:)kizlar birazdan tabloyu paylasacagim.lamekan ebru ve selin birkac gundur yoklar. diger arkadaslarin bazilarinin bilgileri eksik belki yazmissinizdir ama takip edememis olabilirim. bir de ara sira herhangi bi gun girip bildirim yapan arkadaslar var sindirella mesela onu eklemedim cunku gun gun takip edemiyorum. istek dilek ve sikayetlerinizi alayimmmm
NERELERDESİN YA HAYIRDIR KAYBOLDUN
BAK BU HAFTA BENİM RENGİMİ KIRMIZI YAPMA :)
BAK BU HAFTA BENİM RENGİMİ KIRMIZI YAPMA :)kizlar birazdan tabloyu paylasacagim.lamekan ebru ve selin birkac gundur yoklar. diger arkadaslarin bazilarinin bilgileri eksik belki yazmissinizdir ama takip edememis olabilirim. bir de ara sira herhangi bi gun girip bildirim yapan arkadaslar var sindirella mesela onu eklemedim cunku gun gun takip edemiyorum. istek dilek ve sikayetlerinizi alayimmmm
hic yaparmiyim canla basla kilo verdin kizBAK BU HAFTA BENİM RENGİMİ KIRMIZI YAPMA :)
canim sen cok siki yapiyorsun diyet. karbonhidrat yemiyorsun sonra birden kesince hizlica aldin.yavas gitsin tam gitsin. bozma moralini bu hafta toplarsin
kırmızı benim bu haftaNERELERDESİN YA HAYIRDIR KAYBOLDUN
BAK BU HAFTA BENİM RENGİMİ KIRMIZI YAPMA :)
INSALLAH canimcanim sen cok siki yapiyorsun diyet. karbonhidrat yemiyorsun sonra birden kesince hizlica aldin.yavas gitsin tam gitsin. bozma moralini bu hafta toplarsin
TOPARLARSIN CANIM BEN 3 HAFTA 68 KALDIMINSALLAH canim
enuref : boy hedef gecen haftaki kilo
kitap asigi gecen haftaki kilo
uslu tuba boy hedef
gelincik gecen haftaki kilo
maymimi boy hedef gecen haftaki kilo
teşekkürler arkadaşım hep beraber vermeye devambu gerçekten süper canım. sen şimdi regl döneminde isen bikaç güne hızlıca daha düşük kiloları görürsün bide şimdi tekrar baslicaksin diyete ... oo senden büyük gelişmeler bekliyorum benhadi bakalım ...
günlük kalori miktarım kadar alıyorum canım korumada. ileriye yatırım yapıyorum psikolojik. rejimden sonra kilolar geri gelmesin diye kendimi alıştırıyorum.canım sen 8 kilo verdiyse zaten basarabiliyorsun demek ki.. sen şimdi bu 8 kiloyu daha rahat verirsin . sonuçta daha önce basarmissin. seni kocamannn tebrik ederim.. Bu arada koruma evresinin nasıl yapıyorsun canım benim o konuda bilgim yok?
çok iyi ya tebrik ederimGünaydın kızlar,
Benim dünle aynı çıktı kilom. Geçen haftaya göre - 2 kg
Geçen hafta: 62 kg
Bugün: 60 kg
ELİNE SAĞLIK CANIM GÜZEL OLMUŞ :)tatammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?