- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
sağol canım sonra oldun mu regli peki ben bugünde olmadım hayırlısı...Canım inan aynısı bana da oldu normalde hiç gecikme yaşamam 6 gün geciktim mevsimsel olabiliyormuş doktora gittim hiç bişey çıkmadı sen de takip et bi seferlik bişeyse muhtemelen birşey yoktur sıkma canını
Oldum canım insan kafasına çok takınca da gelmiyor ben ne zaman yarın doktora gidicem dedim o gün oldum çünkü nasılsa doktora gidicem diye rahatlamıştım ondan sonraki ay da çok erken oldum üstelik çok takma kafana elbet olursun 10 günü geçmedikçe normal kabul ediliyors
sağol canım sonra oldun mu regli peki ben bugünde olmadım hayırlısı...
sağol canım insan ne kadar kafaya takmamaya çalışsa da çok kolay değil hani.Oldum canım insan kafasına çok takınca da gelmiyor ben ne zaman yarın doktora gidicem dedim o gün oldum çünkü nasılsa doktora gidicem diye rahatlamıştım ondan sonraki ay da çok erken oldum üstelik çok takma kafana elbet olursun 10 günü geçmedikçe normal kabul ediliyor
oooo ben bu haftasonu rejim yapmıyorum zaten. sabah sigara böreklerini götürdüm sorma. Bu yüzden bu sabah da tartılmadım. Moral çok önemliymiş insanın keyfi kaçınca hiçbişey yapası gelmiyogünaydın arkadaslar malum hafta sonu yedikçe yiyorum
bu sabah 67.7
ayy napalım ya bihafta sonları ailecek kahvaltı yapabiliyoruz ondada yemesek olmuyoroooo ben bu haftasonu rejim yapmıyorum zaten. sabah sigara böreklerini götürdüm sorma. Bu yüzden bu sabah da tartılmadım. Moral çok önemliymiş insanın keyfi kaçınca hiçbişey yapası gelmiyo
evet katılıyorum canım.ayy napalım ya bihafta sonları ailecek kahvaltı yapabiliyoruz ondada yemesek olmuyor
yaparız kız neden yapmayalım bizim ne eksiğimiz var ayollben inat ettim yarın aynen devam ediyorum 65i görene kadar durmak yok aa başlarım kendime.
Evet yaparız dimi dimi :)yaparız kız neden yapmayalım bizim ne eksiğimiz var ayoll
Gunun geri kalaninda toparlamissin bence ama. Sabahki borek miktari azicik fazla olmus.ben de yazayım şok olmayın :)
sabah bir adet tereyağda yumurta, 8 adet sigara böreği sanırım 8 adet
ara öğün iki kuru erik, 2 çiğ fındık
akşam yarım porsiyon ızgara somon ve 2 tane zeytinyağlı sarma
ya evet kahvaltı çok uzun sürdü muhabbet uzadıkça atıp durdum ağzıma. ne pis boğazım dimiGunun geri kalaninda toparlamissin bence ama. Sabahki borek miktari azicik fazla olmus.onun disinda bir sıkıntısı yok ki menunun
Yok yok bu kadar yuklenme kendine. Telafi edersin. Sabah yedigin icin de yakmissindir zaten depolanmamistir.ya evet kahvaltı çok uzun sürdü muhabbet uzadıkça atıp durdum ağzıma. ne pis boğazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?