Ben aksine çok dikkat ettim salı günü de eksideydim ama regli olunca işler değişti doğru düzgün olamıyorum o da şişlik yapıyor görcez bakalım yarınben de artılarda hissediyorum bu hafta rejim yapmadım zaten. sadece dikkat ettim. umarım anormal bir durum yoktur
sıkıntı yapma hiç bence rejime devam ettiysen reglin bitince birden çok eksi çıkarsın tartıdaBen aksine çok dikkat ettim salı günü de eksideydim ama regli olunca işler değişti doğru düzgün olamıyorum o da şişlik yapıyor görcez bakalım yarın
Süpersinn canım bence yaparsın sen o isteği gördüm sen deben de yarın rejimde ikinci dönemime başlıyorum. 8 kilo verdim. bir hafta kadar koruma yaptım belki biraz aldım onu da göreceğim yarın. ama yarın yeniden başlıyorum 7 yada 8 kilo daha vermeye karar verdim. bakalım görecez destek kızlar destek
tabi ki canım gün be gün paylaşırim inş. kilo bildirimi ile de etkisini görürüm inş. bakalim haftaya da bunu deneyeyimhadi bakalım sonuçlarını da paylaş bizimle ok?
canım sen 8 kilo verdiyse zaten basarabiliyorsun demek ki.. sen şimdi bu 8 kiloyu daha rahat verirsin . sonuçta daha önce basarmissin. seni kocamannn tebrik ederim.. Bu arada koruma evresinin nasıl yapıyorsun canım benim o konuda bilgim yok?ben de yarın rejimde ikinci dönemime başlıyorum. 8 kilo verdim. bir hafta kadar koruma yaptım belki biraz aldım onu da göreceğim yarın. ama yarın yeniden başlıyorum 7 yada 8 kilo daha vermeye karar verdim. bakalım görecez destek kızlar destek
bEN ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIM CANIM SIRA SENDE :)Eki Görüntüle 1497403 Günaydın kızlar çok vermişim ben -200 bu nasıl duraksama dönemiymi
tebrik ederim canım hadi bakalım az yolun kalmış hedefine...bende 66 ciktim bu sabah. Oyle mutluyumkiii cook uzun zamandir bu kiloyu gormemistim.
Tablo icin bilgilerim
Boy 165
Baslangic 69.3
Gecen cuma 67 bugun 66
Hedef 63
bu gerçekten süper canım. sen şimdi regl döneminde isen bikaç güne hızlıca daha düşük kiloları görürsün bide şimdi tekrar baslicaksin diyete ... oo senden büyük gelişmeler bekliyorum bengünaydın kızlar ben 71 kiloyum ne almışım ne vermişim tam koruma yapmışım gerçektenüstelik regl dönemim
haydar ne yaa hayda aa yazmıştım ama ben ... Bu telefonlar bizden akıllı güya yazdiklarimiza da karışır oldularHaydar resim ters olmuş burda
:)haydar ne yaa hayda aa yazmıştım ama ben ... Bu telefonlar bizden akıllı güya yazdiklarimiza da karışır oldular
canım böyle şeylerle karsilasicaz sanırım. ben de çok güzel diyet yaptığım halde + 100 deyim anlamadım gitti.. olsun biz devam ediyoruz bunun da bi kırılma noktası vardır...Eki Görüntüle 1497403 Günaydın kızlar çok vermişim ben -200 bu nasıl duraksama dönemiymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?