hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Günaydın kızlar. Sanırım ben tekrar kilo vermeye başladım hadi hayırlısı emeğin karşılığını görmek güzel.

ben de sabah 69.4 çıktım +500 ((bir günde yarım kilo mu olur ya????olsun bakalım ben yoluma devam edeceğim inşallah...

Ben bu sabah da arti ciktim
66.4

+400

Ama birakmiyorum vericem su kilolari

Ben bi anormal oldum bi eksi çıkıyorum bi artı bugün yine artı çıktım farklı bi diyet deniycem sonucunu yazarım şu son kalan kilolarımı vermem lazım çünkü

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Biraz ceviz

Ara
Yesilcay

Ara
10 bitkili cay

Aksam
2 kucuk kepce yogurt corbasi
2 servis kasigi havuclu patatesli (az) bezelye yemegi
3 cilek

Spor yok. Misafirimiz var.
Su cok az ictim bugun 2 litreye tamamlarim heralde.

Günaydın herkese doğum yapalım bu gün itibariyle 2 ay oldu ve artık aynaya bakmaktan nefret ediyorum hamilelikte 25 Kilo aldım yeter qrtuk eski halime dönmek istiyorum inşallah sizin de yardımınızla boyum 170 kilom şu An 81 inşallah bayramda Fit biri olarak tüm.akrabalarını karşısına çıkmak istiyorum

günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ablam rahatsızlanmıştı memlekete gidip döndüm şimdi şükürler olsun daha iyi.
buarada tabiiki kilo aldım ve hastayım
gecen pazartesi 67.4 tüm
bu sabah 68.5 artılardayım maalesef

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olmasına kiloyu da boşver verirsin nasılsa

Gecmis olsun
Kilo verilir, saglik olsun yeter ki

Bugun 66.0
Sonunda artmadigim bir gun hatta ve hatta -400'ü gordugum bir gun oldu

ben bugün 70.5 çıktım. bu hafta 70 altına inmeye çalışacağım ama biraz önce ne yediğimi söylemeyeyim bari

hoşgeldin özlettin kendini geçmiş olsun buarada umarım iyidir ablan şimdi. hadi devam o zaman

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…