arkadaş 47 kilo resmen şişko yaptım kızı hirslandi çok kötüyum.: ) arkadaşları dalga geçiyormuş diyett te yim deyince e devam ediyor abla yaktın beni diyor :)sabah ları yeşil kahve zencefil. başladım canlar öğleden sonra yeşil çay limonlu devam bakalım sonuç nasıl çok yavaşladı kilo verimim 10 kilo daha var ve mayıs 13 son gün arkadaşla yarış yapıyoruz belge oluşturup sakladik motivasyon bozulduğu zaman okuyorum :)
günaydın kızlar durum bende 68,00feci feci feci....
ne yaptın şöyle canım :) super-900 benim kızlar ama neden bu kadar çok . ilk gün diye vücudum şok mu oldu dersiniz. gözlerime inanamadım.
ne yaptım sırf karnabahar haşlama ve yoğurt yedim. bide bol su ve sabah aç karnına şekersiz Türk Kahvesi içiyorum . ise yarıyor sanki. ama 1 günde bu kadar çok olmasi ödem heralde bi daha zor görürüm heralde ama olsun çok pis motive oldumne yaptın şöyle canım :) super
cnm ödem bile olsa insanı motive ediyor oda çok önemli bence tebriklerne yaptım sırf karnabahar haşlama ve yoğurt yedim. bide bol su ve sabah aç karnına şekersiz Türk Kahvesi içiyorum . ise yarıyor sanki. ama 1 günde bu kadar çok olmasi ödem heralde bi daha zor görürüm heralde ama olsun çok pis motive oldum
tebrikler cnm
çok sağolasın darısı herkesin başınatebrikler cnm
çok tskler. kızlar valla sizlerin sayesinde .. çok fena motive ettiniz beni . siz Süpersiniz . Ayrıca konuyu açan ve buna destek veren tüm arkadaşlar a teşekkür. hergün kilo paylaşmak , ve sizlerin verdiğini görmek demek ki isteyince yapilabiliyor dedirten bana . insallh olacak ya hadi bakalım hepimiz hedefe kosuyoruz :)cnm ödem bile olsa insanı motive ediyor oda çok önemli bence tebrikler
AYY ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH :)Günaydın arkadaşlar..ben artık - bildirim yapamıyorum Çünkü benim son günlerde + çıkmasının sebebi belli oldu:)
Artık hoşuma giden şu resmi kullanabilirim Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok hoş bir duygu...
Buraya bildirim yapmak çok motive edici oluyordu keşke biraz daha verebilseydim ama artık yapacak bişey yok
Fazla kilo almam inşallah ama en önemlisi benim ve bebeğimin sağlığı...
Hepinize kolay gelsin arada uğrarım ama..yani takiptesiniz ona göre...
Çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..AYY ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH :)
AMİNN CANIMÇok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..
Yemek yerken su icmek cok faydali degil diye biliyorum ben. Mide asidini seyrelttigi icin sindirimi yavaslatiyor.Hadi bakalım ben kahvaltıya gider. 1 haşlanmış yumurta az peynir bol yeşillik ve bol su . görüşürüz kızlar öğle yemegimi de hazırlamak lazım. e bide çocuğun kahvaltısı var . hepimize kolay gelsin sakin yemeyin bişey yiyeceğim zaman girip hemen yazılarınızı okuyorum vazgeçiyorum yemekten hadi hoşçakalin hepimizi tebrik ediyorum...
Günaydın arkadaşlar..ben artık - bildirim yapamıyorum Çünkü benim son günlerde + çıkmasının sebebi belli oldu:)
Artık hoşuma giden şu resmi kullanabilirim Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok hoş bir duygu...
Buraya bildirim yapmak çok motive edici oluyordu keşke biraz daha verebilseydim ama artık yapacak bişey yok
canım tebrik ederim çok sevindim senin adına. annelik dünyanın en güzel duygusu ... o minicik eller için her şeye değer ... Rabbim hayirlisiyla kucağına aldığın günleri göstersin inş . masallh masallhGünaydın arkadaşlar..ben artık - bildirim yapamıyorum Çünkü benim son günlerde + çıkmasının sebebi belli oldu:)
hmm olabilir canım bu konuda bi bilgim yoktu. ben sadece çabuk duygunun hissi veriyor diye iciyordum. bilgilendirdigin iyi oldu .tsklerYemek yerken su icmek cok faydali degil diye biliyorum ben. Mide asidini seyrelttigi icin sindirimi yavaslatiyor.
VUHUUUUay ben mutluyum yaiki gündür aynı idi 71.5ti bu sabah ansızın -800 gr gitmiş ve 70.7 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?