hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Öyle valla canım ya haftaya başka şeyler deneyelim olmadı
kızlar haftaya elimde bi diyet var isterseniz onu deneyelim hep birlikte . bi ara diyetisyen gitmiştim o vermişti gerçekten ise yaradı o zaman ptesi başlayalım başka bi diyet prog. yoksa

canım suan okuldayim akşam eve gidince ayrıntılarını tam olarak yazarım ama kısaca bilgi verecek olursam sabah aç şekersiz Türk Kahvesi yle güne başlıyorsun ve öğlen 13.30 kadar birsey yemeyin 13.30 da tost+ ayran .. devamı da var ama aklımda tam olarak değil suan . yanlış bilgilendirmek istemem

gün boyunca pek fazla bişey yetmiyor ama 1 haftalik şok bir diyet . beniM kilo vermem durunca bunu vermişti diyetisyen ise de yaratmıştı. ah verdiklerimi almasaydim....

HII TAMAM CANIM YAZ BEKLİYORUM

HII TAMAM CANIM YAZ BEKLİYORUM
tamam canım akşam yazarım saat geç de olsa yazarım . evde benim canavar uyumayinca tel.i pek almıyorum elime. o uyuyunca yazcm. hep beraber bakarsak gün içinde de yazariz birbirimize şunu yedim şunu yapabildim . programa şu kadar uydu diye filan . daha motive oluruz..

ben de dünden beri sayıyorum kalori bakalım ise yarayacak mi..
aslında 800 kalori çok da az degıl
mesela bugun ben bunları yedım ve yıyecegım toplam 790 kalori

Kahvaltı 07:30 (200 kalori)

1 az yagda pısmıs yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber

Ara 09:00 (60 kalori)
1 bardak light süt

Ara 10:30 (30 kalori)
1/2 elma
1 bardak yeşil çay

Öğlen 13:00 (250 kalori)
susuz 1 tabak sade yeşil fasulye yemeği
1 küçük kase light yogurt

Ara 15:15 (30 kalori)
1 bardak yeşil çay
1/2 elma

Evet şu ana kadar yedıklerım bunlar kızlar,akşam yıyeceklerım de aşağıdakıler
bugun toplam kalori:790 kalori

Akşam 18:00 (150 kalori)
1/2 muz
1 kase light yogurt

Ara 20:00 (70 kalori)
1 bardak light süt

30 dakika leslie
15 dakıka plates

Ben canim metabolizmami hizlandiracak ne varsa yapcam bundan sonra.
Ne hızlandırır ki canım ya bi şoklasak mı kendimizi diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum halsiz kalırsam diye korkuyorum malum evde sürekli bi enerji tüketicim var :)

hemen bunun fotoğrafını çekiyorum .. yarın da ben uyguluyoruz aynısını.. ben de yazayım yedikleri mi
sabah: 2 küçük salatalik
kibrit kutusu kadar peynir
1 haslanmis yumurta
ara : minik bi kurabiye + çay
öğle : 1 kase çorba
şimdiye kadar bunları yedim ben de kalori saymaya çalışıyorum ama basarabiliyor muyum bakalım görcz.

Ne hızlandırır ki canım ya bi şoklasak mı kendimizi diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum halsiz kalırsam diye korkuyorum malum evde sürekli bi enerji tüketicim var :)
canım metabolizma hızlandırmak için
2 yesil elma kabukları soyulmuş içine 3 çay kaşığı toz tarçın ve 3 top karabiber atıp bunları kaynatiyorsun. elmalar pistinde sonra bunları blendirdan geciripkahvalti sonrası ara öğünde içiyorsun..

yok canim ben sok diyetten filan vazgectim. bazen herzamankinden cok yemek bile hizlandiriyomus. dun dedigim gibi 2 gun cok yicem 5 gun az yicem. suyu soguk icecegim.hergun karin egzersizi yapacagim (tatil icin ) hic sevmesemde turk kahvesi icecegim kalori yakma acisindan cok faydaliymis. oyle yani ac birakmicam kendimi o sekilde 3 hafatada gr veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…