- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
ahh bu pişmanlıklar bende yasıyorum sürekliÇok pismanimmm ama cuma günleri okulda arkadaşlarla bişeyler yapıyoruz. çok da güzel şeyler yapmışlar. Az yedim ama kendi getirdiğim sebze yemeğini yemeliydimaksama bişey yememek lazım galiba. BJ de hemen aksama kayısı cayi alcm. pişmanım ama oldu....
Yapma canim ne guzel kilo verdiniz.onu yapamayanlar var.azcik da yemek hakkinizahh bu pişmanlıklar bende yasıyorum sürekli
ama kadınlarkulubu.com kısmına facebook yazılacak...yeni gelen bütün arkadaşlarıma merhaba ;biz aynı zaman da bu grubun yanında facebook kurduk işteyen bütün arkadaşlarımızı grubumuza bekliyoruz :)Bu arada facede https://www.kadinlarkulubu.com/1392...=1397589020562405¬if_t=group_comment_reply şeklindedir :)
yok tuuba ben çok severim çayı hem de şekersiz içerim bir demlik koyar içerimMis gibi de degilde iste naparsinben de sadece aburcuburla icerim cayi yoksa icmem arkadas banane... ne zaman o gunler gelecekk ozledim vallahi
Herzaman imrenirim şekersiz çay içenlere. Alışırsın derler de ben zaten çayı sevmem haftada bi iki içerim onu da alışsam nolur ki. Tebrik ederim devam arkadaşımyok tuuba ben çok severim çayı hem de şekersiz içerim bir demlik koyar içerim
neeee kilo mu almak istiyorsunyanlış yerde olmayasın
Ahh canım çok yanlış yerdesin burası kilo verme topiği allah sana bizim iştahımızdan versin hemen kilo alırsın:)
Canım inan aynısı bana da oldu normalde hiç gecikme yaşamam 6 gün geciktim mevsimsel olabiliyormuş doktora gittim hiç bişey çıkmadı sen de takip et bi seferlik bişeyse muhtemelen birşey yoktur sıkma canınıkızlar keyfim hiç yerinde değil regl olmadım altı gün gecikti, dün kan tahlil sonucum da negatif geldi. İlk defa gecikme yaşıyorum, döngüm saat gibidir. Bu sabah tartılamadım bile canım istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?