hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

buyur gel arkadasim yas kilo boy medeni durum nedir
ay çok sevindim boyum 168 kilom 57 yaşıııım 23 :) kızlar bana diceksınız kı boyuna gore çok normal nıye kılo vermek ıstıyorsun kızlar ben 50 kıloydum bır antıdepresan verdı bana doktor yemın olsun bır ayda aldım bu kıloyu ve her yerım selülit oldu çok uzuluyorum .kızlar şu yoğurt zencefıl zerdecal tarcın karısımı ıle çok kılo veren duydum bır bılgınız varmı acaba ??

Kızlar fittingo kabul etmiyor beni. Gerçek adınızı soyadınızı falan yazdınız mı ilk girişte? Ben yazıyorum emailimi de yazdım ama eksik diyor.

ben bugun tartılmayı unuttum daha dogrusu cok acele cıktım kızlar aksam kılo bıldırımı yaparım
Sabah 07:30 (60 kalori)
2 kuru kayısı 35 kalori
1 cevız 27 kalori

Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
kepekli ekmek sandwich 150 kalori

Ara
vakıt olmadı

Öğlen 13:00 (230 kalori)
yarım kase yogurt 100 kalori
2 kaşık kırmızı et sote 80 kalori
yeşil salata 50 kalori

Kızlar fittingo kabul etmiyor beni. Gerçek adınızı soyadınızı falan yazdınız mı ilk girişte? Ben yazıyorum emailimi de yazdım ama eksik diyor.
Aynısı banada oldu canım telefon klavyesi otomatik yazıyo ya onu kullanma tek tek yaz mail adresini

15:15 70 kalori
1 bardak light süt

Menüm
Sabah: bir haşlanmış yumurta
İki zeytin
Yarım dilim ekmek
Biraz peynir
Yarım domates bir salatalık
Öğlen: az Yayla çorbası
Yaprak sarma
Akşam: haşlanmış yarım göğüs eti
Yaza
Su:3,5 litre
Spor: 4,7 Kilometre tempolu yürüyüş
110 mekik hundred 20 dk aletlerle çalışma
3 kupa yeşil çay

of anam of neler yapmışsın öyle süpersin

ben bugün anneme gittim artık gerisini anladınız kızım dolmadan ye et ye barbunya ye muz soyayım gerisini sayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…