- 11 Aralık 2014
- 567
- 343
- 53
- 41
hemen bunun fotoğrafını çekiyorum .. yarın da ben uyguluyoruz aynısını.. ben de yazayım yedikleri mi
sabah: 2 küçük salatalik
kibrit kutusu kadar peynir
1 haslanmis yumurta
ara : minik bi kurabiye + çay
öğle : 1 kase çorba
şimdiye kadar bunları yedim ben de kalori saymaya çalışıyorum ama basarabiliyor muyum bakalım görcz.
olur okur inş. ben bu kalori sayma diyetinin çok işe yaradığını düşünüyorum. bi arkadaşım da bu diyetle acayip kilo verdi sen de başarısız inş. şimdiden tebrik ediyorum düğün için de canın . fıstık gibi bi gelin olcksin deseneçorba eger sebze corbası degılse ıcıne yag ve salça koyuldu ıse cok kalorılı ben tercıh etmıyorum
çorba hıc yemıyorum,beyaz ekmek ve tatlı yemıyorum
google a yazınca zaten herseyın kalorisi cıkıyo ben diyetkolikten bakıyorum
nisan sonuna kadar yani onumuzdekı 2 hafta ıcınde 3-3,5 kılo daha vereyım
sonra haftada 1 kilo verecegım
hedef:
30.04...........65,9
15.05............64
30.05...........62
13.06............61 ve ertesi gün düğünnnnn :) gelınlık gıycem
inşallah guzelım beyın boyum 1.61 cm ama zayıf olmak bana cok yakısmıyor 60-62 kılo arası cok ıyı oluyorumolur okur inş. ben bu kalori sayma diyetinin çok işe yaradığını düşünüyorum. bi arkadaşım da bu diyetle acayip kilo verdi sen de başarısız inş. şimdiden tebrik ediyorum düğün için de canın . fıstık gibi bi gelin olcksin desene
Anladım canım yok zaten ben de yapamam şok diyet, suyu ılık içmek gerekmiyor mu ama öyle biliyordum ben türk kahveside çok faydalıymış özellikle spordan önce.yok canim ben sok diyetten filan vazgectim. bazen herzamankinden cok yemek bile hizlandiriyomus. dun dedigim gibi 2 gun cok yicem 5 gun az yicem. suyu soguk icecegim.hergun karin egzersizi yapacagim (tatil icin ) hic sevmesemde turk kahvesi icecegim kalori yakma acisindan cok faydaliymis. oyle yani ac birakmicam kendimi o sekilde 3 hafatada gr veremedim
Çok saol canım şu kb diyetine ara verince direkt yapıcamcanım metabolizma hızlandırmak için
2 yesil elma kabukları soyulmuş içine 3 çay kaşığı toz tarçın ve 3 top karabiber atıp bunları kaynatiyorsun. elmalar pistinde sonra bunları blendirdan geciripkahvalti sonrası ara öğünde içiyorsun..
soguk su vucut isisina cevrilirken metabolizma hizlaniyormus.kalori yaktiriyormus fazladan. ben nedense 2 gundur iyi hissediyorum kendimi.yarin gorcem bakalimAnladım canım yok zaten ben de yapamam şok diyet, suyu ılık içmek gerekmiyor mu ama öyle biliyordum ben türk kahveside çok faydalıymış özellikle spordan önce.
Güzel bir yöntem yap bakalım sonuç iyi olursa biz de deneriz
İnşallah güzel bi sonuçla karşılaşırsın canım benim çok umudum yok görcez bakalım. ben hiç soğuk su içemem yazın bilesoguk su vucut isisina cevrilirken metabolizma hizlaniyormus.kalori yaktiriyormus fazladan. ben nedense 2 gundur iyi hissediyorum kendimi.yarin gorcem bakalim
AYNEN BENDE İÇEMEM MİDEM AĞRIYOR SOĞUK SU İÇİNCEİnşallah güzel bi sonuçla karşılaşırsın canım benim çok umudum yok görcez bakalım. ben hiç soğuk su içemem yazın bile
Benim midem rahatsız olmuyo ama en fazla iki üç yudum içebiliyorum o da beni kesmiyor su içtiğimi anlamıyorumAYNEN BENDE İÇEMEM MİDEM AĞRIYOR SOĞUK SU İÇİNCE
bende bendeyok canim ben sok diyetten filan vazgectim. bazen herzamankinden cok yemek bile hizlandiriyomus. dun dedigim gibi 2 gun cok yicem 5 gun az yicem. suyu soguk icecegim.hergun karin egzersizi yapacagim (tatil icin ) hic sevmesemde turk kahvesi icecegim kalori yakma acisindan cok faydaliymis. oyle yani ac birakmicam kendimi o sekilde 3 hafatada gr veremedim
bana çok zor ölürüm açlıktankızlar ben ptesi başlayacağım diyeti yazacağımi söylemiştim . isterseniz birlikte uygulanır.
sabah : aç karnına 1 fincan Türk Kahvesi
domates , salatalık, yeşillik yenebilir
sonra öğle yemeğine kadar 1 lt su içilmesi gerekiyor.
öğlen : 13.30 gibi tost+ ayran
ara 16:00 : 1 kutu süt + 1 meyve
akşam : 5-6 Kasık sebze yemeği + yoğurt(2 kasik)
yada 5 kaşık kuru bakliyat + yogurt
biraz zor oluyor ama sonuç iyi oluyor ben bi 5 gün yapıcam ptesi den cumaya kadar dişimi sıkıp ,sonra ctesi yine normal yerim diye düşünüyorum. hani 2 gün normal yemek gerekiyormuş ya. şimdilik planım böyle ..bana çok zor ölürüm açlıktan
hadi bakalım sonuçlarını da paylaş bizimle ok?biraz zor oluyor ama sonuç iyi oluyor ben bi 5 gün yapıcam ptesi den cumaya kadar dişimi sıkıp ,sonra ctesi yine normal yerim diye düşünüyorum. hani 2 gün normal yemek gerekiyormuş ya. şimdilik planım böyle ..
Off bende tartılmadım bugün yarın kesin artılardayımben regliyim diye tartılmadım bugün. yarın tartılırım artık ne de olsa cumayı ettikbildirim günümüz
Bu çok zor ben süt içemiyorum zaten bi de tost çok iyi gelmedi bana aç bünyeye birden Karbonhidrat yükleniyor onun yerine yumurta veya tavuk daha iyi olur gibikızlar ben ptesi başlayacağım diyeti yazacağımi söylemiştim . isterseniz birlikte uygulanır.
sabah : aç karnına 1 fincan Türk Kahvesi
domates , salatalık, yeşillik yenebilir
sonra öğle yemeğine kadar 1 lt su içilmesi gerekiyor.
öğlen : 13.30 gibi tost+ ayran
ara 16:00 : 1 kutu süt + 1 meyve
akşam : 5-6 Kasık sebze yemeği + yoğurt(2 kasik)
yada 5 kaşık kuru bakliyat + yogurt
ben de artılarda hissediyorum bu hafta rejim yapmadım zaten. sadece dikkat ettim. umarım anormal bir durum yokturOff bende tartılmadım bugün yarın kesin artılardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?