CANIM çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yediklerine dikkat edersen çok almazsın doğumdan sonra bekleriz
Amiin arkadaşlar Allah razı olsun. inşallah dikkat edeceğim ve doğumdan sonra burdayım inşallah:)tebrikler canım sağlıkla kucağına almak nasip olur INSALLAH
Neden ki acaba dunden beri mi oyle.Kızlar face grup arkadaşlarım benim face de bi sorun var yazdıklarınızı göremiyorumbende yazamıyorum
beni bekleyinO zaman canım sen 70 i ben 58 i küsüratsız olarak göreceğiz hedefimiz bu
saka gibi yarin tam 1ay olacak buraya katilali 65 le katilmistim 62 lerden bahsediyorum. gercekten sizlerle birlikte oldu degilse imkansizdiiii sagolun ayol
Bilmiyorum ki canım ya eşime sordum o da giremiyormuşNeden ki acaba dunden beri mi oyle.
Benim de başlayalı yarın tam bir ay olacak 63 le başladım 58 sayılırım artık hayatta inanmazdım ya tam üç sene sonra 50 li bir rakam gördüm iyi ki varsınız canım arkadaşlarımsaka gibi yarin tam 1ay olacak buraya katilali 65 le katilmistim 62 lerden bahsediyorum. gercekten sizlerle birlikte oldu degilse imkansizdiiii sagolun ayol
sende iyiki varsın cnmBenim de başlayalı yarın tam bir ay olacak 63 le başladım 58 sayılırım artık hayatta inanmazdım ya tam üç sene sonra 50 li bir rakam gördüm iyi ki varsınız canım arkadaşlarım
Canım benim daha ne olsun süpersin yavaş kilo vermek daha iyidir diye biliyorum ben kolay kolay bi daha almazsınsende iyiki varsın cnm
bende baslayalı 9 hafta olmuş 75 le başlamıştım bu hafta 67.5 im 7.5 kilo vermişim ama daha iyisi olabilirdi.haftada 1 kilo vermeyi amaçlamıştım ama olmuyor bi türlü
inşallahhCanım benim daha ne olsun süpersin yavaş kilo vermek daha iyidir diye biliyorum ben kolay kolay bi daha almazsın
O zaman canım sen 70 i ben 58 i küsüratsız olarak göreceğiz hedefimiz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?