hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

gunaydinnn arkadaslar...reklamcim nasil gidiyo verebiliyo musun artik kilo

Günaydın kızlar kilolarımizi paylaşminor muyuz bugün.. cuma ya 1 kala geçen haftaya göre veremedigimi fark ediyorum ama sanırım bünyem rejime daha yeni yeni alisiyor. kilo olarak vermeden de vücudunda hafif de olsa bi incelme hissediyorum. şişlikler mi gidiyor ne..

ben zaten haftada 1 2 tartiliyorum canim .yavasladi kilo vvermem moralim bozuluyo tartilmiyorum hergun

ben zaten haftada 1 2 tartiliyorum canim .yavasladi kilo vvermem moralim bozuluyo tartilmiyorum hergun
hmm anladım canım. bi süre sonra vücut direnç kazanıyor tabiki . vücudu şaşırmaz lazım sanırım. ama toplam ne kadar verdin . bi 4 - 5 kilo sonra vücut direnç kazanıyor.

hmm anladım canım. bi süre sonra vücut direnç kazanıyor tabiki . vücudu şaşırmaz lazım sanırım. ama toplam ne kadar verdin . bi 4 - 5 kilo sonra vücut direnç kazanıyor.
ben 3 kilo verdim canim 45 gunde. ama kas kaybetmemeye dikkat ettim.zaten yavas veriyordum.hizli verince su kas kaybediliyo cogu zaman. simdi temelli durdu. sikilasma hareketleri yapiyorum ise yariyo gibi.

BENİM SPORA ZAMANIM OLMUYOR AMA İŞ ÇIKIŞLARINDA FALAN YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM SUYUDA İÇİYORUM NEDEN VEREMEDİM BİLEMİYORUM. BİYERDE HATA YAPIYORUZ SANIRIM ÇÖZEMEDİM
ben gece 11 de yapiyorum canim aynen zamanim yok.yuruyus yapamiyorum ben de.kilo vermek onemli degil sikilassin vucudum da kilo ayni kalsa da olur

Merhaba kızlar ben de bugün tartılmadım bilerek çünkü artı çıkacağımı biliyorum regliyim ama olamıyorum bağırsaklar desen fiyasko bu akşam yatmadan kayısı çayı içicem umarım faydası olur

BENDE KAYISI ÇAYI İÇİYORUM FAYDASI OLDU

ya herkese bi haller oldu hayirdir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…