hımm ne yapıyorsun bakimm kblyelf?Eki Görüntüle 1501587 günaydın kızlar çok şükür küsüratsız 58i gördüm :) bu hafta farklı bi diyet yapıyorum her gün buraya da sonuçlarını bildireceğim
Canım biraz zor bi diyet 2. Günündeyim daha 5 te 5 diye geçiyor ama iki kilo versem yeter bana :) beş gün sürüyor ilk gün sadece patates ikinci gün sebze üçüncü gün et ürünleri dördüncü gün meyve sonra gün de yumurta yağ tuz yok. Verecek çok az kilom kaldı bu şekilde kurtulup sonra kafam rahat koruma evresine geçmek istiyorumhımm ne yapıyorsun bakimm kblyelf?
Basarirsin canim biz neler basariyoruz su hayatta kadin olarakselaam aranıza yeni katılıyorum.. 10 gün önce sigarayı bıraktım zaten kiloluyken 2 kilo daha alınca halimden korkar oldum acil zayıflamam lazım ben sigarayı iştah kesici gibi görürdüm şimdi bi boşluk çok fena..aranızda sigarayı bırakıp kilosunu sabit tutabilen varmı ya da veren :)) ikisini de başarmam lazım birini bırakırsam sanki özgüvenim bitecekmiş gibi geliyor.. desteğiniz çok değerli..umarım hepimiz bu yaza istediğimiz gibi gireriz :)
Canım öncelikle hoş geldin yine yazıkki ben de sigara içiyorum çok deil ama olsun hedef kiloma ulaşır ulaşmaz bende bırakcam ben ikisini birden yapmaya cesaret edemedim sen çok iyi yapmışsın ama kriz tuttuğunda bol bol su iç sakız çiğne yürüyüş yap kilo vermenede yardımcı olur hemselaam aranıza yeni katılıyorum.. 10 gün önce sigarayı bıraktım zaten kiloluyken 2 kilo daha alınca halimden korkar oldum acil zayıflamam lazım ben sigarayı iştah kesici gibi görürdüm şimdi bi boşluk çok fena..aranızda sigarayı bırakıp kilosunu sabit tutabilen varmı ya da veren :)) ikisini de başarmam lazım birini bırakırsam sanki özgüvenim bitecekmiş gibi geliyor.. desteğiniz çok değerli..umarım hepimiz bu yaza istediğimiz gibi gireriz :)
yahu herhangi bi kurala bagli kalabilen insan takdir edilmez de napilirrrCanım biraz zor bi diyet 2. Günündeyim daha 5 te 5 diye geçiyor ama iki kilo versem yeter bana :) beş gün sürüyor ilk gün sadece patates ikinci gün sebze üçüncü gün et ürünleri dördüncü gün meyve sonra gün de yumurta yağ tuz yok. Verecek çok az kilom kaldı bu şekilde kurtulup sonra kafam rahat koruma evresine geçmek istiyorum
Kuzum günaydınBasarirsin canim biz neler basariyoruz su hayatta kadin olarakbildir bize kilolarini zayiflatalim seni
Ah canım benim çok saolyahu herhangi bi kurala bagli kalabilen insan takdir edilmez de napilirrr
Gunaydin canim .olur olur sen de 5 gunun sonunda fistik gibi olursunnn.benim de bisikletim sonunda geldi. ama bu sefer ben de regl oldumKuzum günaydın
Ah canım benim çok saol
dün çok zorlandım ama toktum bugün gayet rahat yedim ama açım dişimi sıkıcam ama beş günde böyle oluversin zayıflama yolunda her şey mübahtır
bahardan olabilir cnm sıkma canınıGünaydın arkadaşlar herkes - leri görmüş haftaya guzel başladık.
Bu sabah 65.7 yim (cuma 66)
Reglim uzun zamandir duzenliydi haftasonu bekledm gecikti. Bahardanmidir diyettenmidir bilemedim canım sıkılıyor bu konuya
bahardan olabilir cnm sıkma canını
Yerleşmiş kilolar çok zor gidiyor canım ben benimde iki hafta oldu 58.5 a bi indim bi çıktım daha yeni tam 58 oldum. Ben şu diyeti yapayım işe yararsa sen de bi beş günlük dişini sıkarsın olmaz mıGunaydin canim .olur olur sen de 5 gunun sonunda fistik gibi olursunnn.benim de bisikletim sonunda geldi. ama bu sefer ben de regl oldumya 40 gunum kaldi 2.5 kilo vermem lazim gitmiyo kilolarrr.ben de metabolik sikinti var sanirim. sporu 20 30 dk olsa da aksatmiyorum diyeti de .acaba hic bu kadar zayiflamamistim son yillarda ondan mi daha fazla veremiyorum ki
Hava değişikliği ödem yapar canım vücudun onu atmıştır ne güzel işte aslında hiç kilo almamışsıngünaydın kızlar sabah 67.2 kiloyum 68.5 tim halbuki önceki gün nasıl bu kadar fazla gitti 1 günde anlamadım buarada reglim başladı az verebilirim bu hafta
Bahardandır canım benim de öyle olmuştu hatta bi arkadaşımızın da sıkma canınıGünaydın arkadaşlar herkes - leri görmüş haftaya guzel başladık.
Bu sabah 65.7 yim (cuma 66)
Reglim uzun zamandir duzenliydi haftasonu bekledm gecikti. Bahardanmidir diyettenmidir bilemedim canım sıkılıyor bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?