çok iyisin sağolYok yok bu kadar yuklenme kendine. Telafi edersin. Sabah yedigin icin de yakmissindir zaten depolanmamistir.
Ayy tesekkur ederim.çok iyisin sağolyarın göreceğim hanyayı konyayı
cnm dün gece yaptım yoğurt kürünü sabah midem ağrıyordu ama hemen ona bağlamadım bikaç gün denicem bakalımAyy tesekkur ederim.
Yogurt kurunu tavsiye ederim. Cok abartmadigi surece arti cikartmiyor insani
Abartmaktan kastim da aksam gec vakitlerde cok fazla yemek. Senin durumun degil yani
yoğurt kürüne ne koyuyorduk ve ne miktarda yiyoruz bir de yağ yakmak için mi?Ayy tesekkur ederim.
Yogurt kurunu tavsiye ederim. Cok abartmadigi surece arti cikartmiyor insani
Abartmaktan kastim da aksam gec vakitlerde cok fazla yemek. Senin durumun degil yani
3 yk yoğurt 1 cay kasığı pul biber yarım limon suyu sanırım böyleydi.yoğurt kürüne ne koyuyorduk ve ne miktarda yiyoruz bir de yağ yakmak için mi?
ne zaman yiyoruz belli bir zamanı var mı3 yk yoğurt 1 cay kasığı pul biber yarım limon suyu sanırım böyleydi.
iki hafta yemek gerekiyormuş bir faydasını hissetmek için. Ama mide yanması fena. Sen yeme arkadaşım.Ben de yaptım bi kere yoğurt kürünü midem çok yandı bıraktım
Miden rahatsizsa cok zorlama bence canim ya saglik en onemlisi cunku. Baska kurler de buluruz boyle rahatsiz etmeyecek seyler vardircnm dün gece yaptım yoğurt kürünü sabah midem ağrıyordu ama hemen ona bağlamadım bikaç gün denicem bakalım
3 yk yogurt yarim limon suyu 1 cay kasigi pulbiber. Gobek yaglari icin. En az iki hafta uygulamak gerekiyor ama belirgin bir fark icin. Ben 9.yu yapacagim bugun. Sadece bir kere arti 200 ciktim. Onda da azicik yaramazlik yapmistim gec vakitteyoğurt kürüne ne koyuyorduk ve ne miktarda yiyoruz bir de yağ yakmak için mi?
Yok canım hemen bıraktım zateniki hafta yemek gerekiyormuş bir faydasını hissetmek için. Ama mide yanması fena. Sen yeme arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?