hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

günaydın arkadaşlar,
gün gün paylaşım olunca ben de her gün girip yazayım dedim.Çünkü zayıflamak isteği insan psikolojisini çok etkiliyor.uzun yıllardır bende bu psikolojiyle dolandım.Güzel bir kıyafet görürsün dur biraz kilo vereyim bende alayım dersin ama aradan daha bir saat geçmemiştir kendini çatlayana kadar yerken bulursun...
benım 3 çocuğum var Allaha emanet.onlarla beraber gelen yaklaşık 24 kilom vardı.52 ile ilk hamileliğime başladım.3. çocuktan sonra 86 yı gördüm.bunun yaklaşık 10 kilosunu 4 yıl içinde verdim.22 Şubat 2015 günü 75.7 kilo ile son serüvenüme başladım.Bu sabah 68.9 olmuşum çoook sevindim.
Herkese bu yolda mutlu son diliyorum.

Günaydın kızlar,

Benim dünle aynı çıktı kilom. Geçen haftaya göre - 2 kg

Geçen hafta: 62 kg
Bugün: 60 kg
canım Süpersin nasıl 2 kg verebiliyor sun 1 haftada . masallh diyelim aman . bana da anlatsana nasıl bi yöntem uyguladigini

tebrikler azimli gordum sizi

anlamadim kizlar gercekten hergun egzersiz yapiyorum hep dikkat ediyorum. bilmem ki belki beden olculerim degisiyordur kilo da tik yok.

günaydın kızlar benden de -300 geçen haftaya göre buna da şükür artı çıkacağımı düşünüyordum çünkü kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum bu hafta çoğumuz duraklamaya girmişiz yılmak yok ama yola devam o hedefler tutturulacak

canım Süpersin nasıl 2 kg verebiliyor sun 1 haftada . masallh diyelim aman . bana da anlatsana nasıl bi yöntem uyguladigini

Canım ben 2 nisanda bir ameliyat geçirdim. Ameliyata 59.5 kg ile girdim ameliyattan sonraki hafta tartıldığımda 62 kg çıktım. Bu kiloyu çok kısa bir sürede aldığım için bu kadar kısa bir sürede verebildiğimi düşünüyorum yoksa hayatım boyunca ben de 1 haftada 2 kg verdiğimi görmedim hiç

Ben 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim, onun verdiği listeleri uygulamaya çalışıyorum. Şimdi 1600 kalorilik listelerdeyim kilo vermem yavaşlayınca 1500 kalorilik listelere geçeceğim

tutturulacak iste o kadar bir yaz daha kilolu gecmemeli

canlarrr gec de olsa günaydınn :) döndüm sınavlarımdan 3 gün oldu ama malum işler falan anca yazabildimmmm. 76,1 ile döndüm ve bu sabah 75,2 ile devam ediyorummm. 2 haftadır yoktum taa iki hafta geriye dönük okuyamadım ama bundan sonra eskisi gibi takipteyimmm :)

canim gruba katilmak istiyor musun tablo yapicam da

Hepimize tebrikler :)) veremeyen arkadaslar bence pes etmeyin illa gidecek o kilolar er yada gec. Ben yiyerek veriyorum emzirdigim icin yasakta yok.. hep baslayip pes ederdim bu sefer pes etmek yok inşallah!! İlk hafta sıkı tuttum sonra moral bozukluğu ile bir bozdum bozunca dahada cok yedim yapamiyorum bu isi diyerek. Bu hatami cozdum artik. Bir kaçamak diyeti başaramamak değil aynen devam. Bu hafta pizzada yedim çikolatada aburcuburda.. ipin ucunu kaçırdım diye ipi birakmadm .. hepimize başarılar guzel hafif bir yaz bizi brkliyor

kizlar birazdan tabloyu paylasacagim.lamekan ebru ve selin birkac gundur yoklar. diger arkadaslarin bazilarinin bilgileri eksik belki yazmissinizdir ama takip edememis olabilirim. bir de ara sira herhangi bi gun girip bildirim yapan arkadaslar var sindirella mesela onu eklemedim cunku gun gun takip edemiyorum. istek dilek ve sikayetlerinizi alayimmmm

enuref : boy hedef gecen haftaki kilo
kitap asigi gecen haftaki kilo
uslu tuba boy hedef
gelincik gecen haftaki kilo
maymimi boy hedef gecen haftaki kilo

selam arkadaşlar giremedim çok stres li bir hafta geçirdi ve yedim dikkat edemedim ben usulünce yemeğe veriyorum var mi buna çözüm offf.: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…