ay kızlar 70 de bir ben mi varımmm haftaya inşallah 6lı rakamlara ineceğim yanınıza doğru.
benim de heryerim catlak hamileyken 84 e ulastimBen de çikolata, fast food, tatlı, hamur işi, asitli içecekler hepsine bayılıyorum!Benim kilo vermenin yanında kesinlikle sağlıklı yemek yemeyi öğrenmem gerekiyor! Yoksa ben kolay kilo veriyorum ancak eski düzenime dönünce tekrar alıyorum! her sene yazın verip kışın alıyorum resmen her tarafım çatlak doldu
canim boy olarakta 70 de bi sen varsinay kızlar 70 de bir ben mi varımmm haftaya inşallah 6lı rakamlara ineceğim yanınıza doğru.
tabiki buyur gelKızlar günaydın,
Öncelikle hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar veriyorsunuzBen başlığınızı uzun bir süredir takip ediyorum, ben de aranıza katılabilir miyim acaba?
çok tatlısın YANİİVASATIM YANİİ
var ahanda bennn. yanında su şişesi gezdirmeye başla hemen.Kızlar peki su konusunda nasılsınız? Ben normalde günde 1 bardak suyu bile çok zor içiyorum, ah bir günde 2lt içmeye alışabilsemBenim gibi olup su içmeye kendini alıştırabilmiş arkadaşlar var mı aramızda??
benim annem Amerikalı da ondanolsun canim nekadarcik var sanki aramizda.turk kadinlarinin kaderi. aramizda bi mavimli var masallah diyelim.
anam sayfamizda baska uyrukta var ne guzelll..benim annem Amerikalı da ondan
cenem acildi mi tamamdirOhh be kızlar sayfamıza hareket geldi
Ben de abur cubur ve hareketsizlikten aldim hep. Gerci benim el kadar bebekken elimde alpella cikolatayla fotom var.Beni de biraksaniz bugun 5 paket cikolata yarin 5 porsiyon sutlu tatli yerim..benden bunlardan aldim kiloyu kizlar cok yemekten degil bir de hareketsizlikten tabi ya sizler
canım benim boy 1.67 hedef şimdilik 60ca
canim boy ve hedef neydi senin
canım çok güzel olmuş ya emeğine sağlık. ellerin dert görmesin :)Ellerine sağlık canım :)
canım hosgeldin aramıza. ..Ben de kolasız yapamıyordum valla, çok severim. Normalde sodayı da hiç içemem ama light limonata ile karıştırınca güzel oluyor, öyle içmeye çalışıyorum
canım senin boyun var. sen 70 sin ama sen de çok durmaz 70 merak etme... hem ha gayret ne kalmış ki 6 li sayılara. ..ay kızlar 70 de bir ben mi varımmm haftaya inşallah 6lı rakamlara ineceğim yanınıza doğru.
evet ya süper bir grup oldukanam sayfamizda baska uyrukta var ne guzelll..ben de fransa da yasiyorum.baya international olduk yahu.
benimki sırf tatlı abur cubur geç saatte yemekten.Beni de biraksaniz bugun 5 paket cikolata yarin 5 porsiyon sutlu tatli yerim..benden bunlardan aldim kiloyu kizlar cok yemekten degil bir de hareketsizlikten tabi ya sizler
Mis gibi de degilde iste naparsinbenimki sırf tatlı abur cubur geç saatte yemekten.kocama uydum malesef. çok sever de akşam çayla tatlı yemeği ama artık yemiyorum o yesin ben çayımı içiyorum mis gibi.
olsun canim keyfine bak. pisman olma insaniz yahuuÇok pismanimmm ama cuma günleri okulda arkadaşlarla bişeyler yapıyoruz. çok da güzel şeyler yapmışlar. Az yedim ama kendi getirdiğim sebze yemeğini yemeliydimaksama bişey yememek lazım galiba. BJ de hemen aksama kayısı cayi alcm. pişmanım ama oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?