hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

65.8
+200

Of misafir vardi ben de anca yazabilme firsati buldum
Yoruldum

Aksam
Peynir
Domates
Salatalik
4 dilim sucuk
1 mercimekli kofte
1 dilim tam bugday ekmegi

Sabahtan beri aclik hissetmedim. Oyle olunca da yemedim. Benim uyguladigim sistemde acikmadan yemek yok. Oyle.

İyi akşamlar kızlar bugün sabahtan bi çıktımevden yeni girdim daha:) bugün aç karnına ölçüm yaptırdım 9.5 ayda 11.5 kilo vermişimSon dört kiloyu bu bi ayda verdim :) neyse menümü yazayım kahvaltıdan itibaren hep dışarıdaydım biraz kötü bi menü oldu
Sabah: bi kaç peynir çeşidi
7 zeytin yarım domates
Bi kaç salata çeşidi (5 çatal)
Bir küçük dilim kıymalı börek
3 lokma kaymak bal esmer ekmekle
Ara: 4 fındık 2 badem
Akşam geç kahvaltı yaptığım içinacikmadim öğleyi atladım)
Tavuk sote (sadece tavuklarını yedim)
Mercimekli bulgur pilavı çok az
Su:2,5 litre
İki kupa yeşil çay
Sporumu oğlumu uyutunca yapıcam

s
sağol canım sonra oldun mu regli peki ben bugünde olmadım hayırlısı...

valla kızlar ben bugün rejim falan yapmadım artık yarın kaldığım yerden devam ederim

s

sağol canım sonra oldun mu regli peki ben bugünde olmadım hayırlısı...
Oldum canım insan kafasına çok takınca da gelmiyor ben ne zaman yarın doktora gidicem dedim o gün oldum çünkü nasılsa doktora gidicem diye rahatlamıştım ondan sonraki ay da çok erken oldum üstelik çok takma kafana elbet olursun 10 günü geçmedikçe normal kabul ediliyor

sağol canım insan ne kadar kafaya takmamaya çalışsa da çok kolay değil hani.

günaydın arkadaslar malum hafta sonu yedikçe yiyorum
bu sabah 67.7
oooo ben bu haftasonu rejim yapmıyorum zaten. sabah sigara böreklerini götürdüm sorma. Bu yüzden bu sabah da tartılmadım. Moral çok önemliymiş insanın keyfi kaçınca hiçbişey yapası gelmiyo

oooo ben bu haftasonu rejim yapmıyorum zaten. sabah sigara böreklerini götürdüm sorma. Bu yüzden bu sabah da tartılmadım. Moral çok önemliymiş insanın keyfi kaçınca hiçbişey yapası gelmiyo
ayy napalım ya bihafta sonları ailecek kahvaltı yapabiliyoruz ondada yemesek olmuyor

ben inat ettim yarın aynen devam ediyorum 65i görene kadar durmak yok aa başlarım kendime.

Kahvalti
Yarim yumurta (yagda)
Peynir
Zeytin
Domates
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
Kekikli karisik bitki cayi

Ara
1 parca bitter cikolata

Aksam
2 kasik tarhana corbasi
1 yemek kasigi nohut (karnim kotu olunca cesaret edemedim fazla yemeye)
Yogurt
1 isirik mercimekli kofte

Yesilcayimi ictim. Birazdan ikinci kupami icecegim.
Su 2 litre olacak.

ben de yazayım şok olmayın :)
sabah bir adet tereyağda yumurta, 8 adet sigara böreği sanırım 8 adet
ara öğün iki kuru erik, 2 çiğ fındık
akşam yarım porsiyon ızgara somon ve 2 tane zeytinyağlı sarma

Gunun geri kalaninda toparlamissin bence ama. Sabahki borek miktari azicik fazla olmus. onun disinda bir sıkıntısı yok ki menunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…