hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Sen de harikasın canım ve kesinlikle sana katılıyorum ben de sizler olmasanız asla bu kadar kiloyu veremezdim bi yerde bırakırdım mutlaka hepiniz iyi ki varsınız öpüyorum sizi şekerler

Herkese iyi kandiller. Maşallah ya kilolar hizla gidiyor. Ben bu hafta reglden dolayi sanirim veremedm pek. bigun + bigun - derken şaştım kaldım. yarin yazayim en iyisi net haftalik belli olsun

ooo maşallah herkes - ile uyanmış ne güzel.Ben de 69.4 olmuşum.düne göre -500.Bugün oruç değildim mallesef.
Kahvaltı(7.00):1/4 simit
peynir
çay
Ara(10.00):Şekersiz sade nescafe
Öğle(12.30):Yarım döner
Ayran
İnşallah çaydan ve nescafeden başka dayanabilirsem bugün yemek yemeyeceğim.Eşim oruç bugün inşallah iftarda sen de ye diye tutturmaz.Yarın geçen haftaya göre - olamayacağım galiba ama en azından + da olmayayım.

ya ben de istemezmiyim o kiloya dönmek 1.73 boy 56 kilo evledim ben. sonra evlilik yaradı 7 senede 78e kadar tırmandım. üstelik çocuk da yok. pes valla.
maşallah tam manken gibiymişsiniz.ahh ah ben de evlendiğimde 52 kiloydum.kocacım beni o halde sadece 3 ay görebildi.hemen hamile kaldım başladım kilo almaya.Ama inşallah bu sefer 52 olamasamda 55 olmak istiyorum.

ya ben de istemezmiyim o kiloya dönmek 1.73 boy 56 kilo evledim ben. sonra evlilik yaradı 7 senede 78e kadar tırmandım. üstelik çocuk da yok. pes valla.
ondan dedim zaten kugu diye canim boyun uzun ya nasil guzelsindir o kiloda of anam off laf bile attirirsin 56 olmasan da 60 ol haydi

maşallah tam manken gibiymişsiniz.ahh ah ben de evlendiğimde 52 kiloydum.kocacım beni o halde sadece 3 ay görebildi.hemen hamile kaldım başladım kilo almaya.Ama inşallah bu sefer 52 olamasamda 55 olmak istiyorum.
olursun canım azimli kararlı olmak gerek. ben de bir 64e ineyim inşallah sonrasına bakacağım artık. o kadar zamandır bu kilolardayım ki üzerime yapıştı sanki normalmiş gibi davranıyordum. Halbuki çekilen fotoğraflara bakınca kendimle başkalaşıyordum, inanamıyordum ne kadar şişmanladığıma. ama burası beni çok motive etti. sağolun varolun arkadaşlar.

kizlar bugun egzersiz gunuydu is yerinde daga tirmandik tam 1 saat cokkkk yoruldumm artik bundan sonra veremezsem kilo, aldircam yaglari kokten cozum....

yakin hedefe 2 son hedefe 4 kilo kaldi canim. ama en son 58 kilo nezamandim nasildim hatirlamadigim icin belki daha da vermek zorunda kalabilirim memnun olmazsam .

merhaba bayanlar benıde alın bu guruba. 1.67 boy bu sabah tartıldım62.2 kıloyum hedefım 55 olmak. ama boğazımı tutamıyorum akşama kadar işyerınde dikkat edıyorum yedıklerıme ama eve gıdınce başlıyorum tıka basa yemeğe. buraya yazarsam gaza gelırım bende

Buyur gel canim hergun kilo bildirimi yapiyoruz.isteyen gun icinde ne yedigini hangi sporu yaptigini da yaziyor.cuma gunleri de bendeniz tablo hazirliyorum yani cuma bildirim yapmak sart biz baya destek olduk birbirimize hepimiz az da olsa verdik kilo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…