hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

günaydın herkese ben regl oldum ayy regl olduğuma hiç bu kadar mutlu olacağımı tahmin etmezdim kadın olmak çok zor valla. Kilom aynı 71.

Günaydın arkadaşlarım 13 gün aradan sonra -100 gr verebilmişim gerçi bu zaman içinde geri aldığımı bile düşünürsek biraz daha fazla gitti ama onları saymıyorum. Hadi gözüm Aydın

Kizlar 2 haftadir kilo veremedigim icin bu problemi kuzenimin diyetisyenine sordum.haftada 5-6 gun diyet 1-2 gun eskisi gibi yememiz gerekiyormus.degilse az kaloriyle metabolizmamiz yavasliyo ,karbonhidrati az tukettigimiz icin yakacak enerji bulamiyo ve halihazirdaki yaglari depo yapiyormus kitlik moduna girip.surekli diyet yapmak dogru degilmis anlayacaginiz ve kesinlikle her besinden yenmeliymis. paylasmak istedim belki ilgilenen olur.

Haftasonlari kacamaklari cokta kötü birsey değil o halde. Yiyip yiyip vicdan yapıyordum.. ben bugun +600 ciktim hem sislik vardi hemde aksam davetteydik..

yani amacimiz sadece az yiyip kendimizi sevdigimiz seylerden mahrum birakmak degil ,metabolizmayi hizlandirmak ve kalori yakmak. ornegin gunde 1 lt soguk su icmek 50 kalori yaktirirmis. metabolizma sogugu vucut isisina indirmek icin daha fazla hizlanirmis. daha nolsun ayol...

Valla 1,5 ay boyunca günde sadece 1-2 tane yeşil elma ve biraz da can erik yiyerek 7-8 kilo vermiştim... Tabi istek dışıydı... (Gebelikte mide bulantısı yüzünden : )))

Merhaba kızlar benim bünye şaşırdı bi gün artı bigün eksi bugün 58.5 çıktım ama regl oldum ondan olduğunu düşünüyorum içim rahat yani çünkü kaçamak falan yapmıyorum cumaya kadar şu şişlik geçer inşallah

Valla 1,5 ay boyunca günde sadece 1-2 tane yeşil elma ve biraz da can erik yiyerek 7-8 kilo vermiştim... Tabi istek dışıydı... (Gebelikte mide bulantısı yüzünden : )))
Anliyorum gebelikte oluyor tabi ancak cogu kas kaybidir ne yazik ki.bence bunu telafi etseniz iyi olur suanda emziriyorsaniz vitamin kalsiyum depolariniz da tukenmistir.

o zaman regl sonrasi senden atak bekliyorum

Anliyorum gebelikte oluyor tabi ancak cogu kas kaybidir ne yazik ki.bence bunu telafi etseniz iyi olur suanda emziriyorsaniz vitamin kalsiyum depolariniz da tukenmistir.

Gebelikten toplam 9-10 kilo almıştım sonra hepsi gidiverdi... Şimdi de 70 kiloyum : )

Bebeğim 3 aylıkken bıraktı emmedi... Valla zaten kendimi toparlamama fırsat olmadı sonrasında da safra ameliyatı oldum baya vermiştim yine 5 kilo aldım 70 oldum 69 o arada gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…