Senin eşin de pek açık sözlüymüş kuzumeşime diyorum bak ne güzel sekiz kilo verdim beş altı kilo daha vereyim iyi değil mi diye. yok yok evlendiğimiz kiloya dön diyor bak sen uyanık. ay bu demek biliyor musunuz kızlar benim 13 kilo daha vermem demek
mersiii şekerharika
maşallah :)
daha neler gunde 1 kilo alinmaz canim sen hiccc uzulmee. dun ya cok cay kahve ictin ya da tuzlu yedin su tuttun sugünaydın kızlar 23 nisana karlı bir havayla uyandık pöffff
bu sabah tartım 67.8 gösteriyor dün 66.6 ydı bu kadar almış olamam herhalde 1 günde bugün dikkat edicem bakalım
67 sana sesleniyorum bi yürü git ya
desene dugununde kugu gibiydin canimmeşime diyorum bak ne güzel sekiz kilo verdim beş altı kilo daha vereyim iyi değil mi diye. yok yok evlendiğimiz kiloya dön diyor bak sen uyanık. ay bu demek biliyor musunuz kızlar benim 13 kilo daha vermem demek
ehh işte kör topal veriyorumSana da maşallah kuzum sen de çok iyi gidiyorsun
desene dugununde kugu gibiydin canimmama adam hakli tekrar kugusunu istiyo
Bence de canim cok cok iyi eriyorsun
senin de mubarek olsun canim. benim bu yaban ellerde dunyadan haberim yok.bana da soyleseniz de birlikte tutsak yahuuuuehh işte kör topal veriyorum. Bugün niyetliyim canım. Kızlar kandiliniz mübarek olsun.
kız nerelerdesin sen bakim hoşgeldin tekrar masallah 3 kilo vermişsin daha sık ugra
Allah kabul etsin canım senin ve bütün arkadaşlarımın kandili mübarek olsunehh işte kör topal veriyorum. Bugün niyetliyim canım. Kızlar kandiliniz mübarek olsun.
Saol canım sende veriyorsun bak iki kilocuk kaldı hedefine :))Bence de canim cok cok iyi eriyorsunama hakediyorsun o spora o diyete. darisi basimiza.hedefine gramlar kaldi
kilolarını veren tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ederim.1 yıldır diyetisyenlerle veremediğm kiloyu sizlerle verdim. HARİKASİNİZ . ihtiyacım olan motivasyonu sagliyorsunuz bana .. hepinizi cookkkkk seviyorummmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?