çok teşekkürler cnm burdan bakarım benhttps://www.google.com.tr/url?sa=t&...oQFjAA&usg=AFQjCNHxQTJ_mBHKYxOSljJUtm6WUoQL4w
Canım tıkla istersen
Kullanma klavuzu..
Istersen bende tarif edebilirim
hay maşallah canımherkese günaydın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :) ilk tartı benden -100
Eki Görüntüle 1485127
tebrikler cnmay ben mutluyum yaiki gündür aynı idi 71.5ti bu sabah ansızın -800 gr gitmiş ve 70.7 olmuşum
tebrikler canımtebrikler cnm
çok hızlısın yetişemiyorum sana :)
MORELİNİ BOZMA. DAHA ÖNCE KAÇTIN Kİgünaydın kızlar durum bende 68,00feci feci feci....
65,90 e kadar düşmüştüm offMORELİNİ BOZMA. DAHA ÖNCE KAÇTIN Kİ
harikasından canım :)ay ben mutluyum yaiki gündür aynı idi 71.5ti bu sabah ansızın -800 gr gitmiş ve 70.7 olmuşum
4 gündür durdu anlamadım sanırım ekmek le ilgili dün ekmek yemedim kb düşük olsada ekmek yemeyin kizlarçok teşekkürler cnm burdan bakarım ben
hay maşallah canım
gunaydın kızlar 68,20 :)) hadi 67 görmek istiyorum seni
hadi bakalım sizleri bekliyorum yanımagünaydın kızlar durum bende 68,00feci feci feci....
CANINI SIKMA BİYERLERDE HATA YAPMIŞSINDIR TOPARLAN YAPABİLİRSİN.65,90 e kadar düşmüştüm off
olacak olacakEki Görüntüle 1485192 günaydın kızlar - 100 de benden cumaya küsüratsiz olcak inşallah :)
ay ben mutluyum yaiki gündür aynı idi 71.5ti bu sabah ansızın -800 gr gitmiş ve 70.7 olmuşum
Tebrik ederim kızlar
İnşallah canım :)olacak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?