Haha bende çok iyi bilirim onu özellikle hamileyken çok oluyordu allahtan üşengecimde kalkıp yemiyorum hatta ben tıkabasa yiyip sonra 10 dk cok uyuyum allahım bi kalkıyorum karnım kazanıyor açlıktan nasıl bi bünye varsa anacım gıcık oluyorum kendimeben de dün gece acıkarak uyanınca bugün biraz daha sağlam yedim. Gece yarısı açlıktan uyanmakta nesi ya
bu arada hamilelik dedinde bugün kan testi için gitmedim. bir gün daha bekleyeyim dedim. sabaha artık olmamışsam regl gideceğim kan testine.Haha bende çok iyi bilirim onu özellikle hamileyken çok oluyordu allahtan üşengecimde kalkıp yemiyorum hatta ben tıkabasa yiyip sonra 10 dk cok uyuyum allahım bi kalkıyorum karnım kazanıyor açlıktan nasıl bi bünye varsa anacım gıcık oluyorum kendime
fittingo.com dan hesaplıyorlar canım karbonhidrat diyeti yapıyorum 23 mart ta başladım 3 kg verdimcanım bana bu kb hakkında bilgi verir misin ?nasıl hesapliyorsan gibi ... sanırım karbonhidrat demek ama Merak ettim nasıl bi yöntem uyguladigini
İyi dayanıyorsun valla ben şimdiye on kere gitmiştim:) hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versinbu arada hamilelik dedinde bugün kan testi için gitmedim. bir gün daha bekleyeyim dedim. sabaha artık olmamışsam regl gideceğim kan testine.
Amin. teşekkürler canım benim.İyi dayanıyorsun valla ben şimdiye on kere gitmiştim:) hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin
+ 100 den iyidir canımgünaydın kızlar 68,100. -100neden bu kadar az anlamıyorum dün akşamda adam akıllı bişey yemedim offf
evet canım ben bu hafta hiç veremedim ki al ver le geçti geçen cUma 61.3 tu sen kb ye devam mi ben yapanların yorumlarını okuyorum böyle bir süreç normalmis vücut direniyor ve yağ yakimina geçiyormuş zor olan + da olsak bırakmamak süreç ne kadar sürer bilmiyorum canım sabır bu kiloları 1 ayda almadık verelim :)Eki Görüntüle 1486748 günaydın kızlar :) eksi 200 selin yavaşladık mı ne
neler yedin canım birde kb mi yapiyorsunmorelim bozuldu umarım yarına birden gitmiş olur
kb yapmıyorum canımsabah 1 tane salatalık öğlen köfte biraz lavaşla. akşamda 2 kaşık pirinç pilavı bu kadar. ne meyve. ne şekerli bişeyler .2 ssaatte temizlik yaptım .işin güzel yanı canımda istemiyor yemek yemeği.
Canım o birden gider merak etme moralini bozmagünaydın kızlar 68,100. -100neden bu kadar az anlamıyorum dün akşamda adam akıllı bişey yemedim offf
öğlen karbonhidrat ve proteini karıştırmış sin canım bunu uzmanlar vermiyor ya lavas yada et yanında salata dün zaide ile yetiş hayata vardı ordaki doktor söyledi kb kaç oldu dunsabah 1 tane salatalık öğlen köfte biraz lavaşla. akşamda 2 kaşık pirinç pilavı bu kadar. ne meyve. ne şekerli bişeyler .2 ssaatte temizlik yaptım .işin güzel yanı canımda istemiyor yemek yemeği.
Doğru söylüyorsun canım ama ben şunu farkettim akşamları çorba içtiğimden beri çok az gidiyo kb yi de düşük tutuyorum halbuki bu akşam içmiycem bakalım sonuç ne olacakevet canım ben bu hafta hiç veremedim ki al ver le geçti geçen cUma 61.3 tu sen kb ye devam mi ben yapanların yorumlarını okuyorum böyle bir süreç normalmis vücut direniyor ve yağ yakimina geçiyormuş zor olan + da olsak bırakmamak süreç ne kadar sürer bilmiyorum canım sabır bu kiloları 1 ayda almadık verelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?