ay kıyamam çok geçmiş olsun
GEÇMİŞ OLSUN
Çok teşekkür ederim kızlarcanım çok geçmiş olsun. ah bu çocuklar dur durak bilmiyorlar.allh acil şifalar versin canim
Canım bende yapıyorum bilgi vereyim sana protein ağırlıklı bi diyet yumurta et tavuk sınırsız diğer besinlerin ise kb sine bakıyorsun 50 puanı geçmiyosun . Mesela ekmeğin kb si 12 ona göre yiyorsun fittingo diye bi site var oraya üye ol tüm besinlerin kb değeri var orda.işe de yarıyor tavsiye ederim:)canım bana bu kb hakkında bilgi verir misin ?nasıl hesapliyorsan gibi ... sanırım karbonhidrat demek ama Merak ettim nasıl bi yöntem uyguladigini
ay canım ya kıyamam çok geçmiş olsunAh canim gecmis olsun. cok aglamadi insallah.kiyamam ya bir dakka durmuyorlar sonra bizim icimiz gidiyo.
Hem de ne ağlama nefesi gittisonra sustu ama kaşı şişti işte insanın içi acıyor uyudu şimdi viks sürdüm kaşına inşallah biraz indirir şişi
sabah 18 kb
akşam 28 kb
toplam 46 kb gün biter :)
Canım bende yapıyorum bilgi vereyim sana protein ağırlıklı bi diyet yumurta et tavuk sınırsız diğer besinlerin ise kb sine bakıyorsun 50 puanı geçmiyosun . Mesela ekmeğin kb si 12 ona göre yiyorsun fittingo diye bi site var oraya üye ol tüm besinlerin kb değeri var orda.işe de yarıyor tavsiye ederim:)
ayy kuzum yakışıklı paşaya nazar mı değdirdik yoksa kıyamamBilmiyorum ki bende canım araştırırım. Çok saol:)
Yok canım ya:) paşa çok yaramaz çook:) unuttu bile yine yaramazlık peşinde:)ayy kuzum yakışıklı paşaya nazar mı değdirdik yoksa kıyamam
Afiyet olsun canım bugünlük de böben bugün çok acıktım ve epeyce de yedim
sabah yağda iki yumurta bir dilim tam tahıllı ekmek
öğlen yeşil salata, zeytinyağlı ıspanak, yayla çorbası, bir porsiyon et
ara öğün 3 kuru kayısı, 3 kuru erik, 3 fındık, 3 badem
akşam iki zeytinyağlı biber dolması ve yoğurt
Dünyayı yemişim değil mi
Bende de vardı canım o. saat 10 11 oldu mu acıkıyordum akşam yemeye yemeye alıştım biraz sabırBenim de 6da bitti yemek isim.
Bakalim umuyorum yine gecenin bi vakti acikmam
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 lokma minicik su boregi
Ara
Soda
Aksam
1 kase kesme corbasi
1 buyuk kase ton balikli salata
Bir avuc cig findik.
Gec yattigim icin ilerleyen saatlerde cok sinir oluyorum kendime benBende de vardı canım o. saat 10 11 oldu mu acıkıyordum akşam yemeye yemeye alıştım biraz sabır
Ben de geç yatıyorum canım ondan oluyo zatenGec yattigim icin ilerleyen saatlerde cok sinir oluyorum kendime ben
Umarim alisirim ben de
canım çok tsk ederim. iyi gibi görünüyor sonuçta sınırsız yediğim şeyler var açılma olasılığı düşük . Sağol canım site ye de üye olayım o zaman ben ..Canım bende yapıyorum bilgi vereyim sana protein ağırlıklı bi diyet yumurta et tavuk sınırsız diğer besinlerin ise kb sine bakıyorsun 50 puanı geçmiyosun . Mesela ekmeğin kb si 12 ona göre yiyorsun fittingo diye bi site var oraya üye ol tüm besinlerin kb değeri var orda.işe de yarıyor tavsiye ederim:)
Rica ederim canım:)canım çok tsk ederim. iyi gibi görünüyor sonuçta sınırsız yediğim şeyler var açılma olasılığı düşük . Sağol canım site ye de üye olayım o zaman ben ..
ben de dün gece acıkarak uyanınca bugün biraz daha sağlam yedim. Gece yarısı açlıktan uyanmakta nesi yaBende de vardı canım o. saat 10 11 oldu mu acıkıyordum akşam yemeye yemeye alıştım biraz sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?