Gözün Aydın canım cidden zor kadın olmakgünaydın herkese ben regl oldum ayy regl olduğuma hiç bu kadar mutlu olacağımı tahmin etmezdimkadın olmak çok zor valla. Kilom aynı 71.
67 NE ZAMAN GÖRÜRÜM ACABAgünaydın kızlar -200 68,30
67.9 CUMAYA GORURSUN BENCE67 NE ZAMAN GÖRÜRÜM ACABA
Hadi hayirlisi cumaya az kaldiAĞZIN FAL OLSUN İNŞALLAHHHHHHHHHHH :)
Hadi gözün aydın canım :)günaydın herkese ben regl oldum ayy regl olduğuma hiç bu kadar mutlu olacağımı tahmin etmezdimkadın olmak çok zor valla. Kilom aynı 71.
Anliyorum gebelikte oluyor tabi ancak cogu kas kaybidir ne yazik ki.bence bunu telafi etseniz iyi olur suanda emziriyorsaniz vitamin kalsiyum depolariniz da tukenmistir.Valla 1,5 ay boyunca günde sadece 1-2 tane yeşil elma ve biraz da can erik yiyerek 7-8 kilo vermiştim... Tabi istek dışıydı... (Gebelikte mide bulantısı yüzünden : )))
o zaman regl sonrasi senden atak bekliyorumMerhaba kızlar benim bünye şaşırdı bi gün artı bigün eksi bugün 58.5 çıktım ama regl oldum ondan olduğunu düşünüyorum içim rahat yani çünkü kaçamak falan yapmıyorum cumaya kadar şu şişlik geçer inşallah
Anliyorum gebelikte oluyor tabi ancak cogu kas kaybidir ne yazik ki.bence bunu telafi etseniz iyi olur suanda emziriyorsaniz vitamin kalsiyum depolariniz da tukenmistir.
Anliyorum gebelikte oluyor tabi ancak cogu kas kaybidir ne yazik ki.bence bunu telafi etseniz iyi olur suanda emziriyorsaniz vitamin kalsiyum depolariniz da tukenmistir.
Saglik olsun da gerisi gelir insallahBebeğim 3 aylıkken bıraktı emmedi... Valla zaten kendimi toparlamama fırsat olmadı sonrasında da safra ameliyatı oldum baya vermiştim yine 5 kilo aldım 70 oldum 69 o arada gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?