Heyecanla bekliyoruz canım:)yarinn ufaccik bi degisiklik var kizlarrr tablodaa. yakinda vizyonda(ben iyice kaptirdim kendimi bu ise)
Sen de harikasın canım ve kesinlikle sana katılıyorum ben de sizler olmasanız asla bu kadar kiloyu veremezdim bi yerde bırakırdım mutlaka hepiniz iyi ki varsınız öpüyorum sizi şekerlerkilolarını veren tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ederim.1 yıldır diyetisyenlerle veremediğm kiloyu sizlerle verdim. HARİKASİNİZ . ihtiyacım olan motivasyonu sagliyorsunuz bana .. hepinizi cookkkkk seviyorummmm....
birdahaki sefere birlikte tutalım canım kısmet olursasenin de mubarek olsun canim. benim bu yaban ellerde dunyadan haberim yok.bana da soyleseniz de birlikte tutsak yahuuuu
amin canımAllah kabul etsin canım senin ve bütün arkadaşlarımın kandili mübarek olsun
ya ben de istemezmiyim o kiloya dönmek 1.73 boy 56 kilo evledim ben. sonra evlilik yaradı 7 senede 78e kadar tırmandım. üstelik çocuk da yok. pes valla.desene dugununde kugu gibiydin canimmama adam hakli tekrar kugusunu istiyo
maşallah tam manken gibiymişsiniz.ahh ah ben de evlendiğimde 52 kiloydum.kocacım beni o halde sadece 3 ay görebildi.hemen hamile kaldım başladım kilo almaya.Ama inşallah bu sefer 52 olamasamda 55 olmak istiyorum.ya ben de istemezmiyim o kiloya dönmek 1.73 boy 56 kilo evledim ben. sonra evlilik yaradı 7 senede 78e kadar tırmandım. üstelik çocuk da yok. pes valla.
ooo maşallahyarinn ufaccik bi degisiklik var kizlarrr tablodaa. yakinda vizyonda(ben iyice kaptirdim kendimi bu ise)
ondan dedim zaten kugu diye canim boyun uzun ya nasil guzelsindir o kiloda of anam off laf bile attirirsinya ben de istemezmiyim o kiloya dönmek 1.73 boy 56 kilo evledim ben. sonra evlilik yaradı 7 senede 78e kadar tırmandım. üstelik çocuk da yok. pes valla.
olursun canım azimli kararlı olmak gerek. ben de bir 64e ineyim inşallah sonrasına bakacağım artık. o kadar zamandır bu kilolardayım ki üzerime yapıştı sanki normalmiş gibi davranıyordum. Halbuki çekilen fotoğraflara bakınca kendimle başkalaşıyordum, inanamıyordum ne kadar şişmanladığıma. ama burası beni çok motive etti. sağolun varolun arkadaşlar.maşallah tam manken gibiymişsiniz.ahh ah ben de evlendiğimde 52 kiloydum.kocacım beni o halde sadece 3 ay görebildi.hemen hamile kaldım başladım kilo almaya.Ama inşallah bu sefer 52 olamasamda 55 olmak istiyorum.
canımsın olcam inşallah eşime de dönüp nasılmış dicemmmondan dedim zaten kugu diye canim boyun uzun ya nasil guzelsindir o kiloda of anam off laf bile attirirsin56 olmasan da 60 ol haydi
kizlar bugun egzersiz gunuydu is yerinde daga tirmandik tam 1 saat cokkkk yoruldumm artik bundan sonra veremezsem kilo, aldircam yaglari kokten cozum....
merak ettim ayol bi gelinlikli foto eklesen nasil olur acaba kicanımsın olcam inşallah eşime de dönüp nasılmış dicemmm
çok iyi az kalmış ne güzelyakin hedefe 2 son hedefe 4 kilo kaldi canim. ama en son 58 kilo nezamandim nasildim hatirlamadigim icin belki daha da vermek zorunda kalabilirim memnun olmazsam .
Buyur gel canim hergun kilo bildirimi yapiyoruz.isteyen gun icinde ne yedigini hangi sporu yaptigini da yaziyor.cuma gunleri de bendeniz tablo hazirliyorum yani cuma bildirim yapmak sartmerhaba bayanlar benıde alın bu guruba. 1.67 boy bu sabah tartıldım62.2 kıloyum hedefım 55 olmak. ama boğazımı tutamıyorum akşama kadar işyerınde dikkat edıyorum yedıklerıme ama eve gıdınce başlıyorum tıka basa yemeğe. buraya yazarsam gaza gelırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?