hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

benim de heryerim catlak hamileyken 84 e ulastim

var ahanda bennn. yanında su şişesi gezdirmeye başla hemen.

Beni de biraksaniz bugun 5 paket cikolata yarin 5 porsiyon sutlu tatli yerim.. benden bunlardan aldim kiloyu kizlar cok yemekten degil bir de hareketsizlikten tabi ya sizler
Ben de abur cubur ve hareketsizlikten aldim hep. Gerci benim el kadar bebekken elimde alpella cikolatayla fotom var. Ben zaten hep kiloluydum ki.

Çok pismanimmm ama cuma günleri okulda arkadaşlarla bişeyler yapıyoruz. çok da güzel şeyler yapmışlar. Az yedim ama kendi getirdiğim sebze yemeğini yemeliydim aksama bişey yememek lazım galiba. BJ de hemen aksama kayısı cayi alcm. pişmanım ama oldu....

Beni de biraksaniz bugun 5 paket cikolata yarin 5 porsiyon sutlu tatli yerim.. benden bunlardan aldim kiloyu kizlar cok yemekten degil bir de hareketsizlikten tabi ya sizler
benimki sırf tatlı abur cubur geç saatte yemekten. kocama uydum malesef. çok sever de akşam çayla tatlı yemeği ama artık yemiyorum o yesin ben çayımı içiyorum mis gibi.

benimki sırf tatlı abur cubur geç saatte yemekten. kocama uydum malesef. çok sever de akşam çayla tatlı yemeği ama artık yemiyorum o yesin ben çayımı içiyorum mis gibi.
Mis gibi de degilde iste naparsin ben de sadece aburcuburla icerim cayi yoksa icmem arkadas banane... ne zaman o gunler gelecekk ozledim vallahi

olsun canim keyfine bak. pisman olma insaniz yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…