hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Arkadaşlarım hızla döndüm diyetime çok iyi geçti akşam eşim bisikletimi getirirse spor yapacağım Yeni arkadaşlarım hoşgeldiniz bana abla yada siz demene gerek yok biz bizeyiz ayol şuracıkta

Arkadaşlarım hızla döndüm diyetime çok iyi geçti akşam eşim bisikletimi getirirse spor yapacağım Yeni arkadaşlarım hoşgeldiniz bana abla yada siz demene gerek yok biz bizeyiz ayol şuracıkta
Hosbulduuum tesekkur ederim

Abla mı hayırrrr :) şaka bir yana istediğin gibi hitap edebilirsin canım

Üyeliğim bitsin bende alıcam çok kıskandım

Abla mı hayırrrr :) şaka bir yana istediğin gibi hitap edebilirsin canım
Tamam o zaman

Ben cuma gunleri fotografli paylassam diger gunler sadece yazsam olur mu?
Ya da her gun fotografli paylasirsam internet paketim cok cabuk biter mi ki bi fikri olan var mi

Tamam o zaman

Ben cuma gunleri fotografli paylassam diger gunler sadece yazsam olur mu?
Ya da her gun fotografli paylasirsam internet paketim cok cabuk biter mi ki bi fikri olan var mi
O zaman şöyle yapalım canım diğer günler yazarak cuma günü resimli paylaşım yaparsın. Çok bi bilgim yok ama bitebilir riske atmayalım;-)

kızlar bu cuma 70 küsür olursam havalara uçacağım yani 70.9 da olabilir hiç sorun değil hehe

Hadi kızlar gelsin menüler
menümbugün bi acayip
Erken kahvaltım:) peynir 3zeytin iki lokmacık reçel bir dilim çavdar ekmeği
Asıl kahvaltım: bir haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Dil peyniri
Bir salatalık
Öğlen: çok az haşlanmış tavuk( sabahı telafi etmek istedim.
Ara: iki dilim peynir
Akşam: mantarlı tavuk ızgara tavada çok az zeytinyağıyla

ooooo iyiymiş menün

Aç miyim ne !! amannnn olsun sonuç güzel olack azimliyim, istekliyim yemicem !
Ben de acim ya
Bu saaterde acikiyorum hep. Yok mu ki zarari olmayacak ama acligi giderecek bi sey acaba. Ac ac yatmak istemiyorum icim rahat etmiyo benim vucut kitlik moduna girer de buldugunu depolar diye korkuyorum acikcasi. Ama bi seyler yemeye de cesaretim yok. Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…