hosgeldin neler yedinBEN GELDİM KIZLARR
Yaplastim ne yaTablo yaplastim ya canim oydu surprizim
Yaplastim ne ya
Tamam canım oğlumdan çok bakamıyorum bi şey mi kaçırdım dedim:) biraz öncede düştü kaşı şişti içim gitti uyutuyorum şimdiTablo yaplastim ya canim oydu surprizim
hosgeldin neler yedin[/QUOT
HİÇ BİŞEY YEMEDİM AÇIKÇASI ADAM AKILLI BİŞEY YEMEDİM ÇORBA İÇTİM KÖFTE YEDİM BİRAZ EKMEKLE SABAH KAHVALTISI SALATALIK SADECE ŞUANA KADAR YEDİKLERİM BU ÇAY KAHVE ŞEKERSİZ ZATEN ÖYLE CANIM :)
Ah canim gecmis olsun. cok aglamadi insallah.kiyamam ya bir dakka durmuyorlar sonra bizim icimiz gidiyo.Tamam canım oğlumdan çok bakamıyorum bi şey mi kaçırdım dedim:) biraz öncede düştü kaşı şişti içim gitti uyutuyorum şimdi
Hem de ne ağlama nefesi gittiAh canim gecmis olsun. cok aglamadi insallah.kiyamam ya bir dakka durmuyorlar sonra bizim icimiz gidiyo.
çok gecmis olsun canımHem de ne ağlama nefesi gittisonra sustu ama kaşı şişti işte insanın içi acıyor uyudu şimdi viks sürdüm kaşına inşallah biraz indirir şişi
Sağol canımçok gecmis olsun canım
İNŞ. CANIMhadi iyisin yarin eksileri goruruz senden
tablo süpriziAman allahım ben bi şey mi kaçırdım yoksa ne sürprizi :)
Yaplastim ne ya
ay kıyamam çok geçmiş olsunHem de ne ağlama nefesi gittisonra sustu ama kaşı şişti işte insanın içi acıyor uyudu şimdi viks sürdüm kaşına inşallah biraz indirir şişi
canım çok geçmiş olsun. ah bu çocuklar dur durak bilmiyorlar.allh acil şifalar versin canimHem de ne ağlama nefesi gittisonra sustu ama kaşı şişti işte insanın içi acıyor uyudu şimdi viks sürdüm kaşına inşallah biraz indirir şişi
canım bana bu kb hakkında bilgi verir misin ?nasıl hesapliyorsan gibi ... sanırım karbonhidrat demek ama Merak ettim nasıl bi yöntem uyguladiginisabah 18 kb
akşam 28 kb
toplam 46 kb gün biter :)
Bilmiyorum ki bende canım araştırırım. Çok saol:)Burda boyle durumlara kari minicik organik ilaclar var bebege veriyorsun hic sismiyo. bilmemki ordada var mi.cok gecmis olsun unutur gider annesi uykusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?