hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

selaam aranıza yeni katılıyorum.. 10 gün önce sigarayı bıraktım zaten kiloluyken 2 kilo daha alınca halimden korkar oldum acil zayıflamam lazım ben sigarayı iştah kesici gibi görürdüm şimdi bi boşluk çok fena..aranızda sigarayı bırakıp kilosunu sabit tutabilen varmı ya da veren :)) ikisini de başarmam lazım birini bırakırsam sanki özgüvenim bitecekmiş gibi geliyor.. desteğiniz çok değerli..umarım hepimiz bu yaza istediğimiz gibi gireriz :)

günaydın 70.5 ile haftayı açıyorum. bu dönem biraz stresli bir dönem benim için yapılacak çok iş var bu yüzden cumaya 69.5 hedefliyorum. bir kilo iyidir

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 52
hımm ne yapıyorsun bakimm kblyelf?
Canım biraz zor bi diyet 2. Günündeyim daha 5 te 5 diye geçiyor ama iki kilo versem yeter bana :) beş gün sürüyor ilk gün sadece patates ikinci gün sebze üçüncü gün et ürünleri dördüncü gün meyve sonra gün de yumurta yağ tuz yok. Verecek çok az kilom kaldı bu şekilde kurtulup sonra kafam rahat koruma evresine geçmek istiyorum

Basarirsin canim biz neler basariyoruz su hayatta kadin olarak bildir bize kilolarini zayiflatalim seni

Canım öncelikle hoş geldin yine yazıkki ben de sigara içiyorum çok deil ama olsun hedef kiloma ulaşır ulaşmaz bende bırakcam ben ikisini birden yapmaya cesaret edemedim sen çok iyi yapmışsın ama kriz tuttuğunda bol bol su iç sakız çiğne yürüyüş yap kilo vermenede yardımcı olur hem

yahu herhangi bi kurala bagli kalabilen insan takdir edilmez de napilirrr

Basarirsin canim biz neler basariyoruz su hayatta kadin olarak bildir bize kilolarini zayiflatalim seni
Kuzum günaydın
yahu herhangi bi kurala bagli kalabilen insan takdir edilmez de napilirrr
Ah canım benim çok saol
dün çok zorlandım ama toktum bugün gayet rahat yedim ama açım dişimi sıkıcam ama beş günde böyle oluversin zayıflama yolunda her şey mübahtır

Cok tesekkur ederim kizlar ilk mesajimdi alinti fln henuz bilemiorm genel yaziyorm.. 67 kiloyu gordum bunun 2.5 kilosu bu 10 gunluk sigara birskma seruveninde geldi cokk moral bozucu..165 boyum..sigarayi diyet sonuna birakabilirm cunku hicbir diyete sadik kalamiyorm..umarim bu is bu yaza kalmadan bitecekkk :)

Gunaydin canim .olur olur sen de 5 gunun sonunda fistik gibi olursunnn.benim de bisikletim sonunda geldi. ama bu sefer ben de regl oldum ya 40 gunum kaldi 2.5 kilo vermem lazim gitmiyo kilolarrr.ben de metabolik sikinti var sanirim. sporu 20 30 dk olsa da aksatmiyorum diyeti de .acaba hic bu kadar zayiflamamistim son yillarda ondan mi daha fazla veremiyorum ki

günaydın kızlar sabah 67.2 kiloyum 68.5 tim halbuki önceki gün nasıl bu kadar fazla gitti 1 günde anlamadım buarada reglim başladı az verebilirim bu hafta

Günaydın arkadaşlar herkes - leri görmüş haftaya guzel başladık.

Bu sabah 65.7 yim (cuma 66)

Reglim uzun zamandir duzenliydi haftasonu bekledm gecikti. Bahardanmidir diyettenmidir bilemedim canım sıkılıyor bu konuya

bahardan olabilir cnm sıkma canını

Yerleşmiş kilolar çok zor gidiyor canım ben benimde iki hafta oldu 58.5 a bi indim bi çıktım daha yeni tam 58 oldum. Ben şu diyeti yapayım işe yararsa sen de bi beş günlük dişini sıkarsın olmaz mı

günaydın kızlar sabah 67.2 kiloyum 68.5 tim halbuki önceki gün nasıl bu kadar fazla gitti 1 günde anlamadım buarada reglim başladı az verebilirim bu hafta
Hava değişikliği ödem yapar canım vücudun onu atmıştır ne güzel işte aslında hiç kilo almamışsın

Bahardandır canım benim de öyle olmuştu hatta bi arkadaşımızın da sıkma canını

Gunaydin. Herkes - gormus tebrik ediyorum hepinizi.

Ben ayniyim dünle. 66.0
Hatta 65.8 de oldu ama 2 saniye sonra 66.0'da sabitlendi. Yarina artik bakalim

Gectigimiz hafta biraz sapitmistim misafirler regl falan derken 68'i gordugum oldu
Allahtan internet paketim bitmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…