hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

çok iyisin sağol yarın göreceğim hanyayı konyayı
Ayy tesekkur ederim.
Yogurt kurunu tavsiye ederim. Cok abartmadigi surece arti cikartmiyor insani
Abartmaktan kastim da aksam gec vakitlerde cok fazla yemek. Senin durumun degil yani

Ayy tesekkur ederim.
Yogurt kurunu tavsiye ederim. Cok abartmadigi surece arti cikartmiyor insani
Abartmaktan kastim da aksam gec vakitlerde cok fazla yemek. Senin durumun degil yani
cnm dün gece yaptım yoğurt kürünü sabah midem ağrıyordu ama hemen ona bağlamadım bikaç gün denicem bakalım

cnm dün gece yaptım yoğurt kürünü sabah midem ağrıyordu ama hemen ona bağlamadım bikaç gün denicem bakalım
Miden rahatsizsa cok zorlama bence canim ya saglik en onemlisi cunku. Baska kurler de buluruz boyle rahatsiz etmeyecek seyler vardir

yoğurt kürüne ne koyuyorduk ve ne miktarda yiyoruz bir de yağ yakmak için mi?
3 yk yogurt yarim limon suyu 1 cay kasigi pulbiber. Gobek yaglari icin. En az iki hafta uygulamak gerekiyor ama belirgin bir fark icin. Ben 9.yu yapacagim bugun. Sadece bir kere arti 200 ciktim. Onda da azicik yaramazlik yapmistim gec vakitte

kimine hiç yaramamış ama bu kür. İki hafta yapmış olan var mı aramızda?

Menümü de yazayım:)
Sabah: Sucuklu yumurta (3 dilim sucuk)
Biraz peynir
Çeyrek domates
Çeyrek salatalık
1 ince dilim çavdar ekmeği
İki lokma reçel ( reglim yaklaştı tatlıisteğimi köreltiyorum)
4 zeytin
Ara: yeşil çay 5 badem
Öğlen: büyük bi kase tonbalıklı salata
Akşam: ızgara tavada tavuk mantar soteyağsız
Spor: leslie 2 mil(dün yapamamıştım)
20 dk karın
30 dk yüzme
Su:2.5 litre

Ben yazana kadar her seyi ogrenmissin zaten

Midesi rahatsiz olan yemesin ya yazik kilo vermek icin sagliginizdan olmayin. Baska kurler ogreniriz. Caydir falan arastiririz birlikte.

kızlar hepinize iyi geceler. haftasonu diyet filan yapamadım. suçluluk hissiyatindan girip yazdiklarinizi bile okumadim. şimdi bi bakayim kızlar ne yapmış dedim ama sanırım haftasonu diyet yapmak gerçekten hepimiz için zor... bakalim sabah a ne gorcz .... hadi hayırlısı...

günaydın herkese. dediğim gibi haftasonu dilediğim gibi yemenin sonucunu hemen aldım. bir hafta uğraşıyoruz bir kilo vermek için hop iki günde geri alıyoruz kızlar benden demesi. hatırlatayım dedim yani rejime devam dikkatli olmak gerek. yüksek motivasyonlu bir hafta dilerim.

Eklentiler

• image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 25
günaydın kızlar haftasonu kaçamakla 68,50 yani aynı. 68 mıhh çaktımm :)

günaydın arkadaşlar pazar günü vücudu bir şaşırtim.: ) kb saymadim geç yedim falan sabah ta beni tartı bitirdi +600.: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…