- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Günaydın arkadaşlar..ben artık - bildirim yapamıyorum Çünkü benim son günlerde + çıkmasının sebebi belli oldu:)
Artık hoşuma giden şu resmi kullanabilirim Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok hoş bir duygu...
Buraya bildirim yapmak çok motive edici oluyordu keşke biraz daha verebilseydim ama artık yapacak bişey yok
Fazla kilo almam inşallah ama en önemlisi benim ve bebeğimin sağlığı...
Hepinize kolay gelsin arada uğrarım ama..yani takiptesiniz ona göre...
hmm olabilir canım bu konuda bi bilgim yoktu. ben sadece çabuk duygunun hissi veriyor diye iciyordum. bilgilendirdigin iyi oldu .tskler
Gozunuz aydin canim.cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah.bu arada sen yine de dikkat et 12 kiloadan fazla almaGünaydın arkadaşlar..ben artık - bildirim yapamıyorum Çünkü benim son günlerde + çıkmasının sebebi belli oldu:)
Artık hoşuma giden şu resmi kullanabilirim Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok hoş bir duygu...
Buraya bildirim yapmak çok motive edici oluyordu keşke biraz daha verebilseydim ama artık yapacak bişey yok
Günaydın arkadaşlar..ben artık - bildirim yapamıyorum Çünkü benim son günlerde + çıkmasının sebebi belli oldu:)
kı tuuba niye tartımadın sen bakimya kizlar sizi okudukca kendimi zor tutuyorum ben de tartilmak istiyorum.ama hergun tartilinca baska bisi dusunemez oldum.yar bana bir care
tebrikler canım sağlıkla kucağına almak nasip olur INSALLAHGünaydın arkadaşlar..ben artık - bildirim yapamıyorum Çünkü benim son günlerde + çıkmasının sebebi belli oldu:)
hergün tartilamadim daha çok motive ediyor :)ya kizlar sizi okudukca kendimi zor tutuyorum ben de tartilmak istiyorum.ama hergun tartilinca baska bisi dusunemez oldum.yar bana bir care
Ayy çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok çok tebrik ederim:) sormak istediğin bişey olursa canım hiç çekinmeden biz hep burdayızGünaydın arkadaşlar..ben artık - bildirim yapamıyorum Çünkü benim son günlerde + çıkmasının sebebi belli oldu:)
Amin..Çok teşekkür ederim. Evet annelik müthiş bir duygu inşallah 2.yi tadacağım.canım tebrik ederim çok sevindim senin adına. annelik dünyanın en güzel duygusu ... o minicik eller için her şeye değer ... Rabbim hayirlisiyla kucağına aldığın günleri göstersin inş . masallh masallh
Bende de tam tersi oldu tartılmadım hiç kilo veremedim tekrar tartılmaya başlayınca vermeye başladım çünkü ben bigün veremediysem çok dikkat ediyorum ertesi gün kesin eksi çıkıyor :)Canim bi ara gram veremedim moralim bozuldu o yuzden karar vermistim cumaya kadar tartilmayacagim diye bir de ne goreyim 1 kilo gitmiso yuzden bu haftada oyle yapacagim yine ayni sekilde verebilirsem bundan sonra haftada bir tartilacagim.yok veremediysem her gun tartilayim ki kontrol altina alayim kendimi.yoruldum kiz anlatacagim diye
Tebriklerrrrr Allah analı babalı büyütsün canım benimGünaydın arkadaşlar..ben artık - bildirim yapamıyorum Çünkü benim son günlerde + çıkmasının sebebi belli oldu:)
Amin inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin Çok teşekkür ederim.Ayy çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok çok tebrik ederim:) sormak istediğin bişey olursa canım hiç çekinmeden biz hep burdayız
Teşekkür ederim Amiiin...Tebriklerrrrr Allah analı babalı büyütsün canım benim
ben de durum aynı bu yüzden her gün tartılmaya devam.Bende de tam tersi oldu tartılmadım hiç kilo veremedim tekrar tartılmaya başlayınca vermeye başladım çünkü ben bigün veremediysem çok dikkat ediyorum ertesi gün kesin eksi çıkıyor :)
Cok guzel ya
Tebrik ederim. Allah bagislasin
Çok teşekkür ederim Amiiin..
yok yok iyi anlatmışsın gerçi bende zekiyimdir hemen anlıyorum yaCanim bi ara gram veremedim moralim bozuldu o yuzden karar vermistim cumaya kadar tartilmayacagim diye bir de ne goreyim 1 kilo gitmiso yuzden bu haftada oyle yapacagim yine ayni sekilde verebilirsem bundan sonra haftada bir tartilacagim.yok veremediysem her gun tartilayim ki kontrol altina alayim kendimi.yoruldum kiz anlatacagim diye
kız eferin sana bu gidişle olacaksın zatencuma gününe 70 hedefliyorum tam yetmiş yani inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim.Ben de istemiyorum çok kilo almak yaa nasıl başarabilirim bunu sizden destek bekliyorum. ilkinde 14 kilo almıştım ama hiç kasmadım.Gozunuz aydin canim.cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah.bu arada sen yine de dikkat et 12 kiloadan fazla alma
O zaman canım sen 70 i ben 58 i küsüratsız olarak göreceğiz hedefimiz bucuma gününe 70 hedefliyorum tam yetmiş yani inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?