 1 porsiyon mercimek çorbasının karbonhidrat değeri 22.78 gr. Puan değeri olarak da aynı rakamımı kullanıyoruz yani 50 puanın 22 sini kullanmış mı oluyoruz?fittingo.com beni ekle arkadaş olarak :)
evet canım kb değeri düşük yada 0 olanlara ağırlık ver 1 kaşık ye yaklaşık 1 kb dir mesela ben akşam 2 kaşık kuru fasulye yedim 8 kb etti durdum yanına yumurta yedim doymak için :) 0 kb yumurtaFittingo da 1 porsiyon mercimek çorbasının karbonhidrat değeri 22.78 gr. Puan değeri olarak da aynı rakamımı kullanıyoruz yani 50 puanın 22 sini kullanmış mı oluyoruz?
Fittingo ismin ne ekleyeyim
ooo demek öyle teşekkür ederim dikkat edeceğim neyseki akşan yarım porsiyon yemiştim.:)evet canım kb değeri düşük yada 0 olanlara ağırlık ver 1 kaşık ye yaklaşık 1 kb dir mesela ben akşam 2 kaşık kuru fasulye yedim 8 kb etti durdum yanına yumurta yedim doymak için :) 0 kb yumurta
canım buraya üye olmak ücretsiz değil mifittingo isimler ne ekleyelim benim ki EFRU
ücretsiz cnmcanım buraya üye olmak ücretsiz değil mi
off neler yedim neler kilo aldıgımı görünce bütün motivasyon gitti[/QUOTE
olmaz ama bekliyorum seni birlikte yürüyecez bu yollarda :)
günaydın cnm yarına 72.0 olamasanda 72.3 ollabilirsin bugün dikkat edersen[/QUOTE
Çok ilginç bişey oldu sabah tartıya çıktım tam 72 gösterdi. Bi sevindim ki sorma
üye oldun mu oraya tatlımücretsiz cnm
evet cnmüye oldun mu oraya tatlım
BENDE OLAYIM BİRAZDANevet cnm
Ben dün kb yaptım -600 valla haklısın.kızlar gelin kb diyeti ne hergün kilo gidiyor 10 günde 3.200 vermişim
Sağolasın canım benim kb sağolsunmavimli cok sevindim cnm senin adına maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?