hmm anladım canım. bi süre sonra vücut direnç kazanıyor tabiki . vücudu şaşırmaz lazım sanırım. ama toplam ne kadar verdin . bi 4 - 5 kilo sonra vücut direnç kazanıyor.ben zaten haftada 1 2 tartiliyorum canim .yavasladi kilo vvermem moralim bozuluyo tartilmiyorum hergun
gitmiyor canım mıhh gibi çakıldım 68,30 :) artık kilom bu sanırım şişkinliğimde yok bağırsakta çalışıyor napacam bilemiyorumgunaydinnn arkadaslar...reklamcim nasil gidiyo verebiliyo musun artik kilo
ben 3 kilo verdim canim 45 gunde. ama kas kaybetmemeye dikkat ettim.zaten yavas veriyordum.hizli verince su kas kaybediliyo cogu zaman. simdi temelli durdu. sikilasma hareketleri yapiyorum ise yariyo gibi.hmm anladım canım. bi süre sonra vücut direnç kazanıyor tabiki . vücudu şaşırmaz lazım sanırım. ama toplam ne kadar verdin . bi 4 - 5 kilo sonra vücut direnç kazanıyor.
ayni ben de oyleyim ama her aksam egzersiz yapiyorum ise yariyo.gitmiyor canım mıhh gibi çakıldım 68,30 :) artık kilom bu sanırım şişkinliğimde yok bağırsakta çalışıyor napacam bilemiyorum
BENİM SPORA ZAMANIM OLMUYOR AMA İŞ ÇIKIŞLARINDA FALAN YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM SUYUDA İÇİYORUM NEDEN VEREMEDİM BİLEMİYORUM. BİYERDE HATA YAPIYORUZ SANIRIM ÇÖZEMEDİMayni ben de oyleyim ama her aksam egzersiz yapiyorum ise yariyo.
ben gece 11 de yapiyorum canim aynen zamanim yok.yuruyus yapamiyorum ben de.kilo vermek onemli degil sikilassin vucudum da kilo ayni kalsa da olurBENİM SPORA ZAMANIM OLMUYOR AMA İŞ ÇIKIŞLARINDA FALAN YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM SUYUDA İÇİYORUM NEDEN VEREMEDİM BİLEMİYORUM. BİYERDE HATA YAPIYORUZ SANIRIM ÇÖZEMEDİM
HI.. BEN VERMEK İSTİYORUM HEDEFİM 63. FARKINDAMISIN KİMSE GELMİYOR ARTIK NEDEN ACABAben gece 11 de yapiyorum canim aynen zamanim yok.yuruyus yapamiyorum ben de.kilo vermek onemli degil sikilassin vucudum da kilo ayni kalsa da olur
BENDE KAYISI ÇAYI İÇİYORUM FAYDASI OLDUMerhaba kızlar ben de bugün tartılmadım bilerek çünkü artı çıkacağımı biliyorum regliyim ama olamıyorum bağırsaklar desen fiyasko bu akşam yatmadan kayısı çayı içicem umarım faydası olur
Bana da faydası oluyor canım da acaba bu bağırsak tembelliğine o mu yol açtı diye de düşünmüyor değilim çünkü önceden çok yaşamazdım bu sorunuBENDE KAYISI ÇAYI İÇİYORUM FAYDASI OLDU
ya herkese bi haller oldu hayirdir insallahMerhaba kızlar ben de bugün tartılmadım bilerek çünkü artı çıkacağımı biliyorum regliyim ama olamıyorum bağırsaklar desen fiyasko bu akşam yatmadan kayısı çayı içicem umarım faydası olur
evet herkes yogun heralde. dur bakalim yarin gelirler belki bildirimeHI.. BEN VERMEK İSTİYORUM HEDEFİM 63. FARKINDAMISIN KİMSE GELMİYOR ARTIK NEDEN ACABA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?