hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

öğlen karbonhidrat ve proteini karıştırmış sin canım bunu uzmanlar vermiyor ya lavas yada et yanında salata dün zaide ile yetiş hayata vardı ordaki doktor söyledi kb kaç oldu dun
kb yapm ıyorum canım çalıştığım için yemek alanı kısıtlı mecburen karıştırıyorum

Doğru söylüyorsun canım ama ben şunu farkettim akşamları çorba içtiğimden beri çok az gidiyo kb yi de düşük tutuyorum halbuki bu akşam içmiycem bakalım sonuç ne olacak
Çorbayı az içmek gerek gerçekten. Ekmeği de çok az yemek.

ya moralim cok bozuk kizlar bugun 1 ay oldu diye tartildim gecen haftaya gore kilo almis gozukuyorum 400 gr. hayirda ben kilo alacak gibi yemedim ki belki gunde 1400 kalori filan yedim bunla kilo mu alinirmis. bu diyetler bitince vucudumuz az kaloriye alisirda eskiden yedigimiz kadar yesekte kilo alirsak napcaz hep hayatimiz 1200 kalori yemekle mi gececek.uzun oldu ama cok uzgunum.

Koruma evresi yapıcaz canım sen hiç üzülme bünyelerimiz şu an çok şaşkın az yediğimiz için azıcık fazla kaloriyi hemen depoluyor alışınca böyle olmaz ama

Günaydın kızlar ben yine geç kalmışım e çocukla ancak bu kadar... ben de + 100 gr moralim bozuldu benim de .. dün 1- 2 lokmalik kaçamaklar yaptım bana 100 gr ma mal oldu olsun yilmiyoruz bugün gada sıkı tutuyoruz işimizi. . napalım .

ben ilk defa bu sabah tartılmadım.sabahın köründe okula milli eğitim müdürü baskın yapmış apar topar çıktım bişeyde yemedim şuan yeme fırsatım oldu ekmek arası peynir yiyorum mecburen

ben ilk defa bu sabah tartılmadım.sabahın köründe okula milli eğitim müdürü baskın yapmış apar topar çıktım bişeyde yemedim şuan yeme fırsatım oldu ekmek arası peynir yiyorum mecburen
afiyet olsun canim ben tartildim da noldu bosver tartilma

Koruma evresi nasil yapiliyor canim
Canım ben de daha net olarak araştırmadım ama şu an aldığımız kaloriyi yavaş yavaş arttırarak yapıyoruz diye biliyorum ama herkesin günlük kalori sınırı var onu aşınca kilo alıyoruz maalesef

iste bende onu anlamiyorum canim ben eskiden 1800 kalori yiyebiliyordum kilo almadan.ama simdi 1200 1300 luk diyet yapiyorum ve ondan biraz cok yiyince almisim.60 kiloya dusunce 1600 e duser gunluk sinirim oraya sabitlemem gerekecek.

iste bende onu anlamiyorum canim ben eskiden 1800 kalori yiyebiliyordum kilo almadan.ama simdi 1200 1300 luk diyet yapiyorum ve ondan biraz cok yiyince almisim.60 kiloya dusunce 1600 e duser gunluk sinirim oraya sabitlemem gerekecek.
Aynen öyle canım biz ömür boyu dikkat etmek zorunda olanlardanız

dur be güzelim hemen canını sıkma. ben şöyle bir yöntem geliştirdim. haftada bir istediğim gibi yiyip içiyorum ama kalori miktarım 2000 günlük benim onun kadar. onu geçmiyecek şekilde. vücudum hep açlık çeksin istemiyorum bir de tabi arada sırada sevdiğim ama kalorisi yüksek diye yiyemediğim şeyler yiyince ben de motive oluyorum. işte böyle.

canim kalori miktarin kadar yediginde almiyor musun kilo.ben vucudumun ihtiyacini yiyip nasil aliyorum hayret...ben de kilo alsam da haftada bi kere 1700 yiyim de hem keyif yapmis olayim hem de vucudumu sasirtayim bari

Kizlar bana kizmayin ama kalori sayarak beslenmek cok dogru gelmiyor bana. Fazla kilolarinizi vereceksiniz sonrasinda kafaniz rahat etmeyecek gibi gekiyor sanki. Ne bileyim 5 6 sene sonrasinda hala kalori mi sayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…