hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

bundan sonra cumartesi ve pazartesi yiyorum arkadaslar tabi dunyalari yemicem.eskisi gibi yaklasik 1700 1800 kalori..hergun istisnasiz hergun en az yarim saat egzersiz ve en az 20 mekik karin sikilasmasi icin.. nedense kendi kendimi motive ettim.tabi diyetisyeninde payi oldu

Diyetisyen gibiyim mübarek :) tam da böyle yaparak verdim 6 haftada 8 kiloyu

İşte budur

Benim de durum aynı cumaya geçer inşallah.

Güzel bi yöntem canım inşallah iyi sonuç alırsın kendini motive etmen de çok iyi olmuş

canım ya ben de aynı durumdayım bigün - bigün + lardayim hep ...neden böyle oluyor anlamiyorum. bigün bir iki lokma kaçamak yapayım hemen + larda çıkıyorum.bugün tartilmadim bakalım yarın tartılip ne cikacak

canım ya ben de aynı durumdayım bigün - bigün + lardayim hep ...neden böyle oluyor anlamiyorum. bigün bir iki lokma kaçamak yapayım hemen + larda çıkıyorum.bugün tartilmadim bakalım yarın tartılip ne cikacak

Bu arada yazdıklarımı paylaşım kızlar bana kaç kalori oldukları hakkında yardimci olur musunuz
kahvalti: 1 haslanmis yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
2 küçük salatalik
çeyrek ceviz
öğle : 132 kalorilik şampiyon ekmegi
1 bardak ayran
şimdiye kadar bu kadar yedim tabi bunların yanında 1 lt suyu da içtim tabi içtiğim çayları saymıyorum.. bana yardımcı olursanız sevinirim yada kalori hesabı için bi prog. filan mi var benim bilmediğim...

Ca
Canım fittingo diye bi site var oraya üye olabilirsin bi de fatsecret diye bi uygulama var onu da tlfnuna indirebilirsin

Canım bünye alışık olmadığı için açlığa senin o bi iki lokmalık kaçamaklarını hemen depolayabilir ben bugün regl oldum onun etkisi olduğunu düşünüyorum şişlik var çünkü. İnşallah yarın güzel sonuç alırsın :)

arkadaşlarrrr nasılsınız uzun bi ara giremedim baya yoğun geçti ve ağır hastaydım kendime geldim yeni yeni. evde de net,im yok o yüzden okuldayken giriyorum e bi de mağlum 23 nisan çalıştırıyorum çocukları. kusura bakmayın ihmal ettim sizi ne alemdesiniz kimler kilo verdi bu arada bu sabah tartıldım ne almışım ne vermişim.kendime son şans verdim ya kilo vericem ya da ömür boyu balıketli kalıcam rejim adını ağzıma almıcam. bi insan niye bu akdar iradesiz olur anlamıyorum

canım dediğin gibi olabilir . yine de yilmiyoruz hadi bakalım diyete devam . insallh yarın alırız karşılığınida arkadaşım ..

canım bende bir haftadır pek rejim yapmadım ama almadım da kilo. pazartesi başlayacağım yeniden bu hafta sabit kalmayı planlıyorum, zaten regliyim. Sen de yeniden başla arkadaşım. bence olacak bu iş. Balık etli kalmayacağız başaracağızzz.

tamam o zaman pazartesi menü paylaşarak başlayalım canını çıkaralım kiloların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…