hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Cok guzel ya
Tebrik ederim. Allah bagislasin

hmm olabilir canım bu konuda bi bilgim yoktu. ben sadece çabuk duygunun hissi veriyor diye iciyordum. bilgilendirdigin iyi oldu .tskler

Rica ederim ne demek :)

Gozunuz aydin canim.cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah.bu arada sen yine de dikkat et 12 kiloadan fazla alma

ya kizlar sizi okudukca kendimi zor tutuyorum ben de tartilmak istiyorum.ama hergun tartilinca baska bisi dusunemez oldum. yar bana bir care

CANIM çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yediklerine dikkat edersen çok almazsın doğumdan sonra bekleriz

ya kizlar sizi okudukca kendimi zor tutuyorum ben de tartilmak istiyorum.ama hergun tartilinca baska bisi dusunemez oldum. yar bana bir care
kı tuuba niye tartımadın sen bakim

tebrikler canım sağlıkla kucağına almak nasip olur INSALLAH

Canim bi ara gram veremedim moralim bozuldu o yuzden karar vermistim cumaya kadar tartilmayacagim diye bir de ne goreyim 1 kilo gitmis o yuzden bu haftada oyle yapacagim yine ayni sekilde verebilirsem bundan sonra haftada bir tartilacagim.yok veremediysem her gun tartilayim ki kontrol altina alayim kendimi.yoruldum kiz anlatacagim diye

Ayy çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok çok tebrik ederim:) sormak istediğin bişey olursa canım hiç çekinmeden biz hep burdayız

Amin..Çok teşekkür ederim. Evet annelik müthiş bir duygu inşallah 2.yi tadacağım.

Bende de tam tersi oldu tartılmadım hiç kilo veremedim tekrar tartılmaya başlayınca vermeye başladım çünkü ben bigün veremediysem çok dikkat ediyorum ertesi gün kesin eksi çıkıyor :)

Tebriklerrrrr Allah analı babalı büyütsün canım benim

Ayy çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok çok tebrik ederim:) sormak istediğin bişey olursa canım hiç çekinmeden biz hep burdayız
Amin inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin Çok teşekkür ederim.

Bende de tam tersi oldu tartılmadım hiç kilo veremedim tekrar tartılmaya başlayınca vermeye başladım çünkü ben bigün veremediysem çok dikkat ediyorum ertesi gün kesin eksi çıkıyor :)
ben de durum aynı bu yüzden her gün tartılmaya devam.

yok yok iyi anlatmışsın gerçi bende zekiyimdir hemen anlıyorum ya
cuma gününe 70 hedefliyorum tam yetmiş yani inşallah
kız eferin sana bu gidişle olacaksın zaten

Gozunuz aydin canim.cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah.bu arada sen yine de dikkat et 12 kiloadan fazla alma
İnşallah çok teşekkür ederim.Ben de istemiyorum çok kilo almak yaa nasıl başarabilirim bunu sizden destek bekliyorum. ilkinde 14 kilo almıştım ama hiç kasmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…