canım Süpersin nasıl 2 kg verebiliyor sun 1 haftada . masallh diyelim aman . bana da anlatsana nasıl bi yöntem uyguladiginiGünaydın kızlar,
Benim dünle aynı çıktı kilom. Geçen haftaya göre - 2 kg
Geçen hafta: 62 kg
Bugün: 60 kg
tebrikler azimli gordum sizigünaydın arkadaşlar,
gün gün paylaşım olunca ben de her gün girip yazayım dedim.Çünkü zayıflamak isteği insan psikolojisini çok etkiliyor.uzun yıllardır bende bu psikolojiyle dolandım.Güzel bir kıyafet görürsün dur biraz kilo vereyim bende alayım dersin ama aradan daha bir saat geçmemiştir kendini çatlayana kadar yerken bulursun...
benım 3 çocuğum var Allaha emanet.onlarla beraber gelen yaklaşık 24 kilom vardı.52 ile ilk hamileliğime başladım.3. çocuktan sonra 86 yı gördüm.bunun yaklaşık 10 kilosunu 4 yıl içinde verdim.22 Şubat 2015 günü 75.7 kilo ile son serüvenüme başladım.Bu sabah 68.9 olmuşum çoook sevindim.
Herkese bu yolda mutlu son diliyorum.
canım Süpersin nasıl 2 kg verebiliyor sun 1 haftada . masallh diyelim aman . bana da anlatsana nasıl bi yöntem uyguladigini
Kızlar çok pardon fark -200 olacaktı :)Eki Görüntüle 1497520 günaydın kızlar benden de -300 geçen haftaya göre buna da şükür artı çıkacağımı düşünüyordum çünkü kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum bu hafta çoğumuz duraklamaya girmişiz yılmak yok ama yola devam o hedefler tutturulacak
tutturulacak iste o kadar bir yaz daha kilolu gecmemeliEki Görüntüle 1497520 günaydın kızlar benden de -300 geçen haftaya göre buna da şükür artı çıkacağımı düşünüyordum çünkü kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum bu hafta çoğumuz duraklamaya girmişiz yılmak yok ama yola devam o hedefler tutturulacak
Aynen öyle arkadaşımtutturulacak iste o kadar bir yaz daha kilolu gecmemeli
Aslında iki ileri bir geri oluyor ama inşallah bu sefer 57 oluncaya kadar pes etmeyeceğim.Yazın memlekette herkes incecik oluyor bir ben tombiş geziyorum.tebrikler azimli gordum sizi
canim gruba katilmak istiyor musun tablo yapicam dagünaydın arkadaşlar,
gün gün paylaşım olunca ben de her gün girip yazayım dedim.Çünkü zayıflamak isteği insan psikolojisini çok etkiliyor.uzun yıllardır bende bu psikolojiyle dolandım.Güzel bir kıyafet görürsün dur biraz kilo vereyim bende alayım dersin ama aradan daha bir saat geçmemiştir kendini çatlayana kadar yerken bulursun...
benım 3 çocuğum var Allaha emanet.onlarla beraber gelen yaklaşık 24 kilom vardı.52 ile ilk hamileliğime başladım.3. çocuktan sonra 86 yı gördüm.bunun yaklaşık 10 kilosunu 4 yıl içinde verdim.22 Şubat 2015 günü 75.7 kilo ile son serüvenüme başladım.Bu sabah 68.9 olmuşum çoook sevindim.
Herkese bu yolda mutlu son diliyorum.
evet istiyorum zahmet olmazsa eklersen sevinirim.canim gruba katilmak istiyor musun tablo yapicam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?