hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Menumu de paylasayim.
Kahvalti
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Miktarlari yok cunku birer tane domates salatalik kesip bunlar bitene kadar yaninda peynir ve zeytin yiyorum. Herhangi bi diyet programim yok Paul McKenna nin Sizi zayiflatabilirim kitabina gore duzen kurmaya calisiyorum. Karatay diyetinden de uyguladiklarim var. Ekmek yememeye calisiyorum mesela cok da cabuk aciktirdigini fark ettim.

Ogle yok. Kahvaltim gec oldu biraz.

Ara
Sekersiz cay
2 parca bitter cikolata

Aksam
2 yemek kasigi pilav
2 servis kasigi kuru fasulye
6 7 tane dana kusbasi et
Bol salata
Yogurt

Yesilcayimi iciyorum su an.

Gece de yogurt kurumu yiyecegim. Yatmadan yarim saat once

Aa ewet bak yoğurt yenebilir. sanırım pul biber ekliyorsunuz yağ yapması için . Bu saatlerde çay yada yoğurt olabilir ama en iyisi uyumak mi acaba :)

yağ yakmasi için yazdım ama otomatik dil yapması yazmış. aman aman yağ yapmasın hiç bişey bize. .. :)

Aa ewet bak yoğurt yenebilir. sanırım pul biber ekliyorsunuz yağ yapması için . Bu saatlerde çay yada yoğurt olabilir ama en iyisi uyumak mi acaba :)

Yogurt pul biber ve limon. Gobek yaglarini yakiyormus yatmadan yarim saat once yenildigi zaman. Duzenli yapmak lazim ama iki haftadan sonra belli olurmus. ben bugun 5.yi yapacagim. Hic uykum yok kii

yatın uyuyun bakimmm
yarından hiç umutlu değilim ben ya öfff
Uykum yok gececiyim ben
Neden umutlu degilsin ki diyordum ki yukarda yazmissin zaten
Yogurt kürünü tavsiye ederim arti cikmazsin

Gece yemek yok kızlar aç uyuyun ama yemeyin sakın. vücut tepodan yiyor gece aç yatınca daha iyi kilo veriliyor

e hadi ben uyumaya gidiyorum o zaman kizlar . uyuyayim da vücudum yesin kendi kendini insallh ben de eriyeyim biraz artık ya lutfenn :) sabah tartilarimizin resimleriyle bulusmak üzere hepimize iyi geceler ....

Selamlar canım...
Beni hatırlamıssindır belki
Ins eksi olur yarın....
Senin tartın fakir sanırim...
Yağ,kas ölçumunü yaptıginda
Su oranin kac cikiyor?
tabiiki hatırladım cnm günlüğüne göz atıyorum arada.
ben tartımın sadece kg kısmını kullanıyorumdiğer özelliklerini kurcalamadım hiç

e hadi ben uyumaya gidiyorum o zaman kizlar . uyuyayim da vücudum yesin kendi kendini insallh ben de eriyeyim biraz artık ya lutfenn :) sabah tartilarimizin resimleriyle bulusmak üzere hepimize iyi geceler ....
iyi geceler cnm

tabiiki hatırladım cnm günlüğüne göz atıyorum arada.
ben tartımın sadece kg kısmını kullanıyorumdiğer özelliklerini kurcalamadım hiç

iyi geceler cnm
Aaa nasıl bakmadınnn
Bence bakmalısın
Cok motive edici...
Diyete basladigimdan beri %7 yağ oranım azaldı mesela
Baktıkca mutlu oluyorum : )

Kızlar zınk diye uyandım şimdi karnım gurulduyor amanın. Herkes uyuyor bana noluyooo ya???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…