neeee kilo mu almak istiyorsunTek kilo almak isteyen benim heralde
Hosbulduuum tesekkur ederimArkadaşlarım hızla döndüm diyetime çok iyi geçti akşam eşim bisikletimi getirirse spor yapacağımYeni arkadaşlarım hoşgeldiniz bana abla yada siz demene gerek yok biz bizeyiz ayol şuracıkta
Abla mı hayırrrr :) şaka bir yana istediğin gibi hitap edebilirsin canımHosbuldummm tesekkur ederim
20 yasindayim. Aslinda yil olarak 21oldum ama ay eylul olunca boyle geriden geriden geliyorum.168 boyundayim. 2 haftadir dikkat ediyorum yediklerime zayiflamaya calisiyorum. Cuma zayiflama yarismalarinda bir takimdayim ayni zamanda yine baska bir gruptayim bunlar umarim sizin icin sıkıntı olmaz. Burayi da ihmal etmem evdeyim cunku surekli. Evde internetimiz yok telefondan giriyorum internet paketim biterse giremem anca. Kilo verme calismalarima 68 kiloyla basladim. Bugun 65.8 ciktim. Hedefim en basta 64ten düsmek cunku orada bir direnc var sanirim dusemiyorum ne zman dikkat etmeye baslasam 65te tikanip kaldim. Sonrasinda 59a gelmem lazim. 58 kiloyken hala kendime kilolu gelirsem hedefimi de 55e cekecegim. Boyle iste benim durumum. Ben yas olarak kucugum kimlere abla demem lazim veya siz diye hitap etmem lazim bilmiyorum. Soylerseniz pot kirmamis olurum
Ahh canım çok yanlış yerdesin burası kilo verme topiği allah sana bizim iştahımızdan versin hemen kilo alırsın:)Tek kilo almak isteyen benim heralde
Hayırlısı canım yaptırırsan haber ver :)ay evet ya ben normalde ekmek yemezdim noldu bana anlamadımdedim ya bünyem manyaklaştı yarın sabah regl olmazsam kan tahlili yaptıracağım kısmet...
Üyeliğim bitsin bende alıcam çok kıskandımArkadaşlarım hızla döndüm diyetime çok iyi geçti akşam eşim bisikletimi getirirse spor yapacağımYeni arkadaşlarım hoşgeldiniz bana abla yada siz demene gerek yok biz bizeyiz ayol şuracıkta
Tamam o zamanAbla mı hayırrrr :) şaka bir yana istediğin gibi hitap edebilirsin canım
O zaman şöyle yapalım canım diğer günler yazarak cuma günü resimli paylaşım yaparsın. Çok bi bilgim yok ama bitebilir riske atmayalım;-)Tamam o zaman
Ben cuma gunleri fotografli paylassam diger gunler sadece yazsam olur mu?
Ya da her gun fotografli paylasirsam internet paketim cok cabuk biter mi ki bi fikri olan var mi
Tamam oyle yapayim o zaman :)O zaman şöyle yapalım canım diğer günler yazarak cuma günü resimli paylaşım yaparsın. Çok bi bilgim yok ama bitebilir riske atmayalım;-)
İnşallah canım ondan sonra gelsin 60 larkızlar bu cuma 70 küsür olursam havalara uçacağım yani 70.9 da olabilir hiç sorun değil hehe
ooooo iyiymiş menünHadi kızlar gelsin menüler
menümbugün bi acayip
Erken kahvaltım:) peynir 3zeytin iki lokmacık reçel bir dilim çavdar ekmeği
Asıl kahvaltım: bir haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Dil peyniri
Bir salatalık
Öğlen: çok az haşlanmış tavuk( sabahı telafi etmek istedim.
Ara: iki dilim peynir
Akşam: mantarlı tavuk ızgara tavada çok az zeytinyağıyla
ay ağzından bal damlıyor ne güzel diyosun inşallahİnşallah canım ondan sonra gelsin 60 lar
Getirmedi eşimÜyeliğim bitsin bende alıcam çok kıskandım
Ah ah bu eşler yok muGetirmedi eşimYorgunmuş yarın söz getirirmiş. Bakalım beklemedeyiz. Ben de alamam ki koca şey sığmaz benim
arabaya bakalım nezaman canı isteyip getirecek
Ben de acim yaAç miyim ne !! amannnn olsun sonuç güzel olack azimliyim, istekliyim yemicem !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?