hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Kızlar face grup arkadaşlarım benim face de bi sorun var yazdıklarınızı göremiyorum bende yazamıyorum

saka gibi yarin tam 1ay olacak buraya katilali 65 le katilmistim 62 lerden bahsediyorum. gercekten sizlerle birlikte oldu degilse imkansizdiiii sagolun ayol

saka gibi yarin tam 1ay olacak buraya katilali 65 le katilmistim 62 lerden bahsediyorum. gercekten sizlerle birlikte oldu degilse imkansizdiiii sagolun ayol
Benim de başlayalı yarın tam bir ay olacak 63 le başladım 58 sayılırım artık hayatta inanmazdım ya tam üç sene sonra 50 li bir rakam gördüm iyi ki varsınız canım arkadaşlarım

Demek isteyince motive olunca birlik olunca oluyor.bravo biz.ama benim daha cok yolum var

Benim de başlayalı yarın tam bir ay olacak 63 le başladım 58 sayılırım artık hayatta inanmazdım ya tam üç sene sonra 50 li bir rakam gördüm iyi ki varsınız canım arkadaşlarım
sende iyiki varsın cnm
bende baslayalı 9 hafta olmuş 75 le başlamıştım bu hafta 67.5 im 7.5 kilo vermişim ama daha iyisi olabilirdi.haftada 1 kilo vermeyi amaçlamıştım ama olmuyor bi türlü

sende iyiki varsın cnm
bende baslayalı 9 hafta olmuş 75 le başlamıştım bu hafta 67.5 im 7.5 kilo vermişim ama daha iyisi olabilirdi.haftada 1 kilo vermeyi amaçlamıştım ama olmuyor bi türlü
Canım benim daha ne olsun süpersin yavaş kilo vermek daha iyidir diye biliyorum ben kolay kolay bi daha almazsın

ben de tam 6 haftayı geride bıraktım. bugün 7. haftama girdim. 78.2den 70.7e indim. nerdeyse 8 kilo verdim sağolun varolun arkadaşlar desteğiniz süper

08.04 diye girince fransizca cikiyo otomatik kizlar bi dahasina 8 nisan diye girerim.

listede ismi olmayanlar hedefleri boyu ve guncel kilonuzu belirtir misiniz kacirmisim yazdiklarinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…