hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Hoşbulduuk

Evet akıllı telefonum var, çok güzelmiş ya hiç bilmiyordum su ile ilgili uygulamalar olduğunu! Bana isim verebilir misin rica etsem
Benim kullandigim water your body diye bir program. Ama turkce'si tarzanca. Ben cok rahatsiz oldum ingilizce kullaniyorum. Rahatsiz oluyorsan eger boyle seylerden ingilizce kurmani oneririm. Veya Google play store'a (eger orayi kullaniyorsan) water yazip aratip arastirabilirsin. Cesitli uygulamalar var. Ben ilk basta su an kullandigimi indirmistim buna alistim artik. Bilmiyorum daha iyisi varsa da bu programla yola devam

Evet haklısın! light bile olsalar asitli içecekler ödem yapıyor, ben de onun yerine light limonata ve light süte verdim kendimi, tabii artık su da hayatımın büyük bir parçası olmalı!
Valla canım ben colayı çok severim hayatımdan çıkardım sayılır sadece dışarı çıktığımda çok canım çekerse zero içiyorum asitli içecekleri çok seviyorsan Soda iç hem çok da faydalı

Evet haklısın ben de eskiden light ürünlere karşıydım ancak ben 2 yıl önce diyetisyen eşliğinde kilo vermiştim, orada doktorum her şeyimi light yazıyordu ve hiçbir zararının olmadığını söylemişti ben de biraz ona güvenerek light ürünler tüketmeye başladım. Şimdi tekrar o listeleri uygulamaya çalışıyorum, o yüzden kilo verme sürecinde light ürünler kullanıp verdikten sonra normale geçip o şekilde kilomu korumayı düşünüyorum, bakalım umarım başarabilirim.

Hemen indiriyorum ben de, ingilizce kullanmak sorun değil benim için de. Teşekkür ederim

Of ben de kolayi cok seviyorum ya denk gelirsem icerim ama eve almiyoruz biz zaten. Anca misafirden misafire alinir evimize. Neler neler duydum fare kanindan bocek sivisina kadar ama soguyamadim bir turlu. Kola gorunce hicbir sey hatirlamiyorum bu konuyla ilgili

Ben de kolasız yapamıyordum valla, çok severim. Normalde sodayı da hiç içemem ama light limonata ile karıştırınca güzel oluyor, öyle içmeye çalışıyorum

Umarim yaparsin canim. Herkesin tercihi farkli tabi ki. Ben zaten komple diyet olayina karsiyim
Ortaya karisik bir seyler uyguluyorum oyle

Hemen indiriyorum ben de, ingilizce kullanmak sorun değil benim için de. Teşekkür ederim
Rica ederiim

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun buarada.burayı bırakma takip et vereceksin mutlaka

b
Beni de biraksaniz bugun 5 paket cikolata yarin 5 porsiyon sutlu tatli yerim.. benden bunlardan aldim kiloyu kizlar cok yemekten degil bir de hareketsizlikten tabi ya sizler
az önce yedim çikolatalı gofret offff bigünde yediğim şeyden pişmanlık duymayayım ya.
bende atıştırmaktan arkadas toplantılarından çay saatlerinden aldım sütüm olsun diye tıkınıp durdum sonuc dombili oldum

Beni de biraksaniz bugun 5 paket cikolata yarin 5 porsiyon sutlu tatli yerim.. benden bunlardan aldim kiloyu kizlar cok yemekten degil bir de hareketsizlikten tabi ya sizler
Ben de çikolata, fast food, tatlı, hamur işi, asitli içecekler hepsine bayılıyorum! Benim kilo vermenin yanında kesinlikle sağlıklı yemek yemeyi öğrenmem gerekiyor! Yoksa ben kolay kilo veriyorum ancak eski düzenime dönünce tekrar alıyorum! her sene yazın verip kışın alıyorum resmen her tarafım çatlak doldu

Çikolatayı bende çok seviyorum hele o nutella yok mu bitirene kadar rahat edemem evde olunca geri kalan tatlılarla çok aram yok aslında ben de oğlum olmasaydı hareketsizlikten 80 kilo olurdum heralde her gün yiyodum kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…