eline sağlık canım ama bildiri yapmayanlara bir şey düşünelim bir zaman sonra diline bilir mesela 3 hafta arka arkaya sizler ne dersiniz
Cok guzel olmus tablo ellerine sagliklistede ismi olmayanlar hedefleri boyu ve guncel kilonuzu belirtir misiniz kacirmisim yazdiklarinizi
ekledim canimCok guzel olmus tablo ellerine saglik
Ben yokum hemen yazayim. Boyum 168. Ilk hedefim 59. Sonra duruma gore 55e cekebilirim. Ama en basta 59 olsun. Guncel kilom da 65.8
Tesekkur ederimekledim canim
maşallah masallh harikasiniz Süpersiniz kızlar. ... hadi bakalım darısı bize diyelim inş.ben de tam 6 haftayı geride bıraktım. bugün 7. haftama girdim. 78.2den 70.7e indim. nerdeyse 8 kilo verdim sağolun varolun arkadaşlar desteğiniz süper
Canım benim ellerine sağlık:) çok güzel olmuş. Bencede bildirim yapmayanları listeden çıkartalım sana da kolaylık olur hem
saka gibi yarin tam 1ay olacak buraya katilali 65 le katilmistim 62 lerden bahsediyorum. gercekten sizlerle birlikte oldu degilse imkansizdiiii sagolun ayol
harika masallh. aynen devamBenim de başlayalı yarın tam bir ay olacak 63 le başladım 58 sayılırım artık hayatta inanmazdım ya tam üç sene sonra 50 li bir rakam gördüm iyi ki varsınız canım arkadaşlarım
Sağol canım:)harika masallh. aynen devam
5 Saat once yolladigin gelmisÖfff kızlar ben niye face e giremiyorum yaagenel bi sorun mu var yoksa sadece bende mi acaba. Bildirimleri yükleniyor
ya ne güzel süprizsurprizzzzz
İşte o Son oldu canım5 Saat once yolladigin gelmis
Aman allahım ben bi şey mi kaçırdım yoksa ne sürprizi :)ya ne güzel süpriz
Tablo yaplastim ya canim oydu surprizimAman allahım ben bi şey mi kaçırdım yoksa ne sürprizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?