hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

çorba eger sebze corbası degılse ıcıne yag ve salça koyuldu ıse cok kalorılı ben tercıh etmıyorum
çorba hıc yemıyorum,beyaz ekmek ve tatlı yemıyorum
google a yazınca zaten herseyın kalorisi cıkıyo ben diyetkolikten bakıyorum

nisan sonuna kadar yani onumuzdekı 2 hafta ıcınde 3-3,5 kılo daha vereyım
sonra haftada 1 kilo verecegım
hedef:
30.04...........65,9
15.05............64
30.05...........62
13.06............61 ve ertesi gün düğünnnnn :) gelınlık gıycem

olur okur inş. ben bu kalori sayma diyetinin çok işe yaradığını düşünüyorum. bi arkadaşım da bu diyetle acayip kilo verdi sen de başarısız inş. şimdiden tebrik ediyorum düğün için de canın . fıstık gibi bi gelin olcksin desene

inşallah guzelım beyın boyum 1.61 cm ama zayıf olmak bana cok yakısmıyor 60-62 kılo arası cok ıyı oluyorum
o kılo ıle gelınlık gıymek ıstıyorum ınşallah

Anladım canım yok zaten ben de yapamam şok diyet, suyu ılık içmek gerekmiyor mu ama öyle biliyordum ben türk kahveside çok faydalıymış özellikle spordan önce.
Güzel bir yöntem yap bakalım sonuç iyi olursa biz de deneriz

Çok saol canım şu kb diyetine ara verince direkt yapıcam

soguk su vucut isisina cevrilirken metabolizma hizlaniyormus.kalori yaktiriyormus fazladan. ben nedense 2 gundur iyi hissediyorum kendimi.yarin gorcem bakalim

soguk su vucut isisina cevrilirken metabolizma hizlaniyormus.kalori yaktiriyormus fazladan. ben nedense 2 gundur iyi hissediyorum kendimi.yarin gorcem bakalim
İnşallah güzel bi sonuçla karşılaşırsın canım benim çok umudum yok görcez bakalım. ben hiç soğuk su içemem yazın bile

kızlar ben ptesi başlayacağım diyeti yazacağımi söylemiştim . isterseniz birlikte uygulanır.
sabah : aç karnına 1 fincan Türk Kahvesi
domates , salatalık, yeşillik yenebilir
sonra öğle yemeğine kadar 1 lt su içilmesi gerekiyor.

öğlen : 13.30 gibi tost+ ayran

ara 16:00 : 1 kutu süt + 1 meyve

akşam : 5-6 Kasık sebze yemeği + yoğurt(2 kasik)
yada 5 kaşık kuru bakliyat + yogurt

bende bende

bana çok zor ölürüm açlıktan

bana çok zor ölürüm açlıktan
biraz zor oluyor ama sonuç iyi oluyor ben bi 5 gün yapıcam ptesi den cumaya kadar dişimi sıkıp ,sonra ctesi yine normal yerim diye düşünüyorum. hani 2 gün normal yemek gerekiyormuş ya. şimdilik planım böyle ..

hadi bakalım sonuçlarını da paylaş bizimle ok?

ben regliyim diye tartılmadım bugün. yarın tartılırım artık ne de olsa cumayı ettik bildirim günümüz

bugün neler yedim?
sabah yağda bir yumurta, şekersiz çay, bir dilim kepek ekmek
öğlen patlıcan yemeği, yarım porsiyon pilav, salata
ara öğün bir muz iki kuru incir
akşam salata, birkaç köfte

Bu çok zor ben süt içemiyorum zaten bi de tost çok iyi gelmedi bana aç bünyeye birden Karbonhidrat yükleniyor onun yerine yumurta veya tavuk daha iyi olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…