ayyy kırmızılara boyanmışım ya
inersin canim ben de hop mavi yaparimama o yetmişi bir gün gördüm sonra hop 71 oldum gene. Demek asıl kilo 71. ama bak haftaya cuma 69a inmezsem aaa canıma tak etti!
Evet evet mavi maviinersin canim ben de hop mavi yaparim
canim biz cumKahvaltı 07:30 (200 kalori)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 yeşil biber
1 light karper
Ara 09:00 (70 kalori)
1 bardak light süt
Ara 10:40 (70 kalori)
1/2 muz
1 bardak limonlu kayısı form çay
Ara 11:00
3 bardak 600 ml su
Öğlen 12:30 (250 kalori)
2 kaşık et sote
200 ml light yogurt
küçük kase salata
Ara 13:00
limonlu tarçınlı bitki çayı
Canim sana zahmet sen onu 70.3 yap tekrar tartildim bu sefer boyle cikti...bu sin 70.3 olsun...icim daha rahat edicek..tatammmmm
canim biz cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz ve ben tablo hazirliyorum. seni ekleyemedim amacanim biz cum
tamam canim degistirdimCanim sana zahmet sen onu 70.3 yap tekrar tartildim bu sefer boyle cikti...bu sin 70.3 olsun...icim daha rahat edicek..
anlamadım?canim biz cum
anladım canım çok geçmiş olsun bu arada.. çok tebrik ederim ayrıca...Canım ben 2 nisanda bir ameliyat geçirdim. Ameliyata 59.5 kg ile girdim ameliyattan sonraki hafta tartıldığımda 62 kg çıktım. Bu kiloyu çok kısa bir sürede aldığım için bu kadar kısa bir sürede verebildiğimi düşünüyorum yoksa hayatım boyunca ben de 1 haftada 2 kg verdiğimi görmedim hiç
Ben 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim, onun verdiği listeleri uygulamaya çalışıyorum. Şimdi 1600 kalorilik listelerdeyim kilo vermem yavaşlayınca 1500 kalorilik listelere geçeceğim
canim biz cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz ve ben tablo hazirliyorum. seni ekleyemedim ama
canim boy 167. Hedef 60 geçen hafta 66. Bu hafta 66.1enuref : boy hedef gecen haftaki kilo
kitap asigi gecen haftaki kilo
uslu tuba boy hedef
gelincik gecen haftaki kilo
maymimi boy hedef gecen haftaki kilo
boy ve hedef nedir.tamamdır benı de eklersen sevınırım
kilom bugun sabah 68,8 idi
boy ve hedef nedir.
Gecen haftaki kilom 65.6 canim.enuref : boy hedef gecen haftaki kilo
kitap asigi gecen haftaki kilo
uslu tuba boy hedef
gelincik gecen haftaki kilo
maymimi boy hedef gecen haftaki kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?