hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

ahh bu pişmanlıklar bende yasıyorum sürekli

yok tuuba ben çok severim çayı hem de şekersiz içerim bir demlik koyar içerim
Herzaman imrenirim şekersiz çay içenlere. Alışırsın derler de ben zaten çayı sevmem haftada bi iki içerim onu da alışsam nolur ki. Tebrik ederim devam arkadaşım

Menumu paylasayim.

Kahvalti
Maydanozlu dereotlu peynirli 1 yumurtali omlet
Zeytin
Peynir
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
Yarim kurabiye

Aksam
1 tabak sebzeli tavuk
Yogurt

Su: simdilik 1.5 litre
Yesilcayimi da icecegim ilerleyen zamanlarda

İyi akşamlar kızlar ben bugün kendime ödül verdim ama yedikten sonra da acayip pişman oldum nasıl bi psikolojiye büründüysem artık neyse..
Menüm:
Sabah:1 haşlanmış yumurta
Çeyrek domates
1 salatalık
Çok az peynir
5 zeytin
Ara 4 yk yoğurt
5 çiğ badem
Öğlen beyaz peynirli omlet 2 yumurtalı
5 zeytin
Akşam bir hamburger ( çok büyük değildi)
Çok az patates kızartması
Kola zero

Su:2litre
2 kupa kayısı çayı

iyi geceler kızlar
ben de yazayım menümü
sabah bir dilim kepek ekmek kaşar peyniri 6-7 siyah zeytin
öğlen makarna ve bezelye
ara öğün 5 çiğ fındık
akşam mercimek çorbası

kızlar keyfim hiç yerinde değil regl olmadım altı gün gecikti, dün kan tahlil sonucum da negatif geldi. İlk defa gecikme yaşıyorum, döngüm saat gibidir. Bu sabah tartılamadım bile canım istemedi.

kızlar keyfim hiç yerinde değil regl olmadım altı gün gecikti, dün kan tahlil sonucum da negatif geldi. İlk defa gecikme yaşıyorum, döngüm saat gibidir. Bu sabah tartılamadım bile canım istemedi.
Canım inan aynısı bana da oldu normalde hiç gecikme yaşamam 6 gün geciktim mevsimsel olabiliyormuş doktora gittim hiç bişey çıkmadı sen de takip et bi seferlik bişeyse muhtemelen birşey yoktur sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…